Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי בכל הFAQ של הפורום בנושא ולא הבנתי.

יש לי מונו של GBL GTO 300.1 שהוא 300 RMS ב4 אום והבנתי שהמגבר יכול לתפקד ב2 אום.

האם יש קשר שיש בו 2 ערוצי מונו?(או שזה בשביל שיהיה יותר נוח לחבר סאב כפול?)

השאלה שלי זה איך אני עושה את זה(עושה שהמגבר יפעל ב2 אום ויתן 600 וואט ) ?

והאם אני חייב לחבר גם את האלמנט שלי ב2 אום ?

ואם זה בכלל אפשרי שהמגבר יפעל ב2 אום והסאב ישאר על 4 אום?

הסאב המדובר הוא קיקר סולו באריק S10L5 450 RMS

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

ה2 ערוצים לחיבור אלמנטים זו אפשרות של חיבור סאב 4 אוהם בכל יציאה, בדר''כ מחברים את הסאבים ביניהם ואז ליציאה אחת במגבר.

המגבר עובד בהתנגדות של 2 אוהם רק אם אלמנט הוא 2 אוהם, המגבר לא יכול לעבוד ב2אוהם בזמן שמחובר אליו אלמנט של 4 אוהם.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

המגבר פועל אוטומטית ב 2 אום כאשר הסאב הוא 2 אום ( 2 סלילים של 4 אום לדוגמא )

השתי יציאות מונו זה אכן לחיבור סאב כפול

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מה הסיכוי שמגבר של הג'י בי אל 300 וואט ירים את הסולו באריק 450 ב4 אום או ב2 אום ?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...