Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד לחץ אויר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המלצות ?? הייתי באייס ויש זבל ב 10 שקל וכאלו ביותר ואני לא בטוח בכלל שאלו ביותר באמת טובים

יש לאנשים ניסיון כאן בקטע ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רכשתי את שלי באוטו דיפו.

המחיר סבב את ה 40 ש"ח, והמכשיר עצמו דווקא בסדר גמור. בדקתי אותו מספיק פעמים עד היום, והוא ממש מראה מדויק. (מול מכשירים אחרים, ומול מה שהמשאבה בתחנת דלק מראה)

!AWDSOME

פורסם

למה השוות אותו? איך אתה יודע שהוא מדוייק?

גם אני קניתי משהו ב40 שקל. מעניין אם יש לנו אותו אחד בשביל לדעת ששלי מדוייק.

שלך זה עיגול עם צינור. המכשיר עצמו בצבע אפור עכבר. הגימור בצבע אלומיניום.

העיגול שמראה את לחץ האוויר>התחתית שלו לבנה. למטה כתוב A.P?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הזבל בעשרה שקלים מספיק טוב.

כשיתקלקל קנה חדש.

אביחי , שמעתי שבמעבורות של נאס"א יש מדי לחץ משוכללים אפילו יותר מאלה שבפנצ'ריות...:?

פורסם

תעשה חיפוש באיביי,יש שם מכשירים נהדרים ב1$ + משלוח של 6 או 7 $.

אני קניתי את שלי מאיביי בדולר אחד, מכשיר שמודד לחץ אויר,דיגיטאלי ,ואפילו נותן לך את האינדיקציה במלל בכמה שפות שונות.

מדוייק ומומלץ.

פורסם

שמר.

המד לחץ הזה מצויין. לא רק שהוא עמיד (היו לי לפני זה 3 מודדים), הוא בעל פונקציה לחבר את הקומפרסור (ביתי\או בתחנות דלק),

ולמלא אוויר או לרוקן בצורה יעילה ומדוייקת.

כרגע מסתפק בזה. :)

אביחי

פורסם

המד לחץ של ה10 ש"ח יעשה את העבודה מצויין, נגיד והוא יחזיק שנה..

גם אם ב10 שנים הקרובות תחליף אחד על שנה עדיין זה יגיע למחיר של אחד "רציני".

יש דברים שלא ממש צריך להשקיע בהם.

under construction..

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
ebay או אם אתה רוצה מהארץ אז באוטו דיפו במרכז, ראשל"צ ליד הסינימה סיטי.

למרות שהסחורה שלהם ושל סוחרים נוספים הינה אותה סחורה של ebay, רק קצת יותר יקר (הרבה יותר יקר :-o .)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

זה מד לחץ אויר, לא משאבת אויר. המכשיר יאפשר לך למדוד את לחץ האויר ולדעת מתי עליך לנפח את הצמיג - פעולה שעליך לבצע בתחנת דלק (או לרכוש משאבה מתאימה לשימושך האישי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...