Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופיל 21

boxer 19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתפלא, אבל אתה טועה.

21ניקית בלי שום בעיה למצוא מקום עבודה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מקום עבודה = אפלייד מטיריאלס, אורבוטק, אינטל, מוטורולה, ECI, אמדוקס, קומברס, וכ"ו. מקומות עבודה כאלה לא רואים בעין יפה אנשים שלא שירתו בצבא.

ROOONEEYY

פורסם
מקום עבודה = אפלייד מטיריאלס, אורבוטק, אינטל, מוטורולה, ECI, אמדוקס, קומברס, וכ"ו. מקומות עבודה כאלה לא רואים בעין יפה אנשים שלא שירתו בצבא.

ומה לגבי אנשים ששירתו בתפקידים שוליים ומיותרים לחלוטין, דוגמת מש'ק ממטרות ודומיו?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תלוי מאיזו סיבה...

הם מעדיפים אנשים ששרתו במקצוע בצבא

פורסם

מובן שעדיף לצאת מהצבא שיהיה כתוב לך בקורות חיים שעסקת בפיתוח מערכות הדמאה וסופר רזולוציה מאשר מש"ק ממטרות, אבל לטעמי מבחינת החברות הן יעדיפו מישהו שעשה צבא אפילו בתפקיד שולי כמו מש"ק ממטרות, מאשר אחד שבחר להשתמט \ סתם לא רצה \ סתם הו לו בעיות וכ"ו.

ROOONEEYY

פורסם

כשתהיה אחראי כוח אדם בחברה כזו - תביא את השיקולים שלה - עד אז - אתה מדבר שטויות

פורסם
מובן שעדיף לצאת מהצבא שיהיה כתוב לך בקורות חיים שעסקת בפיתוח מערכות הדמאה וסופר רזולוציה מאשר מש"ק ממטרות, אבל לטעמי מבחינת החברות הן יעדיפו מישהו שעשה צבא אפילו בתפקיד שולי כמו מש"ק ממטרות, מאשר אחד שבחר להשתמט \ סתם לא רצה \ סתם הו לו בעיות וכ"ו.

אתה לא קצת סותר את עצמך?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לדעתי החברות מסיקות מזה על הבנאדם (שלא תמיד כמו שהוא באמת).

וחוץ מזה... יש חוק (לא בטוח שזה חוק) שעל פיו השירות הצבאי לא אמור להשפיע על החיים האזרחיים.

ואם פוסלים את מועמדותך לעבודה בגלל שירותך בצבא זה לא מוסכם (חוקי?) ואפשר להגיע לבית משפט אם אתה רוצה (ויש לך הוכחות).

עריכה:

אתה לא קצת סותר את עצמך?

אני לא יודע מה אתה יודע על סתירות...אבל זה לא זה בכל אופן.

הוא אומר שעדיף מבחינתך שיהיה לך את התפקיד הטוב ביותר. (סוף משפט)

(תחילת משפט חדש בלי קשר לקודם) חברות יעדיפו אנשים ששירתו בצבא, אפילו בתפקיד גרוע מאשר כאלו שלא שירתו בכלל.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
שום מקום עבודה לא רוצה לקבל דבר כזה, היום.
אני לא יודע בן כמה אתה ידיד, אבל מה שאתה אומר היום פג תוקף כבר לפני 10 שנים...

שירות צבאי הוא כבר לא בגדר חובה, מה שכן, חברת היי-טק מצליחה בטח שלא תעדיף מובטל בן 23 שלא עשה כלום חוץ מלהתבטל ולשבת על התחת שלו כל היום מאז שהוא קיבל פ' 21, מאשר מישהו בן 21 שקיבל פרופיל 21 אכן, אבל כבר סיים תואר ראשון במדמ"ח/אלקטרוניקה/כל מיני הנדסות...

כל ההיגיון בקריטריון הזה של ה"שירות צבאי" הוא לראות אם אתה אדם שמסוגל לשרוד במקום עבודה מסויים יותר משנה, זאת אומרת, יש אנשים(כמוני) שנורא קשה להם להישאר באותו מקום ובאותה עבודה מעל תקופה מסויימת, ואז הם מתחילים לקבל פליפ.

כל העניין של הצבא, בין היתר(בפן הג'ובניקי של הצבא), הוא להכניס אותך לתלם של "קביעות".

אם אתה משתחרר, תעשה עם עצמך משהו, נקודה.

אבל בינינו...? מי בכלל רוצה להיות שכיר?

פורסם

אתה מוזמן לבצע חיפוש - כבר עניתי על זה פעם:

הכל תלוי בסעיף הליקוי.

כשאתה משתחרר על 21 יש סעיפי ליקוי, בחברות הגדולות יש מספיק קשרים וכוח לברר למה יצאת - אם בכלל מעוניינים לברר את זה.

אם הגעת למצב שמבררים למה יצאת זה כבר לא טוב- אבל נאמר ומבררים - אזי מה שמשנה הוא סעיף הליקוי.

יש שיוצאים מהצבא וכתוב להם "לא כשירים עדיין מבחינה מנטלית" ויש כאלה שיוצאים וכתוב להם "פסיכופת - מסוכן לעצמו ולחברה"

ברור שמי שיגיע עם סעיף ליקוי א לא תהיה לו שום בעיה ולסעיף ליקוי ב יהיה קצת קשה בחיים.

חוץ מזה יש את ענין הרשיון - שוב - כתלות בסעיף הליקוי תהיה דרישה שתוכיח כשירויות כאלה ואחרות.

ובבואך לרכוש דירה תהיה זכאי לפחות נקודות זכות מהמדינה כי לא עשית צבא.

חוץ מזה אין שום בעיה ואם יש לך מה להציע לשוק האזרחי אתה תחטף עם או בלי שעשית צבא.

רון.

ונ.ב. חשוב לכולם - כל ה"לדעתי" לא משחק פה תפקיד, למי שאין נסיון במשאבי אנוש \ גיוס \ כוח אדם אין שום יכולת לתת תשובה אמיתית או להצביע על מגמות כאלה או אחרות. בחיים האמיתיים בנאדם נמדד בתפוקה ובתועלת שהוא מביא לארגון. אדם שיוכל לתרום לארגון מסויים ייקלט בו, עם או בלי שעשה צבא או בעל עיניים כחולות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איפה בדיוק סתרתי את עצמי?

אם ניקח לצורך העניין למשל אחד שלא עשה צבא סיים תואר ראשון בהנדסת אלק' בגיל 25, ואחד אחר שסיים בגיל 25 ועשה צבא בתור מש"ק ממטרות, להערכתי יקחו את המש"ק ממטרות. כאלו שיצאו ועבדו בתחום בצבא, ויצאו מהצבא גם קצינים וכ"ו, בכלל יהיו בעדיפות גבוה בהרבה מאלו שלא עשו צבא וסיימו תואר אפילו בגיל 21, מכיוון שלא רק הגיל משחק תפקיד אלא גם הניסיון הוא דבר חשוב מאוד.

ROOONEEYY

פורסם

השוק צמא לאנשים בעלי ידע

היום חברות גדולות יעדיפו אחד עם ידע בשטח מאשר אחד עם תעודה, היו גם אם אין לך בגרות ואתה ספץ במקצוע שלך יקחו אותך לעבודה.

צבא מתיחסים בחלק מהמקומות, אבל אסור לפסול אדם בגלל שלא שירת בצבא, זה לפי החוק.

העניין של הצבא היה בגלל סיבה אחת, שאם לא עשית צבא סימן שיש לך בעיה (גם אם היא רפואית) ועסקים וחברות לא רצו להתעסק עם אנשים שיש להם בעיות ולא עברו את הצבא.

היום זה שונה ברוב המקרים והיום התעודה וההוכחות בשטח מועדפות יותר על פני האם עשית צבא או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...