Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מנוע VTI להאצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת כמה יעלה לי להביא מנוע VTI מחו"ל מאיפה מביאים לאן פונים אני לא יודע כלום בקשר לזה ..

• ספונסר פורום
פורסם
דבר עם ינון מ"ארז מנועים". נזמה לי שראיתי אצלו אחד כזה...
ספי המנוע שראינו אצל ינון שייך למישהו

והוא כבר לא נקרא ארז מנועים..אלה "וינטו חלפים""

לפותח השרשור ..דבר עם ינון,הוא האיש שלך,מה שתרצה הוא יביא לך, אני הבאתי דרכו מספר B16A וB18C אחד

ינון "וינטו חלפים" המסגר 19 ת"א 036886636 0522271989

תגיד לו שאורן הפנה אותך,תקבל יחס חם

אורן

פורסם

לא לשכוח שאתה צריך גם גיר, צמה, ציריות, תושבות וכ'ו... המחיר יקפוץ פלאים, ואם אתה לא מאמין אתה מוזמן לשאול את מושיק שמחפש כבר חצי שנה גיר במחיר סביר ולא מבין שאין כזה דבר מחיר זול לגיר הנ"ל :wink:

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מודע למחירים של הסבה למנוע b16?

אתה צריך מנוע,גיר,תושבות,ציריות,צמה ומחשב.

וזה בתנאי שלא נשברו כל מיני רכיבים בהובלת המנוע ובנוסף לזה את עבודת המוסך..

דעתי האישית היא להרכיב קיט טורבו וסט בוכנות למנוע הקיים, ייתן יותר כוח סוס לשקל ויהיה מספיק אמין אם יבוצע ע"י בעל מקצוע עם ניסיון.

פורסם
אתה מודע למחירים של הסבה למנוע b16?

אתה צריך מנוע,גיר,תושבות,ציריות,צמה ומחשב.

וזה בתנאי שלא נשברו כל מיני רכיבים בהובלת המנוע ובנוסף לזה את עבודת המוסך..

דעתי האישית היא להרכיב קיט טורבו וסט בוכנות למנוע הקיים, ייתן יותר כוח סוס לשקל ויהיה מספיק אמין אם יבוצע ע"י בעל מקצוע עם ניסיון.

בניית טורבו..חוקי?

חנן

• ספונסר פורום
פורסם

בניית טורבו לא חוקי!

אסור לפי חוק להעלות יותר מ10% הספק ו5 % מומנט.

גם החלפה לb16a2 לא חוקי, למרות שיש רכב מדגם דומה שמגיע עם אותו מנוע(vti) זה לא מופיע בספר בעמדה מספר 1 בחולון,ובמחלקה הטכנית בהונדה לא תקבל אישור בטענה שזה לא אותו אוטו,ומערכות הבלימה והמתלה שונות,

תאמין לי עייפתי מלנסות.

אורן

• תוכן חדש...