Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלילה תקפה גם בחו"ל.

מן הסתם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ככה שאם לא תוציא עוד כרטיס של רשיון בטוענה שהרשיון הקודם שלך נאבד, לא תוכל לנהוג בחו"ל..

מצד שני - במקרה של תאונה, הביטוח לא יהיה בתוקף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שאלה אחרונה(אני מקווה).

אני זוכר שמישהו פעם הזכיר פה שכשוטר עוצר רכב, השוטר חייב לבוא אל הבן אדם ברכב, ולא לבקש מהבן אדם לצאת מהרכב ולבוא אל הניידת.

אצלי המצב היה הפוך (השוטר ביקש ממני לצאת אליו). הוא עצר אותי בכביש בינעירוני,דו סיטרי, עם נתיב אחד לכל כיוון, בלי שוליים, ככה שיצא שחסמנו נתיב שלם.יש מצב לעשות עם זה משהו?

פורסם

אם השוטר ביקש ממך לצאת אליו שלא לפי הנהלים, אתה יכול להתלונן עליו, אבל אין לזה דבר וחצי דבר עם ביטול האישום נגדך.

לגביך, אני מציע שתביא את החבר שלך איתך למשפט, ושהוא יעיד שהוא קפץ על המכסה מתוך טפשות, ואתה עצרת מיד. הוא יכול לבקש מהשופט/ת שיענישו אותו. הסיכוי שיטרחו להוסיף אותו לכתב האישום הוא קלוש, ונראה לי שדבר כזה יחזק את האמינות שלך. לא הייתי טוען שהוא היה שיכור, כי אז הזיכרון שלו לא שווה כלום, אלא שנחה עליו רוח שטות. אם טענת בפני השוטר שהחבר שלך שיכור וזה נרשם בדו"ח, אז זה לא יעזור לך.

בהצלחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...