Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי היה שיכור וקפץ לי על האוטו, שוטר ראה את זה, ונן לי זימון למשפט.

מה יכול להיות העונש?

יש לציין, שעצרתי ישר כשהחבר קפץ, ולא הסעתי אותו על המכסה מנוע.

אך השוטר רשם שהסעתי אותו על המכסה מנוע.

מה לעשות?

פורסם

אני לא חושב שיש עונש ספציפי לעבירה כזו, כי סה"כ מדובר בעבירה די נדירה. (מה שתיתם?!?). זה בטח נופל תחת איזה סעיף כללי (סורי. לא מתמצא).

תנסה לברר במשטרה או עם מישהו שמכיר את החוק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כבר קרה פה לבחור בשם MAXIM , צור איתו קשר... אצלו המקרה היה קצת יותר קיצוני שכן הוא לא ראה את הניידת ונסע הביתה ואח"כ באו אליו שוטרים הביתה .. בקיצור - צור איתו קשר.

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אבל אני די בטוח שזה נכלל תחת נהיגה בחוסר זהירות.

הסעיף הזה הוא בעצם מעין ג'וקר - בכל פעם שאין סעיף ספציפי לעבירה שבוצעה, השוטר יכול לרשום את הסעיף הזה, ואז יש הזמנה לדין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ראשית, בעבירות כאלה, הזימון לביהמ"ש כמעט בטוח, מכיוון שאין כאן סוג עבירה מוסכם ומסויים אשר יש עליו עונש, כגון עבירות כאי עצירה בתמרור עצור, חנייה במקום אסור, הסעת יותר ממספר נוסעים המותר וכו'.

אתה עברת על סעיף 21 של תקנות התעבורה (תשכ"א-1961):

21. חובתו של עובר דרך [תיקון: תש"ל(3), תשל"ו(3)]

(א) כל עובר דרך חייב להתנהג בזהירות.

(ב) כל עובר דרך חייב להתנהג באופן שלא -

(1) יקפח זכותו של אדם להשתמש שימוש מלא באותה דרך;

(2) יגרום נזק לאדם או לרכוש ולא יתן מקום לגרום נזק כאמור;

(3) יפריע את התנועה ולא יעכבנה;

(4) יסכן חיי אדם.

אתה עברת על סעיף 21 א' ו-21 ב'-4.

כאן רק השופט ייקבע מה לעשות איתך, זה חמור מאוד אפילו אם מדובר בנסיעה של 3 מטר. הוא יכול להשבית רישיון, לגבות קנס, נקודות ומה שבא לו, כי שוב, אני חוזר, אין פה עונש מוסכם.

Xbox12341

פורסם

יש לי 2 המלצות לך, הראשונה, תיתיעץ אם עו"ד והשניה צור קשר עם חבר הפורום בשם X-PLAN (אורן) בתוך שקרה לו מיקרה דומה :wink:

אופק.

פורסם
יש לי 2 המלצות לך, הראשונה, תיתיעץ אם עו"ד והשניה צור קשר עם חבר הפורום בשם X-PLAN (אורן) בתוך שקרה לו מיקרה דומה :wink:

אופק.

בטח התכוונת ל"בטוח"....

מצאתי אצלך טעות, הייתי חייב לך.

:lol:

פורסם
בטח התכוונת ל"בטוח"....

מצאתי אצלך טעות, הייתי חייב לך.

:lol:

:roflmao:

צודק, תוצאה של 3 ימים ללא שינה...

גם אני טועה לפעמים.

פורסם
יש לי 2 המלצות לך, הראשונה, תיתיעץ אם עו"ד והשניה צור קשר עם חבר הפורום בשם X-PLANE (אורן) בטוח שקרה לו מיקרה דומה :wink:

אופק.

מלוכלך אחד... אבל לצערי אתה לא טועה הפעם... זה אכן קרה לי. בנסיבות מאוד מאוד דומות לנסיבות של הבחור בשרשור הזה. החבר היה שיכור. אבל אצלי, כשהשוטר עצר אותנו, החבר השיכור התחיל לבכות לו ולהימרח עליו ולהתחנן שלא יעשה לי כלום. השוטר ראה את המצב שלו, ואמר לי "טוב טוב ילד, סע מפה, קח ת'בחור הזה הביתה לישון ושאני לא אראה אותך עושה שטויות כאלה שוב. ברור?!"

אמרתי ברור ונסעתי משם.

אבל אופק, אני כועס עליך... טינופת... :-P

גם אני טועה לפעמים
:rofl: :rofl: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

לפעמים, בטח...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...