Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת שרוב הזמן הציניות של הרבה מחברי הפורום מוסיפה מאוד לדיונים בפורום, אבל כל עוד זה לא נוגע לאמונה של מישהו או שזה פוגע במישהו.
אז חידדתי את הרעיון.

לגבי הנגיעה לאמונה של מישהו, I fart in its general direction.

קח לדוגמה את South Park. המדובב של שף הוא אייזק הייז, זמר לא רע עם groove ענקי, ובין השאר גם סיינטולוג.

במשך 7-8 עונות (לא זוכר בדיוק), הסדרה שחטה כמעט כל פרה קדושה בעולם המערבי, בהשתתפות פעילה מאוד של הדמות של שף. הבחור לא הוציא הגה.

בעונה האחרונה הגיע תורם של הסיינטולוגים לחטוף, ואייזק ידידנו התפטר ומחה מעל כל במה שניתנה לו.

להגביל את הביקורת זו צביעות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אמרתי להגביל פשוט יש תחומים שזה לא לעניין לצחוק עליהם (אמונה לדוגמא).

לא אמרתי שעל מישהו שמאמין בה' אסור "לצחוק" ועל מישהו שמאמין במשהו אחר מותר.

אבל עזוב את זה, רק קצת התחשבות בעתיד.

ושוב הציניות לרוב זה דבר טוב כאן, לא תמיד!

VW PASSAT 1.8T

פורסם
עדיף למות עם הפנים אל האויב , מאשר עם הגב מהאויב
I would rather be ashes then dust.

פתגמים יפים, אבל לא תמיד עימות הוא הכרחי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בס"ד

צריך לסמוך על הקדוש ברוך הוא שיתן לך פרנסה וחיים טובים.

אבל צריך לעשות גם השתדלות ולא להיסמך על ניסים.

וכמו ששאלתי כאן אם מסוכן לסוע לשם, כמובן שיכלתי להיסתמך על ניסים, אבל אני כמעט בטוח שאסור(וגם אם קורה לך נס לוקחים לך מהזכויות אם איני טועה).

צריך לעשות השתדלות בהמון דברים, וכמובן לסמוך על הקדוש ברוך הוא

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
יהודים גרים בעימנואל, והרי הם סוחרים עם המרכז , ויש שם אנשים עם הצורך הפרטי שלהם.

עכשיו השאלה שלי באיזה נתיב הם משתמשים, בנתיב שהראתי בתמונה? או הנתיב היותר העליון (שאליו בלי נדר אני יכול להגיע דרך צומת ירקונים).

תודה רבה.

עוז.

(התנתיבים בתמונה:

אפור-נתיב שהראתי

צהוב-נתיב אחר)

סע על הנתיב הצהוב - הכביש המוביל לאלפ"ש, מס' 55.

נסעתי בו במשך תקופה לא קצרה כשיצאתי עם מישהי מהאיזור (גם באמצע הלילה, לפנות בוקר, וכו') - לדעתי זו האופצייה העדיפה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לדעתי אין לך מה לפחד

הערבים לא יזרקו אבנים על כל רכב עם לוחית רישוי צהובה (כי יש הרבה רכבים של ערבים ישראלים בצירים כאלה)

אני מאז שהתגייסתי אני משרת בענתות ואנחנו נוסעים בין המשמרות בטרנזיט לא ממוגן ובנתיים הכל בסדר, אם זה לכיוון פסגת זאב ואם זה לכיוון מישור אדומים

עוד דוגמא זה גם כביש 443 ממודיעין לירושלים שבדרך אפשר לראות רכבים פלסטינאים בביר נבאללה, עטרות וכל היישובים של האיזור והכיש הזה נמצא במקום נמוך ובנתיים לא קרה כלום שמה

ורק תשדע שהערבים של ירושלים יותר מסוכנים מהערבים של השרון (כל הפיגועים בשנים האחרונות עברו דרך ירושלים)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוקיי, הבנתי שכביש 55 הוא הדרך הנכונה.

השאלה שלי אם יש טיפה של סכנת נפשות אם בלי נדר אני יסע שם מחר בשעות 6 עד 8 ובין השעות 11 וחצי עד 12 בלילה?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

האזור הזה, הידוע בכינויו "המזרח הפרוע" מכיל כבישים מדהימים. אם הינך תקוע אחרי משאית פלסטינאית, תוכל להנות מהנוף המלבב [טוסקנה קטנה על השומרון]. אחרת, תהנה מסיבובים ופיתולים שאפילו בספרד אין.

אגב, הסיכון החריף יותר הוא תאונת דרכים, שכן, במזרח הפרוע אין הקפדה על קו לבן, הסיבובים- ברובם עם שדה ראייה מצומצם עד לא קיים, והאספלט היה מבייש מגרש כדורגל-סל בעיירת פיתוח בדרום הארץ.

פרט לזה, הכל סבבה...

הכביש שסימנת- רובו בחוצה שומרון, הישמר לך מממל"זים, הם מחכים בעיקר בירידות הארוכות, היכן שהרכב גולש לבדו למהירות לא חוקית.

הכביש שמעל [חוצה שומרון הישן] הרבה יותר מעניין [מכל הבחינות...] ויחד עם זאת, נטול אכיפה.

אם בא לך להשתלב בסביבה המקומית, ארגן לך שטיח לדשבורד, נאונים רצים על הגריל ומסחבה למראה...

dirty old man

need love too

פורסם

בסד"ר

נערות בנות 14 עם אמונה אמיתית ויוקדת וכמיהה סמי-ארוטית לבורא עולם נוסעות שם בטרמפים.

כנראה שבגדול זה עובד בשבילן.

אז אני מציע שתלבש שמלה ארוכה ותרים אצבע בצומת קסם.

פורסם

תתיצב אצלי עם 630.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הכביש שסימנת- רובו בחוצה שומרון, הישמר לך מממל"זים, הם מחכים בעיקר בירידות הארוכות, היכן שהרכב גולש לבדו למהירות לא חוקית.

הכביש שמעל [חוצה שומרון הישן] הרבה יותר מעניין [מכל הבחינות...] ויחד עם זאת, נטול אכיפה

כביש 55 אני כביש חוצה שומרון, וכמעט אין בו אכיפה.

כביש חוצה שומרון הישן ( 505 ) סגור מאלקנה עד מעלה ישראל (ליד ברקן).

בכל מקרה אני חוזר בפעם השלישית על המלצתי לטובתך ובטחונך סע בתחבורה הציבורית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...