Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אפילו הצעתי את הרכב שלי לחבר שישתמש בו ב MDC .

אני לא הייתי מתגאה בזה שאני מוכן לתת את האוטו לבחור הזה, כל פעם שהוא מתכנן על ג'ימקאנה קורה משהו לאוטו שלו.

יאשה, כנראה אתה לא ממש אוהב את האוטו שלך!

נ.ב.

אני בכלל הייתי מתבייש לקרוא לו חבר :roll:

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוצים לשמוע משהו יותר נחמד...?

במקום להתעמק בבעיות שעדיין אין לכם.

למה לאף אחד לא איכפת שבמסלולים מודדדים זמנים עם סטופר ולא עם ציוד מדידה יעודי. הם מרוויחים כ"כ הרבה כסף בכל אירוע שהגיע הזמן שהם יעלו רמה.

לא נעים להפסיד 2-3 שניות בזמן שהמרשל מפהק\לא שם לב\גירבץ\הכין חמוצים\ וכו.....

נקודה למחשבה...

צודק במאת האחוזים . הרי 70 אנשים ששילמו 140 ש"ח זה משהו כמו 9800 ש"ח אדירים :!:

העלות של 15 מדריכים, 10 שומרים, יום מסלול והוצאות נלוות לא עולה מעל 9000 ש"ח ככה שאני מאמין שיש להם איזה 800 ש"ח בכיף (אופס שחכתי שיש מע"מ ואז הם בהפסד שך 600 ש"ח).

קדימה ראם, קח את ה 800 ש"ח קנה ציוד מדידה וצל ...

בחייך חמודי. צא מהחלום. הם מרוויחים מעט מאוד . למעשה אני מניח שהם יותר מרוויחים מעידוד הענף ולא מכל גימקנה אישית.

מכשיר מדידה זה מאוד רצוי, אבל אכן בעייתי ויקר...

פורסם

למה אתם כל הזמן מעירים אולי תאירו קצת דברים טובים.

נראה אותכם מארגנים ארוע כזה מתקתק.

אני די בטוח שרוב המשטטפים נהנו

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

פורסם

גור,

רק כאנקדוטה , בMDC 2 או 3 , חבר של ניר בא עם מצלמת וידאו והסרטנו את הקטעי נהיגה.

רוב המדידות היו די מדויקות.

אבל:

במדידה אחת שלי - פספסתם בחצי שניה

ובמדידה אחת של גלעד הקדמתם בשניה שלמה!

ועדיין - אני מעדיף קודם צל על ציוד מדידה.

הקהל והאופצייה להביא חברים ומשפחה לעומת דאיגה לתשומת לב מחמירה מאוד עם המודדים נראית לי שווה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מסכים עם דבריו של גור - למעט נושא הצל. חובה לארגן צל ומחירי שתייה נורמליים, שיהיה נעים לצפות! כי חלק גדול מהספורט המוטורי וקידומו זה הצפייה...

פורסם

אני לא מבין אתכם...

אסור לקנות רכב ספורט מבלי להתחרות איתו?

אני אישית מעריך את הרכבים האלה ולא רק בגלל הביצועים אלא בגלל העיצוב והייחוד

אם הייתה לי פרארי..לא יודע אם הייתי נכנס איתה לג'ימיקאנה כל כך מהר

ואני די בטוח שגם הרבה ממכם ככה

חיים רק פעם אחת...

פורסם
אני לא מבין אתכם...

אסור לקנות רכב ספורט מבלי להתחרות איתו?

אני אישית מעריך את הרכבים האלה ולא רק בגלל הביצועים אלא בגלל העיצוב והייחוד

אם הייתה לי פרארי..לא יודע אם הייתי נכנס איתה לג'ימיקאנה כל כך מהר

ואני די בטוח שגם הרבה ממכם ככה

אה זהו שלא, אם היתה לי פרארי הייתי מתחרה איתה בג'ימקנה קצת בשביל הפוזה אבל בעיקר בשביל לשמח את הקהל.

אז נכון שלא הייתי ממש מגזים איתה אבל בכל מקרה לראות בארץ פרארי נוסעת על מסלול זה די אירוני-המבין יבין

מה עדיף?

פורסם
אנשים באים להתחרות בשביל להנות ולהרוויח מחמאות מהקהל ולא בשבי קבל כסף/פרסים-לדעתי האנשים שמתחרים חושבים כמוני שכיף יותר לקבל מחיאות כפיים ושריקות שימחה מאשר לקבל פרס/גביע' date='אם לא תתקנו אותי[/quote']לא, כולנו באים להתחרות!! גם שאני יודע שאין לי סיכוי מול ערן , ג'ון והד"ר אני בא בשביל להתחרות בעצמי. לשפר לשפר וכל הזמן להשתפר... ואז אולי אולי אולי אלי יפספס שער, ערן יוריד 2 קונוסים ואני אעשה מקצה מהסרטים... והופ אני בגמר עוד פעם .

ליביור, אני ראיתי מקצה שלי שצולם בשני מצלמות שונות מאותו מיקום על המסלול ורק בגלל מהירות הצילום בתוך המצלמה יש הפרש של כמעט שניה מלאה בין מצלמה למצלמה.... על אותו מקצה !!

ציוד מדידה? לא זול , אבל אולי מתי שהו בעונה הבאה , אם יהיו יותר מתחרים וימצא הספונסר הנכון .....

tsac.gif

caseac4.jpgTimer AC4

Four Timer - Solo I & II

The Timer AC4 can be used for Solo II race events with capabilities to time up to four cars on track at the same time. Reconfigure the Timer AC4 and closed circuit Solo I events can also be timed, whether a single car with multiple laps or multiple cars with multiple laps.dtsw.gifDisplay Timers

Single Car - Solo I & II

The combination of timing features integrated into a Large Digital Display results in a live counting display the crowd can see. Whether your racing event is lap times with a common start/finish line on a closed track or elapsed times with separate start and finish lines, RaceAmerica makes a live counting Display Timer for your racing event.casemb.jpgTimer MB

Single Car - Solo II

The Timer MB is a single lane ET Timer with integrated LED Display on the control console. Easy setup and easy operation make this timer perfect where portable timing systems are required to time a single car on course at an attractive price.http://www.raceamerica.com/

Timer AC4 Autocross Timing SystemPart NumberDescription of RaceAmerica ProductDomestic Price3800DTimer AC4 - Four Timer Autocross Timing System includes:

- Dual 100 Foot Sensor Interconnect Cables

- Start and Finish 5040 IR Beam Emitters

- Start and Finish 5140 IR Track Sensors

- 15 Foot Power Cable to 12VDC power source $1,695.006070AHigh Quality Molded Carrying Case with Custom Die Cut Foam interior. Designed to hold the timer, printer, sensors, AC adapters, and small cables.$179.006502AAC Adapter and Power Cable for AC/DC operation$55.007540BProtective Foam Stands for Emitters and Sensors positions beam 6" above the track surface. (set of 4)$85.006080AHeavy Duty Cable Bucket Winder for cable lenghs to 660ft$105.006085AStandard Duty Cable Reel Winder for cable lenghs to 300ft$15.00[back to Top of Page]

Compatible RaceAmerica Large DisplaysPart NumberDescription of RaceAmerica ProductDomestic Price6540C4-Digit Display with 5 inch Tall LED Digits - Viewable approx. 200ft$850.006840C4-Digit Display with 8 inch Tall LED Digits - Viewable approx. 320ft$1,228.006560C6-Digit Display with 5 inch Tall LED Digits - Viewable approx. 200 foot$990.006560CB6-Digit Display with 5 inch Tall LED Digits with Internal Rechargable Battery and External Charger$1,275.006560CW6-Digit Display with 5 inch Tall LED Digits with Internal Wireless Data Comm Link$1,275.006560CBW6-Digit Display with 5 inch Tall LED Digits with Internal Wireless Data Comm Link, Internal Rechargable Battery and External Charger$1,499.006860C6-Digit Display with 8 inch Tall LED Digits - Viewable approx. 320 foot$1,575.006860CB6-Digit Display with 8 inch Tall LED Digits with Internal Rechargable Battery and External Charger$1,860.006860CW6-Digit Display with 8 inch Tall LED Digits with Internal Wireless Data Comm Link$1,860.006860CBW6-Digit Display with 8 inch Tall LED Digits with Internal Wireless Data Comm Link, Internal Rechargable Battery and External Charger$2,140.006076AHeavy Duty Shipping Case for 6860 series Large Digital Display.$395.006077ASoft-Side Carry Case for one 6860 series Large Digital Display.$225.006075BSoft Carry Case for 6560 series Large Digital Display.$139.007606BSuspension Arm Display Stand for 6860 series Large Digital Display approx. 36" above the ground.$199.006501AAC Adapter and Power Cable for the Large Digital Display.$45.006503AEight D-size Battery Holder and Power Cable for the Large Digital Display.$55.00[back to Top of Page]

Timer AC4 & LED Display PackagesPart NumberDescription of RaceAmerica ProductPackage PriceRace Club Bundle #1

PKG3813800D - Timer AC4 Autocross 4-Car Timer6560C - 6-digit LED Display, 5 inch tall digits (125 mm)- 100 foot Timer to Display Interconnect Cable- AC Power Adapter for Timer & Display- Protective Foam Stands for Track Electronics$2,755.00Race Club Bundle #2

PKG3823800D - Timer AC4 Autocross 4-Car Timer6860C - 6-digit Large Display with 8 inch tall digits (200 mm)- 100 foot Timer to Display Interconnect Cable- AC Power Adapter for Timer & Display- Protective Foam Stands for Track Electronics$3,305.00Race Event Bundle #1

PKG3833800D - Timer AC4 Autocross 4-Car Timer6560C - 6-digit LED Display, 5 inch tall digits (125 mm)- Custom Blowmolded Carry Case for Timer- Softside Carry Case for Display- 100 foot Timer to Display Interconnect Cable- AC Power Adapter for Timer & Display- Protective Foam Stands for Track Electronics- Spare Beam Emitter Track Electronics- Spare Track Sensor Track Electronics- Standard Capacity Cable Winders- 2 Year Extended Service Warranty$3,485.00Race Event Bundle #2

PKG3843800D - Timer AC4 Autocross 4-Car Timer6860C - 6-digit LED Display, 8 inch tall digits (200 mm)- Custom Blowmolded Carry Case for Timer- Heavy Duty Carry Case for Display- 100 foot Timer to Display Interconnect Cable- AC Power Adapter for Timer & Display- Protective Foam Stands for Track Electronics- Spare Beam Emitter Track Electronics- Spare Track Sensor Track Electronics- Standard Capacity Cable Winders- 2 Year Extended Service Warranty$4,280.00Event Promoter's Bundle #1

PKG3853800D - Timer AC4 Autocross 4-Car Timer6560CBW - WIRELESS 6-digit LED Display, 5 inch tall digits (125 mm)- Internal Rechargable Battery in Display and External Recharger- Custom Blowmolded Carry Case for Timer & Wireless- Softside Carry Case for Display- Wireless Data Comm Link to Display- AC Power Adapter for Timer, Display & Wireless- Protective Foam Stands for Track Electronics- Spare Beam Emitter Track Electronics- Spare Track Sensor Track Electronics- Standard Capacity Cable Winders- 2 Year Extended Service Warranty$4,210.00Event Promoter's Bundle #2

PKG3863800D - Timer AC4 Autocross 4-Car Timer6860CBW - WIRELESS 6-digit LED Display, 8 inch tall digits (200 mm)- Internal Rechargable Battery in Display and External Recharger- Custom Blowmolded Carry Case for Timer & Wireless- Heavy Duty Carry Case for Display- Wireless Data Comm Link to Display- Suspension Arm DIsplay Stand- AC Power Adapter for Timer, Display & Wireless- Protective Foam Stands for Track Electronics- Spare Beam Emitter Track Electronics- Spare Track Sensor Track Electronics- Standard Capacity Cable Winders- 2 Year Extended Service Warranty$5,225.00[back to Top of Page]

Timeslip PrintersPart NumberDescription of RaceAmerica ProductDomestic Price6038SDot Matrix Printer w/ 5 Ft RS232 Serial Interface direct to 3800 Timer & 12VDC Power Cables$450.006507AAC Adapter for 6038 series Dot Matrix Printers for AC operation.$45.006042AThermal Transfer Timeslip Printer w/ 10 Ft Interface & Power Cables (uses 3-1/8" wide thermal paper). Price includes Custom Logo printed on each timeslip. Internal battery recharges with optional AC Adapter below.$695.006508AAC Adapter for 6042A Thermal Printer for AC operation and battery recharging.$28.00[back to Top of Page]

Timer to Display InterconnectPart NumberDescription of RaceAmerica ProductDomestic Price06-X02525 Foot Interconnect Cable

RaceAmerica Timer to a LED Large Display.$43.0006-X100100 Foot Interconnect Cable

RaceAmerica Timer to a LED Large Display.$71.0006-PC0225 Foot Interconnect Cable

LED Large Display to a JA Circuits Timer or PC.$69.0006-PC10100 Foot Interconnect Cable

LED Large Display to a JA Circuits Timer or PC.$98.0006-1005Combination Interconnect Cable

RaceAmerica Timer to a PC (5 Foot) and a LED Large Display (100 Foot)$128.0006-2005Combination Interconnect Cable

RaceAmerica Timer to a PC (5 Foot) and a LED Large Display (200 Ft)$166.004520AWireless RF Timer-to-Display Link includes:

- One Wireless RF Transceivers configured as Display Interconnect

- One Interface Cables for Timer or Display

- Note: Transceiver required at Timer and at Display$375.006512A110VAC/230VAC AC Adapter for Wireless RF Unit$45.004500ARS422 Communications POD - Converts Timer-to-Display signals to connect over distances greater than 100 feet or connect Timer to multiple Displays$227.006512A110VAC/230VAC AC Adapter for 4500 series Communications POD$45.0007-3434100 foot RS422 POD Interconnect Cable.$71.0007-3434300 foot RS422 POD Interconnect Cable.$148.0007-3434500 foot RS422 POD Interconnect Cable.$225.00[back to Top of Page]

Recommended Spares and Technical SupportPart NumberDescription of RaceAmerica ProductDomestic Price5040BSpare Extended Range Infrared Beam Emitter (uses four AA batteries)$136.005140DSpare Extended Range Infrared Track Sensor$150.00PLATINUM SUPPORT- Extended Warranty Service to 12 months - Provides After Hours and Weekend Telephone Assistance, Product Software Updates, and Hardware Maintenance and Repair 9038APLATINUM SUPPORT for the 3800 series Timer AC4 System$61.009568APLATINUM SUPPORT for 6540 and 6560 Large Displays$47.009868APLATINUM SUPPORT for 6840 and 6860 Large Displays$65.00GOLD SUPPORT- Extended Warranty Service to 24 months - Provides After Hours and Weekend Telephone Assistance, Product Software Updates, and Hardware Maintenance and Repair 9038BGOLD SUPPORT for the 3800 series Timer AC4 System$98.009568BGOLD SUPPORT for 6540 and 6560 Large Displays$75.009868BGOLD SUPPORT for 6840 and 6860 Large Displays$95.00[back to Top of Page]

for international pricing and pricing not listed,

click here to send us a message.

המחירים מתחילים לדגמים הכי פשוטים עם הצגים ההכי קטנים 3000$

לפני משלוח + מכס + מיסים

בינתיים השיטה הקיימת זה הפשרה הכי טובה שיש - ולכל אותם זורעים ערס,או שתביאו פתרון יותר טוב, תקנו ציוד או באמת עדיף ... לשתוק.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

האירועים של מסלולים באמת נחמדים והיוזמה הזו מאוד מבורכת לדעתי.

כאשר הם התחילו, דאגתי להשתתף לפחות בחלק מהאירועים ולהגיע לרובם בתור צופה, אבל אז הגיע סמסטר של לימודים בשישי בבוקר ועד אח"צ שחיסל את העניין.

לגבי ה-MDC עצמו, כשאני התחריתי אז, מיקמו אותי בקטגוריה העליונה משום מה (מנוע 1.8 אטמוספרי בעבר) והיה ברור שאין סיכוי לעמוד בקצב של המכוניות החזקות וכפולות ההנעה. (אני לא נהג 'תירוצים'. האחרים פשוט נהגו מעולה. אני פשוט שונא את הקטע של הנסיעה לאחור פתאום. אני ממש מצתמרר לשמוע את הגיר ואם עושים את זה לאט, זה גוזל המוווון זמן).

זה לא פוגע בכיף מההשתתפות באירוע אבל כדאי לזכור שכל נהג היה שואף לעמוד ולו פעם אחת על הפודיום. אני לא אומר שצריך לתת גביע לכולם, אלא לפחות לתת את הסיכוי לגביע וזה אומר לנסות לפלח את המתחרים לקטגוריות ראויות.

אין לי הצעה טובה יותר ממה שהעליתם קודם אבל באמת כדאי לראות מה קורה במדינות אחרות שמקיימות כאלה אירועים. הרי בכל סוגי המרוצים בעולם יש פילוח כל שהו - שבעיקר נוגע לנפחי המנוע ואו הספקים. אז הספקים אנחנו לא יכולים למדוד, אבל צריכה להיות הפרדה כל שהי.

צריך פשוט לשאול שאלות כמו:

האם זה ראוי להציב מכונית X מול מכונית Y ואז להחליט.

או בעצם, למה לא לעשות מקצי מדידת זמנים קודם?

הרי אם נהג של 106 ראלי קובע זמנים טובים יותר\זהים\קרובים מאוד ל-S2000 יש מניעה שהם יתחרו באותה קבוצה?

פורסם

ההודעה (הדי מטורפת ;)) של אריק יכולה להוכיח לכל הספקנים שהנושא נבדק ברצינות. כבר יצא לי לקרוא את כל הטקסט הזה בעבר + עוד כמה דומים (כן כן, והכל באנגלית).

אני מניח שעדיין יהיו נשמות טובות... נו, מילא. לא הבטיחו לנו גן של שושנים :roll:

וליביו - יהיה צל. הבטחנו ונקיים.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
לא, כולנו באים להתחרות!! גם שאני יודע שאין לי סיכוי מול ערן , ג'ון והד"ר אני בא בשביל להתחרות בעצמי. לשפר לשפר וכל הזמן להשתפר

המחירים מתחילים לדגמים הכי פשוטים עם הצגים ההכי קטנים 3000$

לפני משלוח + מכס + מיסים

הבנתי(בערך) שאתה מתכוון לנצח את עצמך בערזת כך שתשתפר(לפחות זה מה שאתה אומר?!).

לעניין מדידת הזמנים-אני מבין שאצלך 3000$ דולר זה קצת, אם כן טוב לך, אבל אני מזכיר לך שזה לא קצת:-)

לדעתי נחכה רק למחזור השני או השלישי בעונה הבאה ונראה את כמות המשתתפים, כי לדעתי אם כמות המשתתפים תשאר כמו היום גם בעונה הבאה צריך לחשוב כמה פעמים לפני שמחליטים איך מדידת הזמנים תתנהל.

מה עדיף?

פורסם

אז אתה לא מבין כלום. אני נותן דוגמא שהציוד ההכי פשוט יעלה מעל ל 20,000 ש"ח . הדוגמא מכוונת לכל אותם "מבינים יותר טוב" ששעון סטופר דיגיטלי לא מספיק טוב להם.

אולי כדאי שתפסיק לנסות לפרש מה שאני אומר... מי שצריך להבין אותי , תהיה בטוח - מבין.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אני חושב שעד שלא יהיה מסלול אמיתי ציוד מדידה מקצועי מיותר לגמרה.

אריק הבעיה שאתה מנסה לעשות מג'ימקאנות טראק דיי וזה לא. ג'ימקאנה זה איזה פשרה ארץ ישראלית לצערנו שאנחנו נאלצים לבחור בלת ברירה בג'ימקאנה באין מסלול.

כאשר יהיה מסלול אמיתי בסדר גודל של המסלולים בחו"ל אז יהיה מהנה לעלות עם כל סוג של מכונית.

כאשר אתה מתחרה עם במגרש חניה הפוטנציאל של גם הנהיגה וגם המכונית לא ממומש.

ואני לא בא להיות שלילי אלא פשוט להחזיר למציאות כרגע התחרויות זה לחובבים בעיקר זה לא עדיין הגיע לשלב של שיווק לקהל הרחב.

קליאו ספורט :roll:

פורסם
אנשים באים להתחרות בשביל להנות ולהרוויח מחמאות מהקהל ולא בשבי קבל כסף/פרסים-לדעתי האנשים שמתחרים חושבים כמוני שכיף יותר לקבל מחיאות כפיים ושריקות שימחה מאשר לקבל פרס/גביע' date='אם לא תתקנו אותי[/quote']לא בדיוק, בשביל מחיאות כפיים צריך לעשות show שזה אומר החלקות וזה כמעט תמיד אומר לדפוק את הזמנים ואם תסתכל מה הולך בליגה הזאת מאירוע לאירוע תראה שאנשים מנסים להשתפר ולהתמקצע ועושים הרבה פחות החלקות מבעבר.

ליביור, אני ראיתי מקצה שלי שצולם בשני מצלמות שונות מאותו מיקום על המסלול ורק בגלל מהירות הצילום בתוך המצלמה יש הפרש של כמעט שניה מלאה בין מצלמה למצלמה.... על אותו מקצה !!
תראה, אני עשיתי את הבדיקות שליביו דיבר עליהם. ברור שזה לא הציוד הכי מקצועי אבל עדיין, כל המקצים שבדקתי צולמו באותה מצלמת וידאו דיגיטלית ונבדקו על ה-raw data (לא אחרי כיווץ של divx או משהו כזה) ועבדתי עם תוכנה רצינית ברמה של פריימים בודדים.

המדידה יכלה להיות די מדוייקת בעיקר בזכות העובדה שעודד גם עושה תנועות ברורות עם היד בשביל 3,2,1 go :smile: ובנוסף עצרתי לפי הכללים (תחילת שחרור הבולם בעצירה מלאה).

בקיצור, בצורה עקבית כמעט על כל המקצים התוצאות היו מאוד מדוייקות ברמה של 5 מאיות וגם זה רק בגלל היכולת לניתוח הוידאו (פריימים לא מביאים לי רמה של מאיות אלא 4 מאיות בערך).

אבל כפי שליביו אמר היו שתי פשלות גדולות. אה, וכל העבודה הזאת התחילה מויכוח בעבודה של ליביו/גלעד ואני על התוצאות :wink:

בסה"כ אני חושב שמסלולים עושים עבודה טובה בעניין הזה, עד כמה שאפשר בלי ציוד מקצועי. יש כמה מודדים קבועים ומתואמים (גם לגבי החוקים. נשמע טריוויאלי אבל ממש לא) שעובדים יחד ובגמר אף מודדים במקביל כדי לא לפשל (ולפעמים מדייקים על מאית השניה). הבעיה קיימת בשלב המוקדמות בעיקר, כאשר בגמר יש שני מודדים והם כמובן גם יכולים לטעות. כמובן שגם באופן כללי תוצאות בהפרשים של מאיות בודדות הם בעייתיות.

זה אכן יהיה שדרוג מבורך אבל אני מודע לעלויות הגבוהות ונקווה אולי לראות את השדרוג הזה במהלך העונה הבאה.

אל תתחילו לדבר על המקצועיות של מסלולים כשבהרבה מקומות אחרים שהשתתפתי בג'ימקאנה השתמשו בפלאפונים שונים עם מודדים שונים ואקראיים שהוחלפו כל מקצה בערך. אני חושב שזה נותן פירוש מחודש למונח חאפריות.

ניר

• תוכן חדש...