Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תום אני ממש לא מסכים למה שאתה אומר על החלוקה של עד 150.

רוב המשפפתים בקטגוריה השניה הם מעל 150 סוסים: ה S2000, הקליאו ספורט, המיאטה החדשה, הסיויק טייפ R, הפזו עם מנוע MI16.

היחידים מתחת 150 הם המיאטות דור 2/3, ה ב.מוו (שלפי דעתי היא על קו הגבול) ה306 XSI ןהמשפחתיות (מזדה 3 בודדת ופוקוס בודדת).

לקטגוריה של בין 150 ל 200 יכנסו הקליאו, הסיויק, פזו MI16, מיאטה חדשה, VR6 מהקטגוריה העליונה, טולדו TDI מהבכירה (או שהיא נכנסת לקטגוריה השניה), והאיביזות טורבו הסטנדרטיות.

לפי החלוקה הזאת גם לא ממש ישארו רכבים שיהיו מחוץ לתמונה מול האימפרזות - חוץ מכמה רכבים זקים - המרצדס והניסן ...

מה שכן הייתי משנה זה מוסיף קטגוריה מיוחדת למשפחתומטיות - לאפשר למזדה 3 ולפוקוס למניהן להתחרות. בפועל היו מעל 10 רכבים כאלו. ואני בטוח שאם היה קטגוריה מיוחדת היו נכנסים לעניין עוד כמה ...

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואיך תמדוד כ"ס? דיינו בכניסה למסלולים? אמון?

אין ספק שחלוקה לפי כ"ס היא נכונה יחסית (גם בשיטה זו, מי שנמצא על הגבול התחתון נדפק), אבל גם הקשה ביותר לבקרה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
גור - תכינו פליירים (אפילו ממחשב ביתי), משהו צבעוני מושך ת'עין , ומזמין במבט, קליט וקולע ... ואני מבטיח מהפורומים שלי צבא של מפיצים שישימו על הוישר של כל אוטו ספורט / ספורטיבי שהם נתקלים אי שם בחניונים בקניונים ליד ביתי הקפה בפקקים וליד החופים!!

כאשר הפליירים יהיו מוכנים אפשר להדביק אותם על מכוניות המשתתפים ועל המכוניות של חברי מסלולים

ynet עוד אפשרות זה לבקש מאתרים כמו אוטו או הגה לפרסם את זה ואולי אפילו מאתרים כמו

שזה אתר שמאות אנשים מסתכלים בו כל הזמן ואולי אפילו לפרסם את זה בטלוויזיה אבל זאת בעיה

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

פורסם
כאשר הפליירים יהיו מוכנים אפשר להדביק אותם על מכוניות המשתתפים ועל המכוניות של חברי מסלולים

ynet עוד אפשרות זה לבקש מאתרים כמו אוטו או הגה לפרסם את זה ואולי אפילו מאתרים כמו

שזה אתר שמאות אנשים מסתכלים בו כל הזמן ואולי אפילו לפרסם את זה בטלוויזיה אבל זאת בעיה

הרעיון זה להגיע לכל אותם אלו שלא מחוברים לאינטרנט .

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

רוצים לשמוע משהו יותר נחמד...?

במקום להתעמק בבעיות שעדיין אין לכם.

למה לאף אחד לא איכפת שבמסלולים מודדדים זמנים עם סטופר ולא עם ציוד מדידה יעודי. הם מרוויחים כ"כ הרבה כסף בכל אירוע שהגיע הזמן שהם יעלו רמה.

לא נעים להפסיד 2-3 שניות בזמן שהמרשל מפהק\לא שם לב\גירבץ\הכין חמוצים\ וכו.....

נקודה למחשבה...

קו---------------------------------------

פורסם

וואלה, זה באמת נחמד.

לא ידעתי שאנחנו מרויחים בוכטות, אבל אם אתה אומר - אתה בטח יודע... סחתיין עליך ועל החיבור הישיר למחשבי מס ההכנסה...

דבר נוסף - לא יודע איפה ראית ג'ימקאנות, אבל המודדים שלנו לא טעו עד היום (ועל כך יעידו המשתתפים עצמם).

בקיצור - אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שתשתוק.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
וואלה, זה באמת נחמד.

לא ידעתי שאנחנו מרויחים בוכטות, אבל אם אתה אומר - אתה בטח יודע... סחתיין עליך ועל החיבור הישיר למחשבי מס ההכנסה...

דבר נוסף - לא יודע איפה ראית ג'ימקאנות, אבל המודדים שלנו לא טעו עד היום (ועל כך יעידו המשתתפים עצמם).

למקום כמו שלכם שאמור לכבד את עצמו אמור להיות ציוד מדידה יעודי....

אני אמרתי את שלי.... שנינו יודעים עד כמה אני צודק.

קו---------------------------------------

פורסם

אתה פשוט טועה, וגם מטעה אחרים. חבל.

הייתי שמח לקבל הערות בונות והצעות לשיפור, אבל אם אתה מתיימר לדעת מה קורה לי בבנק ומה אני חושב ויודע - עזוב, אני אסתדר. תודה.

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
למה לאף אחד לא איכפת שבמסלולים מודדדים זמנים עם סטופר ולא עם ציוד מדידה יעודי. הם מרוויחים כ"כ הרבה כסף בכל אירוע שהגיע הזמן שהם יעלו רמה...

כאחד שהתעסק לא מעט עם מדידת זמנים , אני יכול לומר שהפער הוא לא 2-3 שניות, אלא הרבה הרבה פחות (ואם להיות כנה - מערכת מדידת זמנים זה עסק מאוד מאוד יקר).

ואם כבר אני מביע דעה בנוגע למדידות זמנים - אז יותר נכון לתת מודד זמנים אחד ויחיד לכל המתחרים בקטגוריה - וזה בגלל זמן התגובה שלו. לכל בנאדם יש זמן תגובה שונה , ולכן צריך מודד זמנים אחיד לכולם.

זה גם לא משנה אם הבחור הוא מדויק דיו או בעל אינסטנקט מהיר - זמן התגובה צריך להיות שווה לכולם משמע מודד זמנים אחד.

אני חושב שבגמר הם מיישמים זאת (לא יצא לי לראות - כי הייתי צריך להוציא את הרכב מהפיטס)..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

המודדים לעולם לא יעשו את זה מדוייק כמו המכשיר היעודיי.

זמן תגובה של המוח הוא כמה מאיות במקרה הטוב.

גם אם המודד שלכם איש ביוני עדיין עדיף מכשיר למדוד זמנים ברמה טובה יותר.

מקום המארח ג'ימקאנות ורוצה להיות מקצועי צריך לנהוג כך.

חלאס עם החאפריות הישראלית.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
כאחד שהתעסק לא מעט עם מדידת זמנים , אני יכול לומר שהפער הוא לא 2-3 שניות, אלא הרבה הרבה פחות (ואם להיות כנה - מערכת מדידת זמנים זה עסק מאוד מאוד יקר).

ואם כבר אני מביע דעה בנוגע למדידות זמנים - אז יותר נכון לתת מודד זמנים אחד ויחיד לכל המתחרים בקטגוריה - וזה בגלל זמן התגובה שלו. לכל בנאדם יש זמן תגובה שונה , ולכן צריך מודד זמנים אחיד לכולם.

זה גם לא משנה אם הבחור הוא מדויק דיו או בעל אינסטנקט מהיר - זמן התגובה צריך להיות שווה לכולם משמע מודד זמנים אחד.

אני חושב שבגמר הם מיישמים זאת (לא יצא לי לראות - כי הייתי צריך להוציא את הרכב מהפיטס)..

500 דולר ויש לך אחלה מכשיר שעושה מדידות כמו נינג'ה. ואני לא מנסה להכנס לאף אחד לכיס.

זמן תגובה משתנה בהתאם לחום\גירוד בביצים\ברונכית\ריכוז וכו'.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל - במקום לדבר , תראה דוגמא שנדע על מה אתה מדבר

אל תזרוק סתם, יש אלפי מכשירי מדידה.. השאלה האם הם שווים משהו?!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

דניאל, אתה לא חושב שהיינו מעדיפים מערכת מדידה אלקטרונית? אתה לא חושב שבדקנו את הנושא?

מערכת מדידה ברמה גבוהה, כזו שלא תזייף ולא תתקלקל כל דקה, עולה הרבה כסף. הרבה מאוד (אלפי דולרים).

ובכלל, למה להיטפל רק למדידה? הרי אין סוף לשיפורים. אפשר לשלוח אותנו לסלול מסלול מרוצים (כמו שהיו כבר שהמליצו) ואם אפשר אז ארבעה (צפון, מרכז, דרום וגם אילת)...

בחייכם, חבר'ה, אנחנו רוצים בדיוק כמוכם. תהיו ריאליים! אם נחכה עד שיהיה לנו כסף לארוע ברמה בינלאומית - בחיים לא נראה כאן ספורט מוטורי!

אז מתחילים בקטן, עם מה שיש, ולא קופצים עם הצהרות מפוצצות על "מקום שמכבד את עצמו"...

לדעתי, ארועים ברמה, אחלה תחרות והרבה אנשים שבאים להנות מספורט מוטורי. כל עוד המשתתפים והצופים נהנים ומרוצים - דיינו.

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
רוצים לשמוע משהו יותר נחמד...?

אנשים באים להתחרות בשביל להנות ולהרוויח מחמאות מהקהל ולא בשבי קבל כסף/פרסים-לדעתי האנשים שמתחרים חושבים כמוני שכיף יותר לקבל מחיאות כפיים ושריקות שימחה מאשר לקבל פרס/גביע,אם לא תתקנו אותי

מה עדיף?

רודסטר או קופה?-מיאטה עם גג קשיח מתקפל :-)

• תוכן חדש...