Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים ראינו שכל המסלולים שגל והחברה הכינו לנו התאימו גם ל106 ולגם לאבולושיון. נכון שה 3000GT לא בדיוק אוטו מתאים לספורט הזה, אבל אני מאלו שבא להנות יותר מאשר השאיפה לפודיום.

אבל חכו לעונה הבאה :twisted:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש גם כאלה שאשדוד זה רחוק להם.. , סתם לדוגמא , כמה יעלה הדלק של איוו\אימפרזה מהגולן או מאילת עד לאשדוד + התחרות + חזרה הביתה...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
מעניין אותי לערוך סקר קטן בקרב בעלי מכוניות הספורט בארץ - מי מהם בכלל שמע על MDC? אני משוכנע שמעטים.
אם הם קוראים את מגזין "אוטו" אז אני בטוח שרובם שמעו.

"לא ידעתי" זה לא תרוץ...

לדעתי (ולצערי הרב) מספר האנשים שמוכנים לקום מהכורסא ולהשקיע בהשתתפות ו/או באימוני נהיגה ו/או ברכב - קטן מאוד. המון רעש על "הספורט המוטורי" ובשטח אחוז קטן של כאלו שבאמת עושים.

אני חשבתי שהMDC, שהוא ארוע יותר זמין ונגיש מתחרויות הראלי (למשל, כי לא צריך שום שינויים ברכב) ימשוך המוני משתתפים צמאי ספורט מוטורי שרק חיכו להזדמנות להתחרות...

יכול להיות שאנחנו חיים בפנטזיה? יכול להיות שאנחנו פשוט לא ריאליים ושאין כזה צמא לספורט מוטורי?

יכול להיות שהערוצים שלא משדרים מרוצי מכוניות וארועים מוטוריים פשוט צודקים? :cry: - שמישהו ירגיע אותי בבקשה!

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

האמת שזה תלוי,

לו היה לי זמן ורכב שקצת מתאים לזה אבל רק קצת - לפחות ידני - הייתי משתתף .

רוב אנשים שאני מכיר מפחדים מעלויות הדלק , לפעמים זה פחות מפריע אבל כמו שאמרו אני באתי מצרת באירוע של הפורום, המון זמן על הכביש הרבה דלק , טוב אני גם באתי מחוצה ישראל אבל זו כבר בחירה שלי אבל בכלל אין הרבה שמכירים , חברים שלי לא באו משתי סיבות שזה היה בשישי בבוקר - עבודה ולא נותנים להם חופש ביום שיש במיוחד - וכאלה שחשבתי שיתעניינו בג'ימיקנה חששו מדלק- שזה טימטום לדעתי- אבל לכל אחד יש סיבות , מי שרוצה יבוא ולא משנה מה - אני השתגעתי ובאתי מנצרת עד אשדוד לבד וגם נסעתי בחזרה אחרי שנצליתי אבל חפיף היה מהנה וכשיצא לי אני לפחות גם אתחרה ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גור, לדעתי זה מוקדם מידי להסיק מסקנות.

הספורט המוטורי בארץ עדיין בחיתוליו, וכך גם כל מה שקשור לאימונים מתקדמים ותחרויות.

אנשים עדיין לא התרגלו לרעיון ועדיין לא מסוגלים להקצות זמן ומשאבים לזה.

לדוגמה, עם הספורט המוטורי היה קיים בארץ שנים, אז אנשים כבר היו נולדים לתוכו, היו רואים את אבא/דוד/אח מתחרים,מתאמנים וכד' והיו כבר גודלים באווירה הנכונה ובידיעה שהם יקצו זמן בעתיד לרכב.

פורסם

אנשים עדיין לא התרגלו לרעיון ועדיין לא מסוגלים להקצות זמן ומשאבים לזה.

מסכים איתך לגמרי.

מה שמדכא זה שכל הזמן אני שומע על זה ש"מה עם הספורט המוטורי" ו"למה אין ספורט מוטורי" + כל הזמן מאשימים את הממשלה, מע"צ וכל העולם, ובתכל'ס עד שכבר יש ארועים אנשים לא באים כי "אין כסף לדלק"...

אז מה יהיה? גם הילד שלי יגדל למדינה בלי תרבות מוטורית כי אנחנו כל הזמן מחכים למישהו אחר שיעשה בשבילנו את העבודה השחורה? כי גם לי אין כסף/אין כוח/מילואים/לחץ וכו' וכו'?

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

יש לי כמה הערות לדברים שאמרו פה:

1. קודם כל לניב ורוני, השחיקה לא זניחה ולא משתווה לנהיגת התגרזנות רגילה (למרות שאני מודה שאני לא מתגרזן יותר מדי על הכביש). אני צריך לעשות לכם תמונות לפני ואחרי על הצמיגים לכל אירוע...הלוואי וזה היה זניח. חוץ מזה שאתם שוכחים שמבחינת הרבה אנשים זה לא רק תחרות אחת חד-פעמית אלא רצון לעשות לפחות קורס/אימון אחד לפני ואולי אפילו ממש להכנס לתחום ואז הוצאות צמיגים זה כבר בהחלט פחד מוצדק (תכל'ס אם בן-אדם רוצה רק פאן חד-פעמי אז אולי דווקא תחרות עם שלוש מקצים זה לא האופטימלי).

2. המסלולים שמסלולים (תחליפו שם, זה לא מסתדר לי יפה) מארגנת מתאימים לכולם. הם מספיק גדולים ומהירים גם בשביל הרכבים החזקים שבדרך-כלל לא תראה בכלל בג'ימקאנות של חו"ל. זה מן הסתם קשור לזה שאין שום חלופות בארץ. תמיד יש רכבים שפחות טובים ויותר טובים לזה ולא תמיד החלוקה לקטגוריות מספיק טובה בשביל להשאיר אותם תחרותיים. אז למה אין יותר מבעלי הרכבים הקיצוניים שהוזכרו בהתחלה ? אני חושב שענו כבר וזה ברור (חלק פוזה, חלק מפחדים על האוטו היקר והמיוחד/חלק פשוט לא נמשכים לג'ימקאנה. אגב, אפשר לרצות ספורט מוטורי גם בלי לרצות להשתתף, רק לראות). לגבי רכבים חלשים או לא תחרותיים יש את ההסבר הקודם (ופה יש הרבה חובבי רכב שמתבאסים להשתתף).

3. כמו שיאשה אמר, יש הרבה אנשים שג'ימקאנה ממש לא עושה להם את זה. אני מכיר כמה כאלה.

4. מבחינת צופים, רוב האנשים לא מתלהבים לראות ג'ימקאנה במיוחד כשהיא הופכת להיות יותר ויותר מקצועית. הם רוצים לראות show והחלקות ומה לעשות שזה בדרך-כלל לא מסתדר עם הזמנים...זה אולי קצת אבסורד אבל דווקא בגלל שהרמה עלתה מאוד העניין של הרבה מהצופים (לא כולם) ירד.

ניר

פורסם

אני חושב שאם הם ישלבו בין תחריות דריפט כאלה ואחרות ל גאמקינה הארועים ימשכו עוד קהל

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

פורסם
אני חושב שאם הם ישלבו בין תחריות דריפט כאלה ואחרות ל גאמקינה הארועים ימשכו עוד קהל
בישביל לימשוך עוד קהל הם צריכים בסך הכל צל-יבואו יותר אנשים-הארוע התפרסם יותר

לפי מה שאני מבין, כמות גדולה של אנשים נימנעת להגיע כי זה בלתי אפשרי לעמוד מספר שעות מיתחת לשמש וליצפות במרוץ, אני אישית כל פעם חוזר אדום

ואני מכיר מספר אנשים עם מכוניות חזקות שנימנעים מלהשתתף כי הם אומרים שארוע כזה עולה להם הרבה... צמיגים ברקסים גיר וכו'

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
4. מבחינת צופים, רוב האנשים לא מתלהבים לראות ג'ימקאנה במיוחד כשהיא הופכת להיות יותר ויותר מקצועית. הם רוצים לראות show והחלקות ומה לעשות שזה בדרך-כלל לא מסתדר עם הזמנים...זה אולי קצת אבסורד אבל דווקא בגלל שהרמה עלתה מאוד העניין של הרבה מהצופים (לא כולם) ירד.

ניר

זה אותם אנשים שרואים ראלי , נאסקאר ו 1F בשביל התאונות :evil:

לגבי הצמיגים והדלק ועלות ההשתתפות ומחיר הנקניקיה.... כניסה למשחק כדוררגל + נקניקיה וקולה לתשעים דקות של שיעמום עולה הרבה יותר (ללא הצמיגים)

לגבי הצמיגים אין מה לעשות אלא למצוא לזה תקציב או ספונסר, הרי זה "ה" נזק של הספורט הזה.

אבל לחזור לנושא המקורי שלי, הייתי בלא מעט קורסים וימי הדרכה באשדוד - ראיתי שם חברה עם אודי TT ובוקסטרים ועוד כל מיני מכוניות ספורט מפולו GTI ועד 55 AMG שנהנים בטירוף בין הקונוסים, וסתם מעניין אותי למה לא רואים אותם אחר כך מנסים לישם את מה שלמדו באיזה MDC או משהו דומה.

פורסם

ואני מכיר מספר אנשים עם מכוניות חזקות שנימנעים מלהשתתף כי הם אומרים שארוע כזה עולה להם הרבה... צמיגים ברקסים גיר וכו'

אז מה הם עושים עם המכוניות החזקות שלהם? הדבר היחיד ששומר על הצמיגים, גיר, דלק וברייקס זה חניה ליד בית קפה. לא?

פורסם

מספר הערות שלי לעניין:

1. חשיפה: לא כל חובבי הרכב נכנסים לפורומים ברשת או קוראים "אוטו" - יש הרבה חובבי רכב רדומים, שאם היו יודעים על הפעילויות האלו, היו מגיעים כקהל או כמשתתפים. כדי שהספורט המוטורי בארץ (וה-MDC בפרט) יתקדם, צריך חשיפה ברמה גבוהה (איזכורים בפריים טיים בטלביזיה). זה, כמובן, רחוק מלהיות לגיטימי כיום. בלי חשיפה מתאימה לא יבואו כמויות גדולות של קהל ומתחרים.

2. הרבה אנשים מפחדים מתחרות. כולם גברים כשמתחרעים עם האוטו בסיבובים, אבל כשמתחילים למדוד זמנים מול אחרים אז מתחילים התרוצים.

3. ולבסוף, יש את אלו שג'ימקאנה פשוט לא עושה להם את זה. לגיטימי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
כדי שהספורט המוטורי בארץ (וה-MDC בפרט) יתקדם, צריך חשיפה ברמה גבוהה (איזכורים בפריים טיים בטלביזיה). זה, כמובן, רחוק מלהיות לגיטימי כיום. בלי חשיפה מתאימה לא יבואו כמויות גדולות של קהל ומתחרים.
כרגיל, סיפור הביצה והתרנגולת... בלי חשיפה לא יבוא קהל, ובלי קהל לא תהיה חשיפה...

כנראה צריך להשלים עם זה שאנחנו "דור החלוצים" שאוכל חצץ, מייבש ביצות וחוטף מלריה...

ו-Mad Max ידידי, אכן תוכל למצוא הרבה נהגי TT, פורשה ודומיהן (וסליחה מראש על ההכללה) שומרים על צמיגיהם ושאר המכלולים בבתי הקפה ברחבי ארצנו.

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...