Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב נכנסתי במישהו מאחורה במהירות ממש נמוכה בעת בלימה דיברתי עם החברה ולא שמתי לב תוך כדי גלישה איטית נכנסתי בו מאחורה

למרות שלא קרה שום נזק לרכב שלי או לרכב שפגעתי בו. בעל הרכב עדיין התעקש שנחליף פרטים והחלפתי איתו.

כשיצאתי מהאוטו ראיתי שהטמבון האחורי שלו היה פשוט גמור וזה 100% לא פגיעה שלי. כל הצבע היה מקולף אבל אין שום פגיעת פחחות. יש לציין שהרכב הנפגע הוא רנו קליאו. מה שגם הטמבון שלי וגם שלו עשויים מפלסטיק שחור.

אני לא ביצעתי שום נזק. בכל זאת הבנאדם רוצה לתבוע אותי ומן הסתם להפיל עלי נזק שלא עשיתי.

האם יש דרך כל שהיא להוכיח שהנזק לא נעשה על ידי? באמת אני לא רוצה לשלם השתתפות עצמית על נזק שלא עשיתי בכלל :(

Mazda 3 2004

פורסם

לא נראה לי שיש לך יותר מדיי סיכוי כאן.

אם הוא מחליט לתבוע אותך אז כדאי שתשלח שמאי מטעמך שיבדוק את הנזק וייתן את דעתו האם הנזק נגרם כתוצאה מתאונה זו או לא.

פורסם

תשמע, זה ענין לא פשוט וחובת ההוכחה היא שלך בלבד !!

היה לי מקרה דומה בחניה של קניון גדול, בגשם סוחף מחוסר תשומת לב שלי שילבתי לרברס, והרכב שלי נגע בפונטו שעמד מאחור...

יצאתי החוצה ונהג הפונטו וואנוכי החלפנו פרטים.

למחרת מרים אלי טלפון סוכן הביטוח של נהג הפונטו והוא מודיע לי חגיגית שהפגוש של הרכב ניזוק והוא מזמין שמאי על מנת לבדוק את הנזק.

סרבתי, ואמרתי לו שכיוון שמדובר בנגיעה בלבד במהירות נמוכה מאוד , אין שום סיכוי שנגרם נזק לפגוש מהמכה שהיתה בינינו, כיוון שגם אני וגם בעל הרכב לא ראינו שום מכה והפגוש אף לא קפץ מהתושבת.

הוא התעלם, הזמין שמאי אשר קבע שיש להחליף פגוש, ואף נגרמה תזוזה לכנף הרכב עקב תזוזת הפגוש..

מסרתי לסוכן הביטוח שהדרך היחידה שלו להוציא את הסכום הזה ממני הוא רק דרך משפט..

לאחר דין ודברים, וגם גילוי שלי שהרכב רק יצא מליסינג, הבהרתי לסוכן שלדעתי מדובר על קומבינה לא מוצלחת שהם מנסים להלביש עלי.

הצעתי לו להגיע עם הרכב למוסך שלי, וכאות לרצון טוב, תוקן סדק קטן בפגוש תמורת 300 ש"ח...

מסקנה, לא לוותר,אם אתה משוכנע שהנזק אינו ממך, והרכב באמת מוזנח ופגוע, צלם את הרכב הנפגע , ובמיוחד את "הנזק" , צלם את רכבך וגש לשמאי שיתן חוות דעת על היתכנות הנזק במהירות שבה הוא בוצע..

בשום פנים ואופן אל תודה , ואל תחתום על דבר לנפגע, תנסה להגיע לפשרה ותחתים אותו על העדר תביעות נוספות מצידו...

צריך עצבים מברזל ואורך רוח, אבל בסוף זה ישתלם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כשהייתי חייל עם חיפושית לפני כך וכך שנים, גרמתי לתאונה ברח' הרצל בת"א ביום שישי.

היה פקק נוראי (ובחיפושית כמובן שאין מזגן ושהקלאץ' לא קליל במיוחד) וכשהגענו לסופו גיליתי שהסיבה היא רכב שחנה חנייה כפולה ומכופלת באמצע נתיב ודפק את יום שישי למאות נהגים. כשהפניתי את ראשי להוריד ליחה בריאה על החלון הקדמי שלו, הנהג שלפני בלם.

הליחה התלבשה יפה על החלון של הרכב החונה, ואני נכנסתי במהירות זחילה לתוך איזה לאנסר דנדשה.

ואז הנהג של הלאנסר יצא עם אקדח.

לא שלוף, אבל בכל זאת לא נעים.

הוא התחיל לצרוח שאני נוהג כמו מטורף, ומה לעשות - אני אכן גרמתי לתאונה. אי שמירת מרחק וחוסר תשומת לב קלאסי.

הוא ניסה להפיל עלי טמבון שלם דפוק (כשאני פגעתי בפינה) ופנס ערפל שבור וכששאלתי אותו למה אין שברים של הפנס על הכביש ואיך הספיקו להכנס עלים לתוך הרפלקטור שנשבר כרגע כשאין אף עץ בסביבה - הוא התחיל להיות אדום, לנפנף לי באצבע מול הפנים ולהזהיר אותי שאם אני מנסה להתחמק מאשמה הוא יזיין אותי.

הוא לא נראה לי כמו מישהו שאטרקטיבי לעשות אהבה איתו.

ידעתי שללכת להתבחבש עם הביטוח לא יועיל מי יודע מה, וסגרתי איתו שאני קונה לו פנס.

קניתי פנס מפירוק ונסעתי לירושלים להביא לו אותו (על מדים באוטובוס, כדי לחסוך דלק...).

אז אולי יצאתי פראייר ונוצלתי אבל חסכתי לעצמי דיונים ומריבות עם בתי משפט או תשלום השתתפות עצמית בשווי פי ארבע מפנס ערפל מפירוקיה.

לפעמים צריך לדעת גם לצאת פראייר, אבל לפחות לצאת בזול.

מצד שני, אם הייתה איתי מצלמה ברכב, הייתי מצלם את הכביש חסר הרסיסים, את הפנס עם העלים בתוכו, את המיקום המדוייק של המכוניות ביחס זו לזו ואת הפגיעה לרוחב כל הטמבון שלו, גם באיזור שלא נפגע על ידי.

עם תמונות כאלו אפשר להוכיח את טענתכם אם אתם מחליטים ללכת בכל זאת לבית משפט, אבל חשוב מזה - עצם קיומן יכול להוריד את הנהג הפגוע מהעץ שהוא טיפס עליו ולגרום לו להתפשר על פיצוי נמוך עד סמלי.

פורסם

לדעתי אין לך שום בעיה,

אתה פשוט טוען שלא עשית את זה,הוא צריך להביא הוכחות "שאתה אשם"!

מקרה,לפני חצי שנה אני נוסע עם חבר בתוך השכונה נסיעה על 30-40

רכב יוצא מחניה בלי להתחיל להסתכל מגרד חצי דלת וכנף!

חבר שלי שלא כל כך מקפיד על הרכב אומר לו,תשמע בוא נלך לפחח ערבי (ליד השכונה)

כמה שהוא יגיד אני מוכן לא רוצה ביטוח לא מוסך מורשה ולא בטיח,

הבן אדם אומר סבבה,

יום אחרי לא עונה לטלפון,ככה שלוש ימים,ביום השלישי הבן אדם עונה שואל מי זה?

חבר שלי מסביר,הוא אומר לו תשמע אני לא עשיתי שום תאונה אתה נכנסת בי!!!!

מפה לשם חבר שלי באותו יום פונה לתחנת משטרה,מסביר את המקרה.

המשטרה אין לנו מה לעשות תפנה לבית משפט,

היננו 4 ברכב! הגענו למשפט

עם תמונות!לפני התמונות כל טמבל מבין מי אשם

שופטת שומעת עד אחד,וטוענת שהיא לא רוצה לשמוע עוד עדים

כי (המשפט הכי מפגר שקיים) היא מאמינה לשני התובעים!!

סוף משפט חילוק הנזק של שניהם לחצי כל אחד ישלם חצי..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

וואי איזה סיפורים..

המסקנות:

א- לא לעשות תאנות/להיתקע במכוניות

ב- לשים מצלמה קבועה באוטו...

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם
אז לדווח לביטוח שלי או לחכות לראות אם הוא יתבע?

נכנסת בו תאכל את הצפרדע ותלמד להבא

להחזיק מצלמה מסוג כלשהו באוטו, לשים לב יותר

תהיה מודע לעובדה שעל כל סיפור של נזק שלא האנשים כאן עשו ובסוף היה לטובתם, יש 100 סיפורים הפוכים

הסיכוי שלך לא בשמיים

אם יש לך את ההוכחות תתייעץ עם עו"ד תעבורתי או לפחות עם בוחן תנועה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...