Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שהגיע ונכח.:beerchug:

תמונות, סרטונים, וחויות מהמפגש להעלות לכאן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סרטון ראשון, לכל מי שלא היה, ולכל מי שהיה ורוצה לראות שוב.

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=5823FD17421ABA4D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היה מפגש חביב וקטן יחסית. הרבה פרצופים מוכרים.

מאוד התעצבנתי לשמוע על שני ילדים ש"בדקו" כמה דלתות של מכוניות. אני לא יודע מי הם והאם הם חברים בפורום. אם כן - מבקשים רשות מבעל הרכב לפני שמנסים לפתוח את הרכב.

בכל אופן אני מציע לכולם לנעול את הרכבים בזמן השהות במפגש. אי אפשר לדעת מי מסתובב לנו בין הרגליים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה מפגש מצויין! מאוד נהנתי, היה נחמד להכיר אנשים חדשים!

לאיתמר אתה צודק, לפחות אני לא אחד מהם.

אולי יותר מאוחר אני יעלה קצת תמונות מהיום

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

כן, גם שמתי אליהם לב... אבל זה לא היה נראה לי מזיק...

שמעתי היום הרבה מערכות, התלהבתי מכמה דברים יותר מכמה דברים פחות, סוף סוף פגשתי את רומן וממש אהבתי את הרכב שלו ואת הסט-אפ

עדיין - המערכת שאני הכי אהבתי היא של גרין מונסטר - אני גם באותה הדיעה, מאמין שצליל צריך להיות חם ונעים.

היה דווקא יום מאוד נחמד - גם היה הרבה צל והשמש יחסית למפגשים בקיץ היתה היום ממש רחמנית!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מאוד התעצבנתי לשמוע על שני ילדים ש"בדקו" כמה דלתות של מכוניות.
איתמר,

אתה יכול לפרט בבקשה? הייתי במפגש ואני לא יודע על מה אתה מדבר. יתכן שהלכתי מוקדם. בכל מיקרה זה מעשה מכוער ולא ראוי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ויש גם את "בוב ספוג"...:-D

ל'

IMG_0486 (Large).JPG

IMG_0487 (Large).JPG

IMG_0488 (Large).JPG

IMG_0489 (Large).JPG

פורסם

אתה יכול לפרט בבקשה? הייתי במפגש ואני לא יודע על מה אתה מדבר. יתכן שהלכתי מוקדם. בכל מיקרה זה מעשה מכוער ולא ראוי.

שלו.

הסתובבו שני ילדים ליד שתי מכוניות של חברי הפורום (לפחות שאני יודע) וניסו לפתוח את הדלתות.

לא יודע מה היתה מטרתם - אבל זה ממש לא במקום.

(אגב סימון, נראה לי שתרצה למכור את הרכב יגידו שיש שאסי בגלל הבאסים...)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המערכת של קובי:

ל'

IMG_0435 (Large).JPG

IMG_0444 (Large).JPG

IMG_0445 (Large).JPG

• תוכן חדש...