Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני זוכר שפעם אנשים פרסמו פה איזה אתר שעושים דרכו את המשלוח לארץ ויוצא יותר זול מהרגיל..

מישהו יכול להביא לי את הכתובת ?

תודה

פורסם

אני לא הכרתי את האופציה הזאת....

יש למישהו כאן ניסיון אישי עם האתרים הנ"ל?

ואם כן אם הוא יוכל לפרט מה לדוגמא הוא קנה וכמה עלה לו משלוח ומכס, אני מאוד אשמח לשמוע.

תודה למתייחסים

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

well..

קניתי תוספת קטנה לרכב שלי דרך איבאיי.

ברגע שקניתי ציינתי את הכתובת שלמשלוח למוכר [לקח קצת שכנוע מצידי כדי שישלח לPO BOX[

כי רוב המוכרים לא שולחים לתיבות דואר.

בכל מקרה.. שילמתי על המוצר

הם שלחו אותו לכתובת שציינתי

וכמה ימים מאוחר יותר האתר שציינתי למעלה יצר איתי קשר באימאיל בקשר לשיטת המשלוח של המוצר

ים? אויר?

אתה מציין איזה שיטת משלוח אתה מעוניין

משלם על המשלוח

הפריט שהזמנתי הגיע אלי ישירות הביתה

ללא מכס\מע"מ והוצאות נלוות

סה"כ המוצר עלה לי 82 דולר + משלוח לכתובת 20 דולר + משלוח לארץ שעלה לי עוד 50 דולר.

מחיר הוגן למוצר שרצו עליו בארץ 1800 ש"ח.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הפריט שהזמנתי הגיע אלי ישירות הביתה

ללא מכס\מע"מ והוצאות נלוות

איך בדיוק ?

לא שלחו את זה בדואר ?

אני הייתי צריך לשלם 400 שח מכס על הייפוניקס 1606d

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

למען האמת אני ציפיתי לקבלת הודעת שחרור ממכס.

הפריט פשוט הגיע אלי הביתה עם שליח UPS

ביקש ממני לחתום על טופס.

וזהו, לא שמעתי על כך יותר.

באמצע החודש שקיבלתי את חיוב כרטיס האשראי ראיתי שלא נלקחה ממני אגורה ממה ששילמתי.

וזהו

תם ונשלם

אולי זה היה פוקס.

אבל זה היה שווה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי מEBAY מחו"ל פנל של טלפון שעלה 4$+ משלוח4$ אבל רק הכנסתי להזמנה רק את המיקוד של הדואר ואני גר בכפר אין לי מספר לבית ! איך אני אקבל את המשלוח? (ברור שלדואר) אבל איך אני מוציא אותו משם ! הכול כבר שולם דרך כרטיס האשראי !אין לי דף או לא יודע מה! מה אני אומר לנציג בדואר מה אני מראה לו??

פורסם

הזמנתי מEBAY מחו"ל פנל של טלפון שעלה 4$+ משלוח4$ אבל רק הכנסתי להזמנה רק את המיקוד של הדואר ואני גר בכפר אין לי מספר לבית ! איך אני אקבל את המשלוח? (ברור שלדואר) אבל איך אני מוציא אותו משם ! הכול כבר שולם דרך כרטיס האשראי !אין לי דף או לא יודע מה! מה אני אומר לנציג בדואר מה אני מראה לו??

פורסם
מה נסגר זה הכי ישן שמצאת???????.

יוסי קיבל כריזה :lol:

נראה לי זה בגלל כל העבודה על הדיפונים :lol:

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...