Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מקרטע בנסיעה, למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאופיר.

לא כול כך תאהב את מה שאני הולך לכתוב אבל זה מה יש!

קודם כול החבר שלך בעדינות סתם "אהבל"!!!

לדעתי אתה יכול לעשות מראש המנוע שלך או מרק, או ג'חנון, או עוצר לדלת כי לדעתי הוא גמר את החיים

ולמה? לפי הסמפטום שיש על הפלגים יש לך בראש [לא שלך] של האוטו סדקים בבסיס טבעות שסטומי היניקה כלומר תושבות של השסטומים סדוקות לתו מעברי המים והסיבה התחממות יתר.

בעלי המקצוע הותיקים מכרים את התופעה.

יש לפרק את הראש ודבר ראשון לעשות בדיקה בלחץ. אגב לפעמים ניתן לראות את הסדקים לאחר הפרוק בעיין בלתי מיזדינת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות הלשון הציורית של בני, אם עדיין אתה מתקשה להאמין לנו...פתח ספר היינס.. אצלי היה של מינימינור... יש שם פרק שמראה צילומים של פלאגים והסבר על כל תופעה ותופעה קרא לבד...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אופיר הקשב לרן ולבני ל, ותוכל עדיין להציל את הרכב שלך, והפעם הלחות השפיעה עלי, ואצטרף לחברי בני ל.ואסכים איתו ,שהמכונאי שלך שאבחן רכב מרחוק ,הוא אהבל בריבוע!!

ובני אומרים עין בלתי מזויינת ולא מזדיינת, המושג השני זה דבר ששכחת מזמן מה זה..

באהבה בני!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אופיר הקשב לרן ולבני ל, ותוכל עדיין להציל את הרכב שלך, והפעם הלחות השפיעה עלי, ואצטרף לחברי בני ל.ואסכים איתו ,שהמכונאי שלך שאבחן רכב מרחוק ,הוא אהבל בריבוע!!

צביקה

קודם כל אני לא מבין מה כולם מתנפלים על "החבר" סה"כ הוא העלה בעיה הגיונית ואפשרית.

אז גינויים כמו אהבל וכדו' ממש לא במקום במיוחד שאתם לא מכירים את הבן אדם!

כמו כן הוא בכלל טען שישנה חדירת מים למנוע בדיוק כמו שאתה אבחנת,מאיפה המים מגיעים ואם בכלל, לא אתה ולא החבר "האהבל" יכולים לדעת ע"פ אבחון מרחוק!

כפי שנאמר הבעיה עלולה להגרם גם כתוצאה מהתחממות(בהמלצת רן צרפתי את הדף מהיינס).

רק שלא מחייב שהשסתומים נשרפו,תערובת עניה או הצתה מוקדמת או בכלל טרמוסטט תקוע גם גורמים להתחממות המנוע...

אז ח'ברה קצת כבוד הדדי לא יזיק...

.COVER.BACK.INSIDE.jpg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
קודם כל אני לא מבין מה כולם מתנפלים על "החבר" סה"כ הוא העלה בעיה הגיונית ואפשרית.

אז גינויים כמו אהבל וכדו' ממש לא במקום במיוחד שאתם לא מכירים את הבן אדם!

כמו כן הוא בכלל טען שישנה חדירת מים למנוע בדיוק כמו שאתה אבחנת,מאיפה המים מגיעים ואם בכלל, לא אתה ולא החבר "האהבל" יכולים לדעת ע"פ אבחון מרחוק!

כפי שנאמר הבעיה עלולה להגרם גם כתוצאה מהתחממות(בהמלצת רן צרפתי את הדף מהיינס).

רק שלא מחייב שהשסתומים נשרפו,תערובת עניה או הצתה מוקדמת או בכלל טרמוסטט תקוע גם גורמים להתחממות המנוע...

אז ח'ברה קצת כבוד הדדי לא יזיק...

מר אמיטיקס שלום רב!

לצערך טעית בכתובת, אני האחרון שיזלזל בעמית במקצוע, ובודאי, באחד שאני לא מכיר אישית,

ואטען שהוא אהבל, באם הוא רחוק מלהיות כזה.

אך אם תחזור ותקרא את תגובה מספר54. תיווכח לדעת שהמכונאי החבר לעבודה של אופיר, קובע חד משמעית מבלי לבדוק את הרכב פיזית, וזאת בניגוד לכמה חברים מקצועים בפורום,שהמשקעים

במצתים מקורם בשני אפשרויות , דלק מהול במים, או חדירת מים מהצוק האוטומטי לקרבורטור ומשם מקור המים!

מכיוון שאינני מכיר גם אותך, הרשה לי להבהיר לך בתור מומחה לקרבורטורים ,שאין גישה ישירה

ממכסה הבי מיטל צוק האוטומטי, לקרבורטור, לכן אין אפשרות לחדירת מים לקרבורטור, ומכאן הסיבה לפיח הרב במצתים, ואם קראת את השירשור הנוגע לאינפוזיית מים ישירה לתא השרפה,

על ידי החדרת מים דרך צינורית וואקום לסעפת היניקה, בטמפרטורה גבוהה(בפורום טכני), תגיע למסקנה שהחדרת מים במינון קטן מאד ומבוקר במנוע חם , גורם להסרת פיח מתא השרפה בראש המנוע, מהבוכנות ומהשסתומים, עד לנקוי חלק כמו טוסיק של תינוק, אי לכך מים שהופכים לקיטור יסירו פיח ממצתים, ולא להפך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדיקת לחץ הפוך, או נפילת לחץ, אם הבנתי נכון למה שאתה מתכוון, תיתן אינדיקצה על מצב הרינגים והשחיקה במנוע, אחוז נפילת הלחץ קובע את מצב המנוע, ככל שאחוזי הנפילה גדולים יותר המנוע לקראת סוף דרכו....בבדיקת לחץ לבדיקת ראש המנוע, לא בודקים את הקומפרסיה בבוכנות...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא הבנת את כוונתי.

אני התכוונתי על לדחוס אויר בזמן שהצילנדר בנקודה מתה עליונה ולראות האם האויר חודר למערכת המיים וכו

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

• תוכן חדש...