Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מקרטע בנסיעה, למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת הפלגים לחדשים מקורים המותאמים לדרישות ההצתה האלקטרונית, בעלת מתח גבוה,

ימנעו אבנית ומשקעים שגורמים לקיצור האלקטרודה המרכזית, ואז הניצוץ פורץ הצידה, במקום לתא השרפה על מנת לשרוף תערובת, ומכאן הקרטועים, והעליה בתצרוכת הדלק.

בוא נמתין לעדכון לאחר החלפת הפלגים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם לרכב מזגן, כניראה הבעייה שם, נסה נסיעה ללא הפעלה של המזגן....הדבר השני בדוק צינורית וואקום בקרבורטור והחלף בחדשה, אם היא יבשה או לא מחוברת טוב...והדבר השלישי שעולה בדעתי למרות שהפלגים חדשים הם לא על פי המלצת היצרן, או אחד מהם פגום.... שווה לבדוק על פי הסדר-רן

החלף פלאגים ובדוק אותם לעיתים קרובות ולא שיש תקלה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
החלפת הפלגים לחדשים מקורים המותאמים לדרישות ההצתה האלקטרונית, בעלת מתח גבוה,

ימנעו אבנית ומשקעים שגורמים לקיצור האלקטרודה המרכזית, ואז הניצוץ פורץ הצידה, במקום לתא השרפה על מנת לשרוף תערובת, ומכאן הקרטועים, והעליה בתצרוכת הדלק.

בוא נמתין לעדכון לאחר החלפת הפלגים.

בברכה

צביקה

אם פלאגים לא נכונים , לא מותאמים להצתה אלקטרונית אז כנראה זו הסיבה והגענו

לפתרון .

נמתין ומחכה לדיווחים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בהצתה אלקטרונית יש צורך בפאלגים רזיסטורים , אם משמתשים בפאלגים להצתה של פלטינות המנוע לא יזף אבל זה עלול לשרוף את האלקטרודה ומכן כן יכול לנבוע זיוף.

יצא לי לנסוע תקופה על פלאגים רגלים עם מערכת הצתה אלקטרונית משופרת ולא קרה כלום.

פורסם

פתחתי פלגים ולחרדתי גיליתי ששתי פלגים מלאים במישקעים כמו אבנית ועוד שתי פלגים מלאים במישקעים עד כדי כך שהמישקעים נגעו בשתי הקצוות שלך הניצוץ,

אופיר

מה זה המישקעים ??

שמן?

האם זה לא יחזור על עצמו גם עם הפלגים החדשים?

חשוב לבדוק ממה המישקעים כי חבל שהפלגים החדשים יהרסו .

לגבי הודעתך בפרטי :

אני יגיע רק ביום שישי ה 30 לחודש להוריי. (אם הם ירצו לראות אותי:wink: )

ירון מאיר

פורסם

פלאגים עם נגדים מיועדים להפחית את גלי הרדיו הנוצרים עקב הזרם הגבוה,דבר העלול לגרום לחיישני ההצתה לזייף בקריאה.

פלאג ללא נגד גם עלול להפריע לרדיו ולהוסיף זמזום...

לגבי המשקעים ישנו מצב שאטם הראש פרץ והמשקעים הם כתוצאה מהמים שחודרים לתא הביערה,אז כדאי לבדוק את מצב אטם הראש(ע"י פתיחת פקק המים ולבדוק שהמנוע לא מנפח).

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
פלאגים עם נגדים מיועדים להפחית את גלי הרדיו הנוצרים עקב הזרם הגבוה,דבר העלול לגרום לחיישני ההצתה לזייף בקריאה.

פלאג ללא נגד גם עלול להפריע לרדיו ולהוסיף זמזום...

לגבי המשקעים ישנו מצב שאטם הראש פרץ והמשקעים הם כתוצאה מהמים שחודרים לתא הביערה,אז כדאי לבדוק את מצב אטם הראש(ע"י פתיחת פקק המים ולבדוק שהמנוע לא מנפח).

מה שנאמר כאן לגבי המשקעים על הפלאגים הוא נכון.

יש לבדוק מה הסיבה למישקעים אלו,האם המנוע מאבד מעט מים אחרי נסיעה?

אם כן כנראה שיש מעבר לתא השריפה.

פורסם

אתמול החלפתי פלגים, כיוון שלא מצאתי פלגים "לפי הספר" שמתי פלגים פשוטים וזולים שקניתי בשוק עתיק לפני הרבה זמן על מנת לראות אם זה בכלל בעיה בפלגים, הפלגים הם של חברת לוד'ג, מישהוא שמע עליהם ?

אחרי ההחלפה האוטו מניע בקלות ועובד מצויין,

עכשיו נשאר לבדוק מה הסיבה למישקעים ותוך כמה זמן הם יופיעו בפלגים החדשים, אני אצלם תמונה של הפלגים ואעדכן אותכם.

יש פלג אחד שבנוסף לאבנית הוא רטוב משמן אבל אני יודע את זה ממזמן,

לגבי איבוד מים, יש איבוד ממש זניח, יוצא לי להוסיף פעם בכמה חודשים ממש מעט, אבל שבוע שעבר כשפתחתי את פקק מילוי המים גיליתי מה שניראה כמו מעט מוס שוקולד צף בפיה של הרדיאטור וגם בפקק.

מה דעתכם ?

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

טוב, עכשיו ברור הכל יותר...והתשובות לא ימצאו חן בעיינך...יש כשל באטם ראש והוא הפסיק לתפקד כנידרש, ולא יהיה מנוס מהחלפת האטם לחדש, דבר שיחייב הורדת ראש, טיפול וליטוש...אחרת מהר מאוד ילך המנוע...פריצה של מים לשמן (המשקעים בפלאגים) ושמן למים (הנוזל העכור ברדיאטור) מודיעים לך ממש ברגע האחרון לפני הנזק החמור יותר...טפל בנו...הזנחה של התיקון והמשך נסיעה בצורה זו יביאו להרס המנוע מהתחממות יתר, וחוסר סיכה, ותזדקק לשיפוץ מנוע מלא...מומלץ לעשות טיפול כזה אצל בעל מקצוע מיומן...למנוע נזק נוסף-שווה לעשות לפני הכל בדיקת לחץ על מנת לבדוק את חומרת הנזק-עדכן אותנו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
טוב, עכשיו ברור הכל יותר...והתשובות לא ימצאו חן בעיינך...יש כשל באטם ראש והוא הפסיק לתפקד כנידרש, ולא יהיה מנוס מהחלפת האטם לחדש, דבר שיחייב הורדת ראש, טיפול וליטוש...אחרת מהר מאוד ילך המנוע...פריצה של מים לשמן (המשקעים בפלאגים) ושמן למים (הנוזל העכור ברדיאטור) מודיעים לך ממש ברגע האחרון לפני הנזק החמור יותר...טפל בנו...הזנחה של התיקון והמשך נסיעה בצורה זו יביאו להרס המנוע מהתחממות יתר, וחוסר סיכה, ותזדקק לשיפוץ מנוע מלא...מומלץ לעשות טיפול כזה אצל בעל מקצוע מיומן...למנוע נזק נוסף-שווה לעשות לפני הכל בדיקת לחץ על מנת לבדוק את חומרת הנזק-עדכן אותנו-רן

רן ,

אי אפשר לתאר זאת טוב יותר . ממש מדויק !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

רן ודרור ידידי, אמרתי לכם, שכל הבעייה קשורה בטיפול לקוי בקרבורטור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי,

קראתי על הבעיה שיש לך ברכב. אתן לך שתי אופציות לסיבת תקלה מסוג זה :

1. אם יש לך ברכב מד טורים מנוע נתק אותו מחיבור מערכת ההצתה ותבדוק...

2. תופעות כאלו נגרמות גם כתוצאה של אלטרנטור לא תקין במיוחד בטורים גבוהים. נתק את החוט מהאלטרנטור וצא לסיבוב בדיקה.

עצה: אם היית מחבר את הרכב למחשב סאן היית מקבל דיאגנוסטיקה מדויקת על מערכת ההצתה שלך על כל מיכלוליה וכמו כן אינפורמציה על מע' הדלק - היית יכול לחסוך הרבה כאבי ראש.....

מס' טלפון שבו תוכל להתחבר למחשב סאן - 036180563 גדי/יגאל בעלי מקצוע מעולים והגונים בתחום זה.

בהצלחה!!!

יורם מקובר

פורסם

מצטער שאני מעיר את השרשור הזה מתרדמת, אבל ברגע שפורד אחת עושה בעיות, גם אחות שלה רוצה קצת תשומת לב...

יש לי בריחה של ניצוץ מהכויל, גם החוטי הצתה לא משהו, הפלאגים גם לקראת סוף חייהם (13K קילומטר מאז חודש אוקטובר)

אני צריך:

1. פלאגים חדשים
  2. חוטי הצתה
  3. ואת החוט שמתחבר מהמפלג לכוייל.

באיזה פלאגים וחוטי הצתה עלי להשתמש? (מוטורקראפט בלבד בבקשה)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...