Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 15 כפול שלוש, ובעיני הסרטון כן מצא חן.

כשאני הייתי בן 15, לא היו כתבות כאלו. נהג המבחן היה נוהג עם יד שמאל מונחת על החלון הפתוח, ומסביר דברים כמו "המושבים ברמת לוקסוס" "מנוע מודרני וחזק" "לא שימושי כי אין מקום למטען ולנוסעים". אח"כ היה מופיע ג'ו קריידן, מומחה התחבורה, שהיה מסביר כמה חשוב שיהיה באוטו סמרטוט כדי לבדוק שמן וגם לנגב את האדים מהחלון ביום חורפי. הכתבה + הסרט (וגם הדיון הזה) הם עדות יפה בעיני להתקדמות שעשינו מאותם ימים, ואני שמח על כך.

בסרטון הזה הודגמו שליטה וביצועים בעזרת מספר תרגילי ראווה. מה רע בראווה? אין חבר פורום אחד שלא רוצה מפתח של 911 על הצרור שלו - ולא בשביל נסיעה לסופרמרקט. חוץ מבקטע האחרון, לא ראיתי שום מכונית אחרת על הכביש. לעומת זאת ראיתי שעוצרים בעצור, מאותתים כשעומדים בשוליים, ונהיגה יפה בכבישים פתוחים וריקים.

נמרוד

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני,

1. מעולם לא ראיתי תוכנית רכב אמריקאית או בריטית שמשתוללים שם בכביש ציבורי.

מסלול כן, כביש לא.אשמח אם תפנה אותי לאיזה תוכנית שאתה מכיר או זוכר.

2. אני היחידי שראיתי שם מכוניות בקטע האחרון?

3. יש מלא סירטונים של הישתוללויות בכבישים ציבוריים בכל מיני אתרים איזוטריים וזה בכלל לא מפריע לי,

באתר הרישמי של "אוטו" אני חושב שזה לא מתאים וכתבתי להם תגובה.

מקווה שמישהו שם יבין מה מפריע לי בזה.

4. אין מה להלין? אתה בעד נהיגה כזאת בכבישים ציבוריים? אתה מעוניין להפגש בנהג הזה ברכב הזה באמצע החלקת כח כשאתה בא ממול?

יניב

1. אני דווקא כן. יש לי אפילו סרטון של EVO שהם די משתוללים (על המסלול וגם על הכביש). ובכל מקרה - לא נראה לי שבמקרה זה מדובר בהשתוללות - שתיים וחצי דונאטס וסחיפת כוח אחת הן לא מה שהייתי קורא סכנה לציבור, כשמדובר בכביש צידי ללא תנועה ובמהירות נמוכה. תגיד את האמת - אתה לא חושב שהצדקנות טיפה מוגזמת? מי ישמע, ממש השתוללות חסרת רסן... :wink:

2. נכון, לכיוון ההפוך ובמרחק גדול מה-911 נסעה מכונית. זה קורה על כביש ציבורי, אתה יודע. וה-911 עצרה בעצור ולאחר מכן יצאה בהחלקה מהמקום. באמת נורא ואיום...

3. כמו שאמרתי, אתה לא חייב לאהוב את זה. אבל דעתי האישית היא שחסרים לנו מספיק סרטונים כאלו. הלוואי והיו עוד.

4. אני נוהג ככה בכבישים ציבוריים (או לפחות הייתי רוצה. אני פשוט צריך קודם מכונית הנעה אחורית חזקה...). אבל רק במקומות בהם אין סכנה לנהגים אחרים. זה שהוא עשה החלקת כוח וחצי בסרטון, לא אומר שהוא נוסע ככה בתוך הפקקים של יום ראשון בבוקר.

באמת לא מבין את ההתלהבות מהסרטון - נראה כמו צלחות ילדותיות.

איפה בדיוק רואים את רמת הנהיגה הגבוהה ?

מצטער אבל אותי זה לא הרשים. אולי אם הייתי חוזר להיות בן 15 זה היה נראה אחרת.

דני

קודם כל, יש שם דריפט נחמד מאוד (בעצם, אפילו שניים). דבר שני - זה באמת נראה כמו צלחות ילדותיות. דבר שלישי - אני לא חושב שהסרטון נועד בהכרח להפגין רמת נהיגה עילאית. סתם לעשות כיף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסרט חביב ויפה. עם זאת עלי להעיר לגבי כישורי הנהיגה. לפני זמן לא רב הגעתי עם בני לסוכנות "סיאט" כדי לתאם נסיעת מבחן על מנת (אולי) להחליף את הגולף המזדקנת (כל יום נוסעת רמת השרון- רחובות) והובהר לנו שאותו נהג שמופיע בסרטון גרם נזקי תאונה ניכרים למכונית המבחן של הסוכנות ולכן לא נוכל לקבלה.
חבל מאוד...

ברור שנהיגה כזאת לא בריאה לשום אוטו. ולכן אני די מתנגד לאנשים שלוקחים רכב לא שלהם וקורעים אותו ככה (ליסינג, השכרה וכו'...)

הסרט בהחלט חביב,

והנהג מוכשר מאוד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הובהר לנו שאותו נהג שמופיע בסרטון גרם נזקי תאונה ניכרים למכונית המבחן של הסוכנות ולכן לא נוכל לקבלה.
אל תאמין לאף מילה של יבואני הרכב על עיתונאים.
פורסם

אולי אני ישמע זקן פוריטני(ואולי זה גילי המיקדם..)אבל כברת הדרך שעברתי בחיי לימדה אותי שבשני מקומות אין חכמים ואין גיבורים-בכביש ובים.

סירטוני נהיגה הם בהחלט דבר נחמד,רק שרצוי שיעשו במקום המיועד לכך-במסלול,ולא בכבישים ציבוריים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בגירה ,לשאלתך , נסה לתרגם לאנגלית.

לכל השאר - באמת - בכל הסרטון (מלבד היציאה מהצומת בסוף) לא מופיעה אף מכונית. אין לאף אחד מושג איך ואיפה צולם הסרטון , ואם קטעי הכביש הללו נסגרו או לא (לא בעייה לסגור קטע כביש כזה עם 3 מכשירי קשר , ברצינות) אז תעשו טובה - הקטע לא נועד ללמד בטיחות מהי , אלא סתם חוליגניות קלה ומשובבת נפש עם אחת המכוניות המענגות שניתן לקנות בכסף היום - אז תתרכזו בזה בלי לצקצק בלשון.

פורסם
אל תאמין לאף מילה של יבואני הרכב על עיתונאים.

למה לא?

אם לעיתונאים היו את הביצים שיש לעמיתיהם בחו"ל הם היו מפרסמים תמונות של הפאשלות שלהם, ויש כמה כאלו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אולי אני ישמע זקן פוריטני(ואולי זה גילי המיקדם..)אבל כברת הדרך שעברתי בחיי לימדה אותי שבשני מקומות אין חכמים ואין גיבורים-בכביש ובים.

סירטוני נהיגה הם בהחלט דבר נחמד,רק שרצוי שיעשו במקום המיועד לכך-במסלול,ולא בכבישים ציבוריים.

חן, אנחנו צריכים להקים קבוצת תמיכה של חובבי רכב קשישים. :wink:

תשובה לכולם, אין לי שום בעיה עם הנהיגה של הבוחן, אין לי בעיה עם האוטו, אין לי בעיה עם ה"היתעללות" (וזאת ממש לא היתעללות לפורשה הזאת, היא אוכלת 4 אבו חצירה,2 קלרקסון ואחד סטיג לקינוח כל בוקר ובכלל לא מרגישה)אין לי בעיה שזה בכביש ציבורי פתוח או סגור או עם מרשלים עם מכשירי קשר או עם המשמר הנשיאותי הספרדי ו GPS.

כל זה בכלל לא מעניין אותי.

אין שום כוונה להיות צדקן, ביניינו, הרי איפה אני נוהג עם אופל מנטה (הנעה אחורית) עם 230 כ"ס?

לסופר ובחזרה? כולנו חוטאים בנהיגה ספורטיבית בכביש ציבורי פה ושם.

אבל זה ענייני הפרטי... אני לא כתב רכב ואני לא עושה סירטונים ושם באתר של עיתון רכב מכובד.

מעניין אותי שזה באתר הרישמי של "אוטו" וכל ילדון טיפש שנכנס ורואה את הסירטון רואה נהג מבחן של אותו פשוט מישתולל בכביש וחושב שזה מותר ובסדר.

אם זה אתר פרטי של דריפטים מיפן או הישתוללות מערב הסעודית זה שונה לחלוטין מאשר לראות את זה כשעיתונאי רכב מכובד עושה את זה בכביש ציבורי פתוח.

יאללה, מיציתי את הנושא,

שבת שלום לכולם

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתקשר אליו, הטלפון מופיע בשרשור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה כבר מדבר איתו, תברר גם במה הוא עובד, מה מצבו הפיננסי, איך הוא שותה את הקפה שלו בבוקר ומה סוג הדם שלו. אם כבר אז כבר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אתה חושב שכל הדברים שמנית כאן מעניינים אותי? ולמה להרוס את מהות השאלה?

פשוט הגיעה לאוזניי שמועה שבוחן רכב מסויים גר במושב מסויים ונוהג על רכב מסויים (אחלה רכב מסויים) ורציתי לדעת אם זה במקרה הוא.

חוצמזה גם בלי כל ההקדמה הזאת,מסקרן אותי לדעת איזה רכב פרטי יש לבוחן שבוחן רכבים כ"כ יוקרתיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...