Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הו אלי הטוב, אני מרגיש מחסור.

בכל אופן, אהבתי את הצילום של הHeel-Toe.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי דעתי צריך לאסור להכניס מכוניות כאלה לארץ...

גם מוציא את העיניים וגם גורם לנהיגה מטורפת.

ואם כבר טויוטה סופרה, אין תחליף 1300 כ"ס ויופי כזה אין האף רכב.

פורסם
לפי דעתי צריך לאסור להכניס מכוניות כאלה לארץ...

גם מוציא את העיניים וגם גורם לנהיגה מטורפת.

ואם כבר טויוטה סופרה, אין תחליף 1300 כ"ס ויופי כזה אין האף רכב.

עם הכבישים המדהימים בארצנו זה ממש לא ייתכן, לא שאין מכוניות כאלה בארץ.

בקיצור מה שאני בא להגיד, שמכוניות כאלה מתאימות יותר לכבישים איכותיים כמו שיש בשאר מדינות אירופה ולא כמו בישראל, חבל....

Polo 2012

פורסם

תראה יש כאלה שמה שעושה להם את זה, זה לטוס על כביש ב 300 קמ"ש כמו חברי בטוב ב 205 שלו.

אני אישית נהנה מלתת גז בצומת ולא לראות אף אחד או בקיצור 0-120 בזמן הקצר ביותר.

אני אישית בד"כ לא עובר את ה 120, די מיותר למרות שלפעמים אני חורג לכיוון ה 180 כשמשעמם או כשאני ממהר, בינינו מספיק 120 לגבי ה 180 זה קורה לי אולי פעם או פעמיים בשנה זה גם בריא לאוטו לפתוח קצת את המנוע.

פורסם

בחור, אתה מדבר שטויות. הטורבו של 205 לא נפתח בכלל ב300 קמ"ש. אם אתה לא עובר את ה400 היא אפילו לא מתקרבת לתחום היעיל.

תמשיך לתת גז בצומת, ולא לראות את השיכור שעובר באדום כי הוא לא רואה אף אחד. אה, זה אתה.

מקווה שחוץ מלפתוח את המנוע, משטרת התנועה תפתח לך עוד כמה דברים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אך אך אך...

א. ה 205 משופרת ויש עליה יותר מ 400 כוח סוס של יוסי.

ב. בואו נודה באמת לא חסר מטורפים שנוהגים ככה תמיד ועוקפים אותנו בעמידה.

ג. סלח לי אבל כאשר יהיו חוקים הגיונהים אני אשמח לנהוג עפ"י הם.

ד. אדם באמונתו יחיה, למה שלא תצתרף למשטרה, אני אחקה לך שם (הייתי נהג מבצעי).

פורסם

אנחנו פה נוהגים על איזה C2 מסכנה, והם שם מבלים להם על 911 טורבו... האלי אבוחצירא הזה, נעשה לי סלבריטי. אני צריך להגיד לאבא שלי לנתק לו את האספקה, כעונש (והמבין יבין :twisted::evil: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז.. זה מה שכתבי רכב עושים.

מפרפרים, דריפטים וצלחות.. ובעיקר מתחרעים בניוטרל.

יש לי עתיד.:)

8)

אחלה סרטון, תביאו עוד כאלה.! (הכוונה לאוטו..)

אור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...