Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לא שכחתי את הסמיילי.

2. אולי הנימה שלי נשמעת מהכתוב, מאוד עצבנית, אז היא לא עצבנית אבל היא בהחלט נוזפת.

3. רובנו רגילים לנהוג בכבישי ישראל עם מנטליות ישראלית. מי שמביננו נוהג בחו"ל מדי פעם יודע שההתנהגות של אבו-חצירה משולה באירופה לזה שאני אבוא מולך ברחוב ואדפוק לך סמכטה בעין.

4. אין לי בעיה עם נהיגה כמו שלו אבל נהיגה כזו מכתב רכב בכביש ציבורי, זה לא מקובל.

אם המבחן היה נעשה בארץ, אז ניחה, איפה הוא ינהג ככה, בפתח-תיקווה רינג?

אם הייתם אומרים שהוא באיזה מקום נידח ואין מסלול בסביבה, גם, אולי הייתי אומר שאתם צודקים, אבל החוליגן הקטן קורע את הכביש איפה? בחרז! בחרז נמצא מסלול הגראנד-פרי של ספרד.

אבל זה בטח עולה כסף להיכנס, אז נקרע את האוטו על הכביש ובדרך אולי אפילו נפגע באיזה ספרדי, במילא הם אנטישמיים וגם לא נשכח איך הם גירשו את סבא-רבא- אבו חצירה מספרד .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תגזים יניב,אז הוא קצת שיחק עם הזנב ועשה צלחות בחניה של איזה כביש שכוח אל אי שם בספרד,הכביש נראה באיזור די פסטורלי וריק,הוא ממש לא סיכן אף אחד.

קח את זה בקלות.

קצת שיחק?

הוא השאיר שם חצי מהגומי על הכביש

על עניין הבטיחות בכלל לא נאמר כלום

אבל האוטו...אם המהנדסים של פורשה היו רואים

היה נישפך שם ים של דמעות...

נ.ב.-גם בעיתונות הרכב הבריטית עושים מעשים דומים,לא לעניין.צריך לתת כבוד למכונה.

פורסם
קצת שיחק?

הוא השאיר שם חצי מהגומי על הכביש

על עניין הבטיחות בכלל לא נאמר כלום

אבל האוטו...אם המהנדסים של פורשה היו רואים

היה נישפך שם ים של דמעות...

רועי זה לא המאזדה ליסינג של הדודה מהצפון,זה 911 טורבו לעזאזל,היא נולדה לנסיעות כאלו!

אני לא מבין אתכם אנשים,זה פורום מוטוריקה,מה קורה לכם?!

פורסם

כל הכבוד על המשפט הדבילי של השבוע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא רק מדהים, גם חתיך, פנוי, וחובב של המין הגברי (במיוחד גברברים צעירים ומחוטבים). בנוסף, הוא גם זכה לאחרונה בסוף שבוע מפנק במלון חמישה כוכבים, כך שהוא מחכה לטלפונים מכם! פנו אליו בהמוניכם, למספר 0521790236.

ומי שמתחתן איתו מקבל אחלה של שם.

פורסם

חבורת ליצנים. רק חסר שתזעקו בעד ה"חברתיים" ותקראו להדחת מפקד בסיס נבטים בשביל להתאים בצורה מושלמת לפאנל ה do gooders שצץ לו לאחרונה.

בכלל, אני בעד שנחרים את ה911 שמגיעות לארץ ונשתמש בכסף למיגון בתים בשדרות. לא, בעצם, יש לי רעיון מוצלח יותר, שלא לומר סימלי - מדוע שלא נזרוק ממסוקים את ה911 המוחצנות והמנוכרות האלו היישר על ראשיהן של חוליות קאסם?

יניב, אם אתה כלכך מוטרד ממה שעושים למכוניות, חפש סרטונים בכיכובו של וולטר רוהל, עת שהוא מקיף את הנורבורגרינג ב911... כלומר, אופל 911.

בכל מקרה, כל הכבוד לאבוחצירא. אולי הוא נראה כמו ערס, but he delivers.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רועי זה לא המאזדה ליסינג של הדודה מהצפון,זה 911 טורבו לעזאזל,היא נולדה לנסיעות כאלו!

אני לא מבין אתכם אנשים,זה פורום מוטוריקה,מה קורה לכם?!

מה קשור?

המהות של הרכב בהתנהגות,האצה,בלימה....

זה שהוא רכב ספורט לא אומר שצריך להרוס אותו בלי טאקט.

פורסם
1. לא שכחתי את הסמיילי.

2. אולי הנימה שלי נשמעת מהכתוב, מאוד עצבנית, אז היא לא עצבנית אבל היא בהחלט נוזפת.

3. רובנו רגילים לנהוג בכבישי ישראל עם מנטליות ישראלית. מי שמביננו נוהג בחו"ל מדי פעם יודע שההתנהגות של אבו-חצירה משולה באירופה לזה שאני אבוא מולך ברחוב ואדפוק לך סמכטה בעין.

4. אין לי בעיה עם נהיגה כמו שלו אבל נהיגה כזו מכתב רכב בכביש ציבורי, זה לא מקובל.

אם המבחן היה נעשה בארץ, אז ניחה, איפה הוא ינהג ככה, בפתח-תיקווה רינג?

אם הייתם אומרים שהוא באיזה מקום נידח ואין מסלול בסביבה, גם, אולי הייתי אומר שאתם צודקים, אבל החוליגן הקטן קורע את הכביש איפה? בחרז! בחרז נמצא מסלול הגראנד-פרי של ספרד.

אבל זה בטח עולה כסף להיכנס, אז נקרע את האוטו על הכביש ובדרך אולי אפילו נפגע באיזה ספרדי, במילא הם אנטישמיים וגם לא נשכח איך הם גירשו את סבא-רבא- אבו חצירה מספרד .

תן לי הפסקה , בחייך.

פורסם

אם הוא חוליגן אז כולנו חוליגנים.

למרות שאנחנו חוליגנים פחות איכותיים (הלוואי והייתי יכול לצאת ככה להחלקות של המון מטרים), אבל עדיין חוליגנים.

ובגירה,

עם כל הכבוד, גם בחו"ל הם לא כ"כ תמימים. אז נכון, יש מסלולים וכשרוצים בעיקר אפשר להתפרק על המסלול. אבל מי שנוהג על רכב ספורט ביום יום עושה לא קצת שטויות גם לא על המסלול. וזה שטויות להגיד אחרת.

Back to the original - NC again.

פורסם

אירוע כזה נועד ליחצ"ן את האוטו מתוך תקווה להגדלת מכירות בעקבותיו, כך שלא צריך לרחם על אנשי פורשה - הם נתנו את האוטו בדיוק בשביל הפרסומת הזו. מחיר של זוג צמיגים אחורי הוא ממש זניח לצורך כך.

הנהיגה אכן יפה מאוד, אבל לפני שמתלהבים צריך לזכור שזה סרט ערוך ומבוים. היציאה מהעצור צולמה בשתי זויות מצלמה שונות, ועבודת הרגלים צולמה בעמידה במגרש החניה כי אחרת הוא כנראה נוהג עם דלת פתוחה.

רוני - הטלפון לא עובד (יש לי שני בנים שצריך לחתן וגם בת אם יש לו אחות).

נמרוד

פורסם

האמת היא שגם אני לא מצליך למצוא שום סיבה להתלהב מהסרטון הזה.

יש בסרטון בעיקר הרבה donuts עם הגה עד הסוף ימינה/שמאלה ורגל כבדה על הגז. כפי שהוכח באחת מתוכניות טופ-גיר, גם סבתא בריטית בהונדה S2000 יודעת לעשות את זה לא רע...

לא מזלזל חס וחלילה בנהג/כותב הכתבה. קראתי את הכתבה באוטו - כתובה היטב, קצת מתקשה להחליט.

אבל לשים את הסרטון האינפנטילי הזה באתר הרשמי ? לא יודע...

עושה רושם שאיכשהו תרבות ה "מהיר ועצבני" הפכה להיות ממשהו מוקצה מחוץ לתרבות המוטורית, למיין-סטרים של חובבי הרכב והנהיגה וזלגה גם לעיתונות הרכב. "דריפטים" עם הרבה גומי שרוף הם הבון-טון היום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...