Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא שגם אני לא מצליך למצוא שום סיבה להתלהב מהסרטון הזה.

יש בסרטון בעיקר הרבה donuts עם הגה עד הסוף ימינה/שמאלה ורגל כבדה על הגז. כפי שהוכח באחת מתוכניות טופ-גיר, גם סבתא בריטית בהונדה S2000 יודעת לעשות את זה לא רע...

לא מזלזל חס וחלילה בנהג/כותב הכתבה. קראתי את הכתבה באוטו - כתובה היטב, קצת מתקשה להחליט.

אבל לשים את הסרטון האינפנטילי הזה באתר הרשמי ? לא יודע...

עושה רושם שאיכשהו תרבות ה "מהיר ועצבני" הפכה להיות ממשהו מוקצה מחוץ לתרבות המוטורית, למיין-סטרים של חובבי הרכב והנהיגה וזלגה גם לעיתונות הרכב. "דריפטים" עם הרבה גומי שרוף הם הבון-טון היום...

:mm_yeah: בדיוק מה שרציתי לכתוב...

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי (עם התמונה של הראלי )

למה נראה לך שהחברה לא יודעת מה עושים לרכבים ?

למה הם בעצם הביאו אותם להשקה ? בשביל לשבת לשתות קפה ולדבר על הרכב :shock:

כל המטרה של ההשקה הינה בשביל לבחון את הרכב ואז לכתוב עליו=פרסום +יחצנות ,

דרך אגב

כשאתה מזמין נסיעת מבחן לרכב מסוים ,האם אתה נוסע יפה ,בכיף ,רק בשביל "להכיר" את הרכב :?: ,לא נראה לי ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה !

זו המטרה שלה נשלחו אנשי מגזין אוטו ולא בשביל להסתכל ,לצלם ולחזור הביתה !

אתה פשוט יפה נפש ("אויי אויי אויי הם הורסים את הפורש ,לא יפה ,שיסעו כמוני על 60 בנתיב הימני כל הזמן ") .

ואכן הסרטון יפה ואף מגרה (גם אני רוצה :cry: ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

שמר, לא מבין מה אתה רוצה/ מבקש.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסרטון מאוד מגרה ומעניין.

אבל!

דעתי עם של בגירה, אבל חלקית.

בקשר לעניין עם הכבישים הציבוריים, אני חושב, שמה שהוא עשה לא כזה נורא. מתוך כמה וכמה מיבחני רכבים באירופה, רובם היתבצעו על כבישים ציבוריים. אתה צריך ליזכור ששם המדינה לא מטר על מטר, כמו בישראל, שם יש להם כמה וכמה כבישים שוממים למדי. בנוסף כפי שרואים הוא נוסע בתוך מקומות שוממים למדי מכל בני אדם.

מצד שני זו היא ביכלל לא הדרך ליבחון פורש. פורש בוחנים בסיבובים במהירות תלת סיפרתית (מיילים או קמ"ש תחליטו אתם), ולא לקיחת סיבובים עם דריפט סטייל מהיר ועצבני או יצירת דונאטים באמצע צומת.

מה שהוא הראה שהמכונית יכולה להיות כיפית והכל, אבל חצי מהביצועים שהיא יכולה לעשות הוא לא הדגים ממש (חוץ מזינוק נהדר בזכות הנעה כפולה).

אהבתי יותר את הקטעים בתחילת הסרט עם הפורש האדומה, שבהם הוא לקח את הסיבובים ביציבות מוחלטת.

חבל שלא המשיך בדרך זו והיה מוסיף מעט שטויות, אחרי הכל זה עדיין מהנה ליראות זאת.

פורסם
רועי (עם התמונה של הראלי )

למה נראה לך שהחברה לא יודעת מה עושים לרכבים ?

למה הם בעצם הביאו אותם להשקה ? בשביל לשבת לשתות קפה ולדבר על הרכב :shock:

כל המטרה של ההשקה הינה בשביל לבחון את הרכב ואז לכתוב עליו=פרסום +יחצנות ,

דרך אגב

כשאתה מזמין נסיעת מבחן לרכב מסוים ,האם אתה נוסע יפה ,בכיף ,רק בשביל "להכיר" את הרכב :?: ,לא נראה לי ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה !

זו המטרה שלה נשלחו אנשי מגזין אוטו ולא בשביל להסתכל ,לצלם ולחזור הביתה !

אתה פשוט יפה נפש ("אויי אויי אויי הם הורסים את הפורש ,לא יפה ,שיסעו כמוני על 60 בנתיב הימני כל הזמן ") .

ואכן הסרטון יפה ואף מגרה (גם אני רוצה :cry: ).

זה שהם יודעים או לא יודעים לא רלוונטית לטעמי

לנסוע בכיף לא כולל לפי ההגדרה שלי פול גז וזריקת קלאטץ לקבלת החלקת גלגלים פראית

אפשר לנסוע מהר-זה לא סותר

לנסוע מהר זה לא אותו דבר כמו לנסוע כמו ילד בן 18 שזה עתה קיבל רישון (וכולנו היינו כאלה במידה זו או אחרת,ואני לא אומר שהנהג הוא כזה!)

שילצמו בכיף-למה לשרוף צמיגים.? מה זה נותן?

ואגב זאת התמונה של הראלי שלי....לא שזה רלוונטי

פורסם

חלק ממכם ממש לא מדבר לעניין אז תקשיבו.

באתר משרד האוצר לא רואים סרטון איך שר האוצר מקבל 12 מיליון דולר מלבייב.

באתר משרד הבריאות לא רואים את דני נווה מקבל שוחד מחברת טרופות.

או איזה ראש ממשלה מקבל אי פרטי.

כולנו לפעמים (מי יותר ומי פחות) נוהגים ככה,אלא דברים שקיימים (לצערינו) אבל אף אחד לא מנפנף בהם לראווה!

אוטו החליטו שהם כן, ויבושם להם.

לדעתי זה ממש לא במקום.

כל הדיבורים על כבישים שוממים, כנראה שלא ראיתם את הסרטון עד הסוף כי הוא עושה שם מין פניית פרסה שמשתלבת לכביש מהיר בהחלקת כח ועל הכביש הזה נוסעות מכוניות.

בקשר לרמת הנהיגה, רמת המבחן ומה שהוא עושה לפורשה, לדעתי זה כרגע בכלל לא רלוונטי.

יניב

פורסם

אם תשים לב לפרט קטן אז הפורש הינה 4*4 כך שזה יותר כיף להוציא את הזנב ,חוץ מזה שאני מוכן להתערב על כך הון שהוא שאם אתה היית במקומו אז היית נוהג לפחות אותו הדבר אם לא יותר בפרעות ,ועוד שזה בהסכמת החברה !

דדי,

פורסם

אם אני נותן לך סתירה, סתם ככה כי בא לי, בלי שאני אכיר אותך, זה משנה אם אמרתי מיד אחרי, סליחה?

אתה תגיד, אה, אם סליחה, אז סבבה, אחי, שיהיה לך לבריאות?

זה שהוא נוהג בפורשה 911 טורבו זה אומר שמותר לו להשתולל בכביש?

אז אם זה היה מבחן למזדה 3 אז אסור? מותר?

כמו שאמרתי, גם אני נוהג לפעמים ככה, גם אתה וככה כולנו.

מפה ועד לשים סרטון כזה באתר הרישמי של מגזין רכב ולהגיד כמו איזה ילדון באוטו של אבא "תראו, למדתי לעשות דונט ואני שורף את הצמיגים של האוטו שבכלל לא שלי ובגלל זה אני שם זין עליו", המרחק רב.

אני הייתי שמח מאוד אם מישהוא מ"אוטו" היה עולה פה ומנסה להצדיק את הסירטון הזה.

כולכם גיבורים לאחר מעשה כשאתם יודעים שכלום לא קרה, מעניין מה הייתם אומרים אם הכותרת בעיתון הייתה "כתב רכב "אוטו" הרג משפחה בספרד בזמן שהישתולל בכבישים ציבוריים עם פורשה 911 טורבו".

יניב

פורסם

אז אלי עשה דריפט לכבוד הצילום במקום שרואים שהוא נידח ,אז .....

להבא אם זה מפריע לך אז תעשה טובה לכולנו ואל תיכנס ,או שאתה מוזמן לשלוח להם

תגובה על כך שזה לא מקובל עלייך ! (להבא).

דדי,

פורסם

אך, אנשים קצת פירגון ופחות צרות עיין - לא יזיק לאיש.

אני דווקא היתי מעדיף את זה 2.5 שניות מ 0 ל 160 קמ"ש.

תראה לי רכב שעושה את זה

9145642.jpg

פורסם
לא רק מדהים, גם חתיך, פנוי, וחובב של המין הגברי (במיוחד גברברים צעירים ומחוטבים). בנוסף, הוא גם זכה לאחרונה בסוף שבוע מפנק במלון חמישה כוכבים, כך שהוא מחכה לטלפונים מכם! פנו אליו בהמוניכם, למספר 0521790236.
...ואני הייתי בטוח שכשהילדה עם הקטנוע והצמות אמרה לי לשלוח לו סמס זה היה כדי שאלמד לנהוג גם אני...

רוני,

מזה זמן לא ראיתי מישהו מסכן ככה קליאו-ספורט [וזה אפילו מבלי שהוא יישב לה מאחורי ההגה]

אגב, אני מצדיק את יניב, חתיכת חוצפה, להשתולל ככה בכבישים ציבוריים, אם היה מחליק ופוגע במעקה בטיחות [ח"ח] אם היה מאבד את האוטו ופוגע באי-תנועה?

רון.

-ככה זה, רק פרובוקציות הם מבינים הלודאים האלה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מכונית מדהימה, נופים נפלאים, צילום ועריכה נאים.

לגבי רמת הנהיגה, יתכן מדובר בנהג מצויין, אך לא ניתן להסיק זאת מהסרטון.

רואים החלקת כח אמיתית אחת (לא סופר זינוקים מעמידה לתוך פניה של 90 מעלות), שמשובצת שלוש פעמים במהלך הסרטון.

זה נחמד, אך ודאי לא מורכב לביצוע בפניה חדה ברכב חזק כל כך.

פורסם
אך, אנשים קצת פירגון ופחות צרות עיין - לא יזיק לאיש.

אני דווקא היתי מעדיף את זה 2.5 שניות מ 0 ל 160 קמ"ש.

תראה לי רכב שעושה את זה

שכחת לציין שאתה נשאר נאמן לסופרה.

או בצורה יותר מפורטת - מה זה קשור לשרשור?!?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...