Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 417
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

OK

נגמר הווקס הקודם - ווקס נוזלי של THE TREATMENT שמכיל בתוכו את הקרנאובה.

איזה ווקס אחר מומלץ לנסות?

לקחת משהו שמבוסס על טפלון/קרנאובה? בעיקרון הייתי מרוצה מהמוצר של THE TREATMENT

אבל אני רוצה משהו שיבריק יותר ויחזיק לפחות חודש גם בשטיפות. אם אפשר אז משהו עם ריכוז גבוה יותר של הקרנאובה, השאלה אם נמכר כזה דבר בארץ או שאפשר להזמין מחו"ל?

פורסם
שלום, מישהו יכול להמליץ על מקום בו אפשר לעשות פוליש מקצועי באזור תל אביב?

אצל אבי במכון פלאס או משהו כזה זה מכון שטיפה ידנית, ברחוב התחיה (ליד מכון הדרום), עשיתי היום לאופל אומגה שלי, יצאה כמו חדשה.

ממליץ בחום.

gt-1.jpg
פורסם

ומנושא לנושא באותו נושא:

רציתי לספר לכם על דרך יעילה ובטוחה להסרת שרף של עצים מהרכב.

חבר שלי חנה השבוע מתחת לאיזה עץ, ומשחזר לרכב גילה שמהעץ נזל שרף שאי אפשר להורידו.

בהתחלה ניסיתי להוריד אותו ע"י שפשוף זהיר מאוד, אבל השרף המשיך להדבק בעקשנות לרכב. הצעתי לחבר כמפלט אחרון לרכוש פוליש עדין, אע"פ שלא הייתי שלם עם ההצעה הזאת (הרכב שלו בצבע מטאלי).

המשכתי לחשוב על פתרון אפשרי, ובסוף החלטתי לעשות עוד ניסיון בלי חומרים שעלולים לפגוע, הפעם בעזרת הקיטורית המצויינת שיש לי.

בהתחלה פשוט השפרצתי על הכתמים קיטור לוהט. הקיטור אומנם שינה את צורת הכתמים ע"י המסה חלקית שלהם, אך לא ממש הצליח להורידם.

הלבשתי על הפיה מגבת שבאמצעותה ניגבתי את הכתמים בעוד קיטור לוהט פורץ ממנה, והרי זה פלא: הכתמים ירדו ללא כל מאמץ!

אם למישהו קורה מקרה דומה, לפני שמתחילים לעבוד עם כל מיני חומרים שעלולים לפגוע בצבע, כדאי לנסות לעבוד עם קיטורית ומגבת.

נ.ב.: יש לי קיטורית מתוצרת KARCHER דגם 1201.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אלעד, אני מקווה שידוע לך שאסור שטמפרטורת המים תעלה על 60 מעלות. אתה עלול לגרום נזק לצבע.

איתמר ג'ורג'

האמת היא שלא ידעתי, אבל זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה, ואף פעם לא ראיתי שקורה משהו לצבע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עם כל הכבוד לדרדסי הפורום, ווקס של קארפלאן לא הייתי מורח על טיל קסאם בדרך לשדרות...

למי שמעונין - בקבוק קארפלאן אדום כזה יושב אצלי בבגאז' ומחכה למי שיבוא יגאל אותו מייסוריו - מדובר במוצר שהמילה "זבל" תהווה מחמאה לא הוגנת עבורו.

למי שרוצה להגיע לתוצאות ברמה מאוד יפה, ברמה אפסית של השקעה [גם כלכלית וגם פיזית]

השילוב של SIMONIZ

רון.

רון ידידי, ניראה לי שלגביי הקארפלאן אתה מתכוון לפוליש מכיוון שהפוליש העדין שלהם בבקבוק אדום.

יכול להיות שעשית פוליש ולאחר מכן לא עשית ווקס (כמובן מבלי שידעת) ולכן התוצאות לא היו טובות.

הווקס השני שציינת- היה לפני כחודשיים במבצע באוטודיפו ב- 10 ש"ח.

יצא לי להשתמש בו כי אחי הגדול קנה אותו ולא התרשמתי ממנו לטובה. הוא מאוד דליל וצריך לשפוך הרבה ממנו וחבל.

הציפוי אקרילי שאני משתמש בו מאוד מרוכז, מיכל של 300 מ"ל יכול להספיק ל- 5 מכוניות בשקט (מריחה של שכבה דקה וכמובן בצל) וגם מבחינת ברק נותן תוצאות מצויינות.

גם הווקסים של קארפלאן מצויינים. נסה להשתמש בווקס שלהם כי לי ניראה שהשתמשת בפוליש מבלי שידעת וכמובן פוליש מוריד שכבת צבע לא מצפה אותה.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שאלה:

הרכב שלי הוא בצבע שחור מטאלי, וכנראה שהבעלים הקודם נסע מאוחרי משאית שהעיפה עליו אבנים קטנות וכל הרכב התמלא במין נקודות שהם בעצם חורים בצבע.

האם יש איזושהי דרך למלא אותם ולהחזיר את הצבע לשלמותו?

חציו האחורי של הרכב מושלם כך גם הגג , בחלק הקדמי והדלתות סובלות מנקודות אלו .

הבעלים הקודם ניסה למלות אותם באיזשהו חומר שהשאיר מן סימנים של כאילו טיפקס שחור כזה.

יש מוצא ?

מכור להרגלי הקינון של "איקאה"

פורסם

אם תעלה תמונה זה יעזור מאוד אבל בעקרון חורים בצבע זו בעייה.

תנסה לעשות פוליש עדין ולאחר מכן מייד למרות ווקס או ציפוי אקרילי/טפלון.

בשום פנים ואופן לא לעשות פוליש גס! אתה תהרוס את הצבע!

במידה ולא תצליח נסה להיוועץ עם פחח ואולי לקבל הצעת מחיר על צביעה למרות שאם זה לא כ"כ ניראה לעין חבל לצבוע לדעתי אלא רק לעשות ווקס כדי שלא תיווצר חלודה.

תעלה תמונה וכך נוכל להיות יותר חכמים שנדע במה מדובר.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
שאלה:

הרכב שלי הוא בצבע שחור מטאלי, וכנראה שהבעלים הקודם נסע מאוחרי משאית שהעיפה עליו אבנים קטנות וכל הרכב התמלא במין נקודות שהם בעצם חורים בצבע.

האם יש איזושהי דרך למלא אותם ולהחזיר את הצבע לשלמותו?

חציו האחורי של הרכב מושלם כך גם הגג , בחלק הקדמי והדלתות סובלות מנקודות אלו .

הבעלים הקודם ניסה למלות אותם באיזשהו חומר שהשאיר מן סימנים של כאילו טיפקס שחור כזה.

יש מוצא ?

יש איזו עצה?

פורסם

קשה לי לשים תמונה לפחות כרגע ..

אבל אני אנסה להסביר.

החומר שהבעלים הקודם השתמש בו בשביל לכסות את החורים השאיר בליטות על הצבע...

ולכן אני לא חושב שפוליש יעזור...

החורים על מכסה המנוע הם קטנים מאוד חלקם לבנים אך נראים לעין בצורה מאוד מעצבנת ...

אחרי שאני מנקה את הרכב הוא עדיין נראה מלוכלך בגללם וזה משגע אותי...

איך אני מיישר את השטח ?

פורסם

אם הוא השתמש במכחול, והתוצאה היא בליטות קלות על הצבע, אז פוליש אמור לעזור.

כאמור, עדין מאוד. ורצוי לנסות קודם על המקום הכי פחות גלוי.

!AWDSOME

פורסם

הבעיה היא שהנקודות הלבנות הם פגיעה שעוברת דרך שכבת הצבע הראשונית ,

חלק מהפגיעות אפילו מגיעות עד הפח..מאוד קטנות אבל מפריעות בעין.

• תוכן חדש...