Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קראת את מה שרשמתי 2 הודעות מעליך?

רשמתי שפרסטון מיוצר בארה"ב , על פי מדבקה שהודבקה עליו באוטו דיפו.

קראנו גם קראנו אבל חתיכת נייר שמודבק על פלסטיק זו לא הוכחה לשום דבר.

אני מזמן לא מאמין לשום מילה של אוטודיפוט ולא קונה שם שום דבר, לא סתם כי בא לי, יש סיבות:

1. אמינות: הם הצליחו למכור לאבא שלי צמיגי טייפון בטענה שהם צמיגים מעולים ועומדים בתחרות עם חברות מובילות כגון פירלי ובלה בלה בלה. נכון, עומד מולכם בן אדם מבוגר שלא מבין יותר מידי, זו סיבה לסבן אותו?!
  2. מחירים: הם ניסו למכור לי רדיו דיסק mp3 של פיוניר ב1600 שקל בטענה שאלו מחירים הכי זולים בשוק ואפילו היבואן משלם יותר. נסעתי 20 קילומטר צפונה וקניתי את אותו הדגם, בקופסה, עם אחריות, ב800 (!) שקל.

יום טוב גם לך

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים , כולה שמן , וזה עושה את העבודה כמו כל שמן אחר

רק תחליפו אותו בזמן, ושימו את הצמיגות שכתוב בספר טיפולים ויהיה בסדר

אני קונה LM כי זה מה שאני קונה כמה שנים טובות מתוך הרגל

אבל גם אם הייתי ממלא אמריקן איגל זה לא מה שהיה הורס לי את המנוע :?

במידה ואתה מבין בשמנים לא היית רושם את השטות הזו.

יצרנים רבים ומכובדים כגון:VW,FORD,TOYOTA פירסמו מספר פעמיים הודעות אזהרה חמורות לא להשתמש בשמנים שלא אושרו על-ידם, בגלל בוצה שנוצרה במנועים עקב שימוש בשמן בעל תוכנות ירודות מה שגרם לנזק בלתי הפיך למנועים.

אנא ממך אל תפרסם הודעות מסוג זה.

חברי הפורום לא בהכרח מחפשים זול !

אני אישית משתמש בשמן סינטטי מלא תוצרת MOBIL או LM או ESSO.

אל תשכח שהמנועים של היום זה לא המנועים של שנות השמונים ותחילת שנות התשיעים.

המנועים היום מפיקים הרבה יותר הספק מאותו נפח מנוע וכמובן מנועי TDI או הזרקת מסילה.

איזה כייף לי :)

פורסם
קראנו גם קראנו אבל חתיכת נייר שמודבק על פלסטיק זו לא הוכחה לשום דבר.

אני מזמן לא מאמין לשום מילה של אוטודיפוט ולא קונה שם שום דבר, לא סתם כי בא לי, יש סיבות:

1. אמינות: הם הצליחו למכור לאבא שלי צמיגי טייפון בטענה שהם צמיגים מעולים ועומדים בתחרות עם חברות מובילות כגון פירלי ובלה בלה בלה. נכון, עומד מולכם בן אדם מבוגר שלא מבין יותר מידי, זו סיבה לסבן אותו?!
  2. מחירים: הם ניסו למכור לי רדיו דיסק mp3 של פיוניר ב1600 שקל בטענה שאלו מחירים הכי זולים בשוק ואפילו היבואן משלם יותר. נסעתי 20 קילומטר צפונה וקניתי את אותו הדגם, בקופסה, עם אחריות, ב800 (!) שקל.

יש הבדל בין קישקושים שמספר לך מוכר בעל פה, לבין נתון שמודפס על מדבקה.

כשתבוא אליו ותגיד לו : למה מכרת לי מערכת ביוקר, או שאמרת לי שהצמיגים האלה נחשבים לטובים, הוא יגיד לך שזו דעתו .

אבל ברגע שהם רושמים שהשמן מיוצר בארה"ב ולא כך הדבר, נראה לי שאפשר להגיש תביעה. הם לא ירצו להסתבך.

מקווה שעכשיו הבנת את ההבדל.

למרות שהכל יכול להיות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
במידה ואתה מבין בשמנים לא היית רושם את השטות הזו.

יצרנים רבים ומכובדים כגון:VW,FORD,TOYOTA פירסמו מספר פעמיים הודעות אזהרה חמורות לא להשתמש בשמנים שלא אושרו על-ידם, בגלל בוצה שנוצרה במנועים עקב שימוש בשמן בעל תוכנות ירודות מה שגרם לנזק בלתי הפיך למנועים.

אנא ממך אל תפרסם הודעות מסוג זה.

חברי הפורום לא בהכרח מחפשים זול !

אני אישית משתמש בשמן סינטטי מלא תוצרת MOBIL או LM או ESSO.

אל תשכח שהמנועים של היום זה לא המנועים של שנות השמונים ותחילת שנות התשיעים.

המנועים היום מפיקים הרבה יותר הספק מאותו נפח מנוע וכמובן מנועי TDI או הזרקת מסילה.

תכונות ירודות ? , לא דיברתי פה על שמן לטיגון פלאפל

כל שמן , כן כל שמן שעומד בתקנים העולמיים , מוחלף בתדירויות הנכונות , ומתאים לסוג הרכב מבחינת צמיגות , לא יגרום שום נזק למנוע , שטויות ? אוקיי , תן לי הוכחות בבקשה , לא פרסומות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

איציק צודק .

הרי הרוב המוחלט של בעלי המכוניות לא מבצעים טיפולים בעצמם כמו חברי הפורום, ואפשר להיות בטוחים שהשמנים שממלאים במוסכים הם הזולים ביותר שיש.

לא פעם שומעים על מכוניות שעשו מאות אלפי קילומטרים , אל תהיו בטוחים שמילאו להם שמנים ב 100 ש"ח לכל אורך הדרך.

הבעיה היא באמת השמנים עלומי השם, לא בגלל שהם זולים,אלא בגלל שלא יודעים מהיכן הגיעו ,והאם מה שרשום על האריזה זה מה שיש באמת בפנים.

בגלל זה אני מנסה לברר על פרסטון.

פורסם

מצורף מסמך רשמי שנשלח ללקוחות VW.

המסמך מסביר כי הבוצה נוצרה עקב אי-החלפת שמן מנוע בתדירות המומלצת ושימוש בשמן בעל איכות ירודה.

דרך אגב בעקבות ממצאים אלה קונצרן VW המליץ לבעלי רכבים עם מנוע TDI לעבור לשימוש בשמן סינטטי מלא, עוד לפני ההנחיה בשנת 2004 לעבור לשימוש בשמן סינטטי מלא בכול הרכבים משנת 1998.

Engine oil sludge.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

הי מרק.

גם אתה צודק, אכן נכתב שם שייתכן שהתקלה קרתה כתוצאה מהחלפת שמן לאחר המועד המומלץ , או בגלל שימוש בשמן באיכות ירודה ממה שדורש היצרן.

אבל זה עדיין לא אומר שאיציק טועה, הוא גם רשם שצריך להשתמש בצמיגות הנכונה ובדירוג עפ"י הוראות יצרן.

זה עדיין לא אומר שצריך לקנות את המותגים הכי יקרים , ועדיין לא אומר שממלאים לך שמנים עפ"י הוראות יצרן במוסכים.

אבל נראה לי שאי אפשר לקבוע חד משמעית כלום מהמכתב הזה כי דובר גם על אי החלפה של השמן בזמן.

חוץ מזה שמשהו אומר לי שהבעיה אצל VW הייתה במנועים ולא בשמן.

גם בUMI יצאה לא מזמן הנחיה למלא 5W30 בטרופר אחרי שהמנועים שלו עשו הרבה בעיות.

פורסם

אני רק חייב לציין שפעם אחד שלחתי מייל לפרסטון בנוגע למי קירור, ועל הדרך שאלתי אותם לגבי השמנים שהם מייצרים .

התשובה נראת כך:

In regards to the oil product, please reply back with more specific details regarding this product.

Thank you.

Prestone

לא נראה שהם מכירים את נושא השמנים שהם כביכול מייצרים

כי אולי הם לא מיצרים אותם. מכיוון שלי אין דרך לצלם את העטיפה של השמן בחנות(ואני לא מתכוון לרכוש אותו)לא שלחתי להם תגובה

פורסם

הי ,כל הכבוד לך על היוזמה!

יש לי את השמן בבית אתה רוצה שאשלח לך תמונה שלו?

באמת נראה לי מוזר שהם לא מכירים את זה , נשמע לי רקוב משהו.

פורסם

אם באתר הרשמי של פרסטון אין שום איזכור לשמן , אז כנראה שהם לא מייצרים שמן :idea:

כפי שציינו פה, זה שמן שמיוצר ע"י אמריקן איגל תחת מעטה של פרסטון שנחשבת לחברה מוכרת יותר

השאלה היא אם יש אסמכתא שהשמנים שלהם עומדים בתקניים שכתובים עליהם

api approved sl/cf

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

באמת יהיה מעניין לשלוח לפרסטון העולמית צילומים של שמן שהם אפילו לא יודעים שהם מייצרים.

מעניין מה יהיו ההשלכות של דבר כזה.

פורסם
ניצן חברי!

"אמריקן איגל" נימקר היום בסניפי אוטודיפו (חוצות המפרץ לפחות)

גלון שמחירו מ 35 ש"ח עד 40 ש"ח בשני גראות...

לגבי איכותו ירודה.. אני מעדיף LM ב-80 ש"ח 5ליטר אצל

"חברים מכפר סמוך" !!! ;):lol:

אתה מועדיף שמן LM אצל חפרים מכפר סמוך אהה??:-)

ואני מועדיף שמן LM סינטטי 5-40 אצל "החברים של אחמדיניג'אד":-) ב120 ש"ח(והמבין יבין :-P ).

או בחנות ממולם.

פורסם
תשלח לי את התמונה בפרטי ואני אפנה אליהם איתה
דני אני לא יכול לשלוח לך בפרטי, אז אני מצרף את התמונות פה.

מצטער על האיחור, תעדכן אותנו בבקשה בתשובה.

שימו לב לכיתובית ה API למרות שבקישור של מרק, פרסטון לא מופיעים(!), איך זה ייתכן?

DSC00001.JPG

DSC00003.JPG

DSC00004.JPG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...