Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על השמן של ESSO . קניתי את השמן הזה עקב זה שבחברת סזוקי ראיתי שמשתמשים בשמן של פז. לא אהבתי אז הלכתי וקניתי ESSO ULTRA 10W\40 באריזה הכחולה ב126 שקל. איך השמן הזה?

צונזר.... :?

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה קשור לפרסטון? רציתי שדני יראה את התמונות שהעלתי לשרשור הזה על פרסטון כדי שישלח לחברה...

בכל מקרה נראה לי שזה יקר , יכולת לקנות שמן של AC DELCO ב55 ש"ח להחליף כל 5K שמן ,ועוד היה נשאר לך עודף.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לעניות דעתי, איכות של שמן נמדדת במספר הקילומטרים שהוא יאפשר למנוע שלך להגיע אליו.

אני מניח שכשאתה אומר "כמה וכמה רמות מעל ",אתה מתכוון לכך שהמנוע שלי יסע 200 אלף ק"מ ושל מי שמשתמש באסו יסע למשל 800 אלף(4 רמות מעל), רק בגלל שהוא קנה שמן של אסו?

אז לא נראה לי כל כך.

משום מה נדמה לי שאם הוא יחליף כל 5K את הACDELCO זה יהיה יותר יעיל וזול.

פורסם

תודה על התמונות של השמן, כבר שלחתי אותם ל פרסטון.

לגבי השמן מניסיון ברכב שלי acdelco שמן פשוט גרוע המנוע מרעיש (שסתומים) מתחמם ולא סוחב טוב בכלל

ה LM שמן לא רע אבל היה נשרף עם הזמן וקצת הרעיש

קניתי שמן של ESSO והמנוע כאילו שופץ, רעש השסתומים נעלם הסחיבה עלתה במקצת המנוע הפסיק לשרוף שמן לחלוטין פשוט שמן מעולה ושווה את המחיר הקצת גבוהה.

פורסם

מחיפוש בפורום , אנשים די מרוצים מACDELCO.

מה שאלת את פרסטון כשצירפת את התמונות שהוספתי פה מקודם?

בכל מקרה אל תשכח לעדכן אותנו לגבי זה , אני לא אשתמש בשמן בינתיים.

תודה, שבת שלום.

פורסם
לעניות דעתי, איכות של שמן נמדדת במספר הקילומטרים שהוא יאפשר למנוע שלך להגיע אליו.

אני מניח שכשאתה אומר "כמה וכמה רמות מעל ",אתה מתכוון לכך שהמנוע שלי יסע 200 אלף ק"מ ושל מי שמשתמש באסו יסע למשל 800 אלף(4 רמות מעל), רק בגלל שהוא קנה שמן של אסו?

אז לא נראה לי כל כך.

משום מה נדמה לי שאם הוא יחליף כל 5K את הACDELCO זה יהיה יותר יעיל וזול.

אז זהו

שכנראה אין לך מושג כמה חשובה איכות השמן שנמצא במנוע.

השמן מעבר ל"שימון" שכולם חושבים שזהו תפקידו צריך לשמן את חלקי המנוע בטמפרטורות נמוכות מאוד ומצד שני גבוהות מאוד, לשמור על צמיגות בטמפרטורות שונות ולאורך זמן ולא לאבד מתכונותיו לאחר מעט קילומטרים!

הוא מקרר את המנוע,

הוא מנקה את המנוע מפיח וחלקיקים שמצטברים במנוע בעת עבודתו

שמן טוב יתן הגנה טובה יותר למנוע בעת הדלקתו שהוא קר ויבש וזהו זמן קריטי מאוד והשמן מאוד חשוב בעת הדלקת מנוע קר!

בקיצור, לא אמרתי שהשמן של ACDELCO מעפן כי הוא לא! מדובר בשמן סביר מאוד.

אבל אל תשווה אותו לשמן של חברת ESSO כי באמת מדובר בשמן הרבה הרבה יותר איכותי.

פורסם

שלום לכם אני האיתי בהום סנטר והציאו לי שמן של agip לרכב שלי 4 ליטר (130 שח)

מדובר בפיגו 306 דימונט 98 גיר רגיל

האים השמן הזה טוב?

והאים אפשר להוסיף שמן אחר למנוע,לאחר שאני לא יודע מה שמו לי במיכל בטיפול (אני מדבר על 10w40).

עוד דבר אים אפשר,יש חצי סנטטי ויש סנטטי מלא,מה אני צריך?

פורסם

באוטו דיפו מוכרים אותו ב 100.

החנויות חלקי חילוף ניתן למצא אותו גם ב 90.

130 זה מחיר יקר מאוד לשמן הזה.

מתייחס ל חצי סינטטי 10\40

פורסם
אז זהו

שכנראה אין לך מושג כמה חשובה איכות השמן שנמצא במנוע.

השמן מעבר ל"שימון" שכולם חושבים שזהו תפקידו צריך לשמן את חלקי המנוע בטמפרטורות נמוכות מאוד ומצד שני גבוהות מאוד, לשמור על צמיגות בטמפרטורות שונות ולאורך זמן ולא לאבד מתכונותיו לאחר מעט קילומטרים!

הוא מקרר את המנוע,

הוא מנקה את המנוע מפיח וחלקיקים שמצטברים במנוע בעת עבודתו

שמן טוב יתן הגנה טובה יותר למנוע בעת הדלקתו שהוא קר ויבש וזהו זמן קריטי מאוד והשמן מאוד חשוב בעת הדלקת מנוע קר!

בקיצור, לא אמרתי שהשמן של ACDELCO מעפן כי הוא לא! מדובר בשמן סביר מאוד.

אבל אל תשווה אותו לשמן של חברת ESSO כי באמת מדובר בשמן הרבה הרבה יותר איכותי.

עזוב ,מה קשור התפקיד של שמן המנוע, האם אתה חושב שההבדל בתמורה בין שני השמנים,מצדיק את המחיר של יותר מפי 2 בין שני השמנים ?

כלומר האם באמת נראה לך שתיסע מספר ק"מ גבוה פי יותר מ 2 עם השמן היקר של אסו?

תענה לי בבקשה על השאלה הזו .

פורסם
עזוב ,מה קשור התפקיד של שמן המנוע, האם אתה חושב שההבדל בתמורה בין שני השמנים,מצדיק את המחיר של יותר מפי 2 בין שני השמנים ? בהחלט כן!

כלומר האם באמת נראה לך שתיסע מספר ק"מ גבוה פי יותר מ 2 עם השמן היקר של אסו? אתה כנראה לא מבין באמת את חשיבות שמן המנוע אם אתה כל פעם חוזר לאותה נקודה ושואל את אותה השאלה.

תחשוב ככה: אתה קונה עכשיו צמיג של טייפון ב 200 שקל לצמיג זהו צמיג שנחשב לצמיג ברמה ירודה מאוד! לעומת זאת אתה קונה צמיג של חברת מישלין ב 400 שקל לצמיג

שניהם ישחקו אחרי 80K. אבל ב 80K קילומטר האלה הצמיג של מישלין נתן אחיזה טובה יותר, היה בטיחותי יותר, שקט יותר וכו'. עכשיו אתה מבין?

תענה לי בבקשה על השאלה הזו .

שמן מנוע איכותי כאמור ישמור על מנוע נקי ועל הכוח שהוא מפיק לאורך זמן בעוד שמן גרוע לא יעשה זאת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...