Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרסטו זה אחד השמנים הגרועים ביותר שעבדתי איתם אי פעם, טמפ' שמן גבוהה מאוד, שמן מאבד צמיגות מהר מאוד ומסיים חייו , מגביר את רעש המנוע פי כמה.

AGIP שמן מעולה בתקן הגבוהה ביותר שיש, ג'ריקן שחור כיתוב אדום.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתמש כבר שנים בשמנים של LM להשלמת הטיפול אני גם מוסיף כל כמה עשרות אלפי ק"מ גם את האל שחק שלהם .

פרסטון טובים בנוזלים למערכות קירור ,לא יודע לגבי השמנים שלהם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

פרומט זו חברה מראש העין שמתמחה ביבוא אביזרים ונוזלים לרכב.

החברה רכשה את יצרן השמנים "אמריקן איגל" מפלורידה לפני מספר שנים תמורת 6 מיליון דולר בקירוב.(מן העיתונות).

מענין מדוע הפסקתי לראות בסניפי אוטודיפו את המותג "אמריקן איגל" הידוע באיכותו הנמוכה.

אולי מפני ששמו הוחלף ל"פרסטון"?

נקודה למחשבה....

ניצן

פורסם

ניצן חברי!

"אמריקן איגל" נימקר היום בסניפי אוטודיפו (חוצות המפרץ לפחות)

גלון שמחירו מ 35 ש"ח עד 40 ש"ח בשני גראות...

לגבי איכותו ירודה.. אני מעדיף LM ב-80 ש"ח 5ליטר אצל

"חברים מכפר סמוך" !!! ;):lol:

פורסם

קניתי 5 ליטר 20W50 של פרסטון ב 45 ש"ח, עדיין לא השתמשתי בו.

5 ליטר של10W40 חצי סינטטי של פרסטון עולים 60 ש"ח ,כמו AC DELCO.

משום מה קשה לי להאמין שחברה בעלת שם כמו פרסטון יתנו למוניטין שלהם לרדת בעקבות מכירת שמן גרוע ו/או שהתקנים שמצויינים על אריזתו אינם נכונים.

עוד מישהו חושב כמוני?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מדינת ישראל קטנה עליהם מכדי שהתייחסו ברצינות לעניין מכירת שמן מנוע תחת המותג שלהם.

מדוע אתם מחפשים שמנים עלומי שם ללא אבא ואמא, יש מספיק חברות מצויינות בשוק (אצל הפרסי תקנו גם בזול).

דרך אגב להדביק מדבקה עם סימון API ללא קבלת אישור מהם זה עבירה על החוק.

ניתן לבדוק באתר שלהם בקישור:

http://eolcs.api.org/DisplayBrandNames.asp

הערה/הארה חברות שמנים גרמניות נוהגות להתייחס לתקן אירופא,י או לתקני VAG הידועים בדרישות המחמירות שלהם כתקן רישמי ולכן לא תמצאו אותם באתר של API.

איזה כייף לי :)

פורסם

AGIP שמן מעולה בתקן הגבוהה ביותר שיש, ג'ריקן שחור כיתוב אדום.

אני כרגע מתלבט, אז בטיפול הבא אתם ממליצים להמשיך עם AGIP? או שעדיף כבר

ה-LM הזה:

attachment.php?attachmentid=61261

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש לי התלבטות עם השמן שקניתי של פרסטון 20W50 SL/CF מינרלי 5 ליטר ב 45 ש"ח.

דרגות האיכות נחשבות לטובות מאד לא?

אם החברה המשתמשת בשם פרסטון ושהשתמשה בעבר בשם של אמריקן איגל, אכן ממלאת את אותו השמן תחת שני המותגים, מדוע דרגות האיכות של הפרסטון הרבה יותר גבוהות ממה שהיו של אמריקן איגל?.

המוכר בחנות החלפים אמר כי במחיר הזה אין שמן יותר איכותי מהפרסטון ושלא ממלאים בארץ שמנים.

כדאי להחזיר את השמן?

ועוד משהו, איך ייתכן ש SL/CF הן דרגות שמופיעות גם על שמן חצי סינטטי?

פורסם

פרארי עובדים רק עם SHELL וממליצים לכל המכוניות שלהם 2 דגמים איכותיים של החברה.

SHELL HELIX ULTRA

ו

SHELL ROTELLA T

את הראשון ראיתי בארץ לא יודע לגבי השני.

סדרת הROTELLA ו SHELL מעבר לפרארי הם הספונסר של GM RACING לעונת 2006.

פורסם

הי

יש לי עוד משהו להוסיף על השמן של פרסטון.

אתמול הייתי באוטו דיפו בחולון,מוכרים שם את השמן 20W50 שקניתי ב 45 ,בסביבות ה 70 ש"ח(לא זוכר בדיוק).

אבל מה שמעניין הוא, שהם הדביקו על המיכל מדבקות בעברית , שעליהן רשום שהשמן מיוצר בארה"ב,ומיובא ע"י החברה מראש העין, וזאת בניגוד למה שמישהו רשם פה -שממלאים אותו בארץ.

האם ניתן להסיק מהעובדה הזו משהו?

כמו כן ,רשום על האריזה שהשמן עומד בתקן של API אבל בקישור שמארק נתן פרסטון לא מופיעים כלל.

מה קורה פה?

תודה.

פורסם

חברים , כולה שמן , וזה עושה את העבודה כמו כל שמן אחר

רק תחליפו אותו בזמן, ושימו את הצמיגות שכתוב בספר טיפולים ויהיה בסדר

אני קונה LM כי זה מה שאני קונה כמה שנים טובות מתוך הרגל

אבל גם אם הייתי ממלא אמריקן איגל זה לא מה שהיה הורס לי את המנוע :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

שמנים כמו castrol , preston שכביכול מיוצרים בארץ הם יותר נכון ממוחזרים בארץ , זה פשוט זבל של שמן ולא כדאי להתעסק איתם , אם אתם באמת רוצים שמנים טובים יש את valvoline , mobile1

ויש את xado , אלו שמנים .

פורסם

לא קראת את מה שרשמתי 2 הודעות מעליך?

רשמתי שפרסטון מיוצר בארה"ב , על פי מדבקה שהודבקה עליו באוטו דיפו.

לגבי מה שאיציק רשם, אני איתך בעניין מותג השמן,בגלל זה קניתי את הפרסטון שהיה הכי זול בחנות.

אבל פשוט מעניין אותי לדעת אם יש קומבינות בכל מה שקשור למותג הזה ,ואם מה שרשום על האריזה נכון, כלומר גם הצמיגות ולא רק דירוג האיכות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...