Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה לי שזה ספציפית א ישנה לך יותר מדי סתם צמיג לא יפגום לך ברכב

אבל אתה מגדיל את החתך ומעלה את זוית הגלגול היתי ממליץ להישאר על אותו חתך

ואם כבר משהו אז כדאי אולי להגדיל את הג'אנט אם זה אפשרי מבכינתך זה יהיה עדיף

ליעד.

פורסם

אוף, כמה קשקושים (לא ממך, מוטי!) בשרשור אחד.

הגדלתי את הצמיגים בפונטו שיש לנו בבית ל185, חוקי ברישון, הכ טוב, הכל נפלא, מרוצה מכל רגע.

עניית לך בפרטי, ניר.

תדע למי להקשיב פה.

הפונטו אצלנו נוסעת למעלה מ60 אלף קילומטר כבר על הסט השני של צמיגים במידה הזו.

יש לך בפרטי דו"ח שימוש מקיף.

בהצלחה ותעדכן.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עברתי מ 185/65/14 ל195/50/15 והאחיזה השתפרה מאוד וגם ההגה נותן תחושה מדויקת יותר . אם יורדים הרבה בחתך צריך גם לקחת בחשבון ירידה בנוחות הנסיעה .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אגב, לפונטו יש הגה חשמלי, לא הגה כוח.

לבחור יש מודל 2004 (מקווה שלא חשפתי סוד מדינה, הא, ניר? :))

לנו יש מודל 2001.

בשני הנ"ל מדובר על הדגם של 60 כוחות סוס איטלקיים מופרעים ומטורפים על האספלט :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רוב תודות למוטי ולמר תעלול.

תגובות עניניות ומועילות.

כמובן שהייתי שמח להתקין צמיגים יותר ספורטיביים מ-high performance, אבל במידות האלה זה קשה, ובכלל - זה רק פונטו... צריך קצת פרופורציה בחיים.

אני חושב ממה שקראתי עד כה פה ובמקומות אחרים שצמיגים high performance במידות 185/60R14 יתנו את הפתרון הכי טוב, כהמלצת מר תעלול :-) שגם יודע מניסיון.

נותרה רק השאלה איזה צמיגים בדיוק.

הפאלקן נורא אהובים פה בפורום, אבל אני תוהה איך הם בהשוואה ל-high perf אחרים במידות הנ"ל, כמו למשל Michelin Pilot Exalto A/S (הפילוטים לא נראה לי באים במידות האלה)

ההבדל במקרה זה של כמה מאות שקלים ממש זניח בשבילי ולא מהווה שיקול.

תודה,

ניר

פורסם

האקסלטו שציינת הם צמיגי all-season (לכן A\S), הבנויים לניקוז מים עדיף, שבדר"כ מגיע עם פשרה באחיזה על יבש. עם זאת, תלוי מה האופציות שלך ובמקרה של מישלין - מה התקציב שלך?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני יודע שה-exalto הם all-season, ואני מוכרח לומר שלמרות שגשם הוא די נדיר פה, יצא לי כבר להיות מופתע על ידי מספיק שלוליות כדי לא לזלזל ביכולת האחיזה על רטוב.

מבחינת האופציות - אני מחפש צמיג ספורטיבי שיהיה להשיג בארץ במידות 185/60R14, והתקציב אינו מוגבל

השאלה לגבי ה-exalto היא בעיקר איך הם בהשוואה לשאר, כמו גם לפאלקן.

ניר

• תוכן חדש...