Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרמקולים JBL CS396 אובליים, חתכתי בפח מאחור הושבתי אותם שם, ומאז לא חיברתי אותם עם ברגים- הם יושבים להם שם בכיף שלהם.

עכשיו השאלה - האם יהיה הבדל אם אני אחבר אותם לפח עם ברגים? כי הבעיה זה המיקום - מאוד קשה לעשות שם חורים לברגים.

נ.ב - הרמקולים מחוברים ופועלים מצויין וחשבתי אם אפשר להוציא מהם עד קצת מיץ.

פורסם

אם הם מוציאים באס הם יכולים לגרום ךרעשים בפח כשהם לא מחוברים עם בורג.

תמיד תוכל לנצל אותם עוד ע''י הוספת מגבר.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אם הרמקולים אינם מקובעים ישנו הסיכוי שהרמקול יזוז והמגעים שלו יגעו בפח,

ואז יתחילו הצרות.

כמו שקודמי אמר יהיה לך רעשי ברזל בבסים .ואני לא בטוח שיש לך מספיק אטימה כשהם לא מחוברים

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תנסה גם לחבר את הגלגלים בלי ברגים, אולי זה יעבוד ואז סימן שיש לך רכב מיוחד ???

תשמע, מעבר למה שהסבירו לך, בלימת חירום חזקה והרמקול עף לך ישר לראש !!!

למה זה טוב ??

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

המתקין דורש 50 שח עבור ההתקנה,

והוא אמר ש 100 אחוז לא יהיה שינוי בסאונד.

האם ה 50 שקל האלה יהווה שינוי דרסטי, או שאני באמת לא ארגיש בשינוי?

זה שכתב שהרמקול יעוף לי לראש:

הרמקול מכוסה ע"י שטיח על קליפסים.

פורסם

בתאונה חס ושלום הם יעופו עלייך, לתוך הראש.

עכשיו ה 50 שקל לא שווים?

זה כולה כמה ברגים תעשה את זה לבד מה הבעיה?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

א. לא בטיחותי

ב. הרמקול בועט החוצה כשהוא מחובר נכון, אם תחזק אותו לפח הרכב אתה תאפשר לו לתת תפוקה יותר גדולה משום שהחיבור לגוף של הרכב ירסן אותו למקום - הבדל בצליל לא יהיה כל כך מורגש אבל הרמקול יתן תוצאה טובה יותר בהספק קצת יותר נמוך.

ג. עם הזמן יכול להיות שיתחילו לך רעידות וחרחורים - תמנע את זה מראש ע"י חיזוק של הרמקול לגוף הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המלצתי לבנות הגבהה מדיקט 4MM ולאחר מכן למרוח סיליקון מתחת להגבהה ולקבע את הרמקול מעל ההגבהה.

רמקול

|

הגבהה (דיקט 4MM)

|

סיליקון

|

פח הרכב

הפיתרון הפשוט והטוב ביותר למצבך.

ודרך אגב תשתמש בזוית של 90 מעלות להברגה כך תהיה לך גישה לברגים.

פורסם
המלצתי לבנות הגבהה מדיקט 4MM ולאחר מכן למרוח סיליקון מתחת להגבהה ולקבע את הרמקול מעל ההגבהה.

רמקול

|

הגבהה (דיקט 4MM)

|

סיליקון

|

פח הרכב

הפיתרון הפשוט והטוב ביותר למצבך.

ודרך אגב תשתמש בזוית של 90 מעלות להברגה כך תהיה לך גישה לברגים.

הבן אדם מתעצל להבריג 2 ברגים ואתה מציע לו פרוייקט. חחח

פורסם

פעם היו מותקנים לי בדשבורד רמקולים 4" שהיו מחוזקים על שני ברגים ונראים כמו תלויים באוויר.

הוספה של טבעת MDF הפכה את הסאונד לחלוטין. זה היה מדהים.

אני ממש לא מבין איך יש לך 6X9 מאחורה ואתה לא מתלונן על רעשים. רמקול הוא דינאמי. הוא חייב להיות מחובר למשטח כלשהוא כדי שירסן אותו וכדי שניתן יהיה לנצל אותו במלואו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...