Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב רדיודיסק סוני,בהתחלה לא שמעתי FM אחרי שבועיים נעלם כל הרדיו ועכשיו הדיסק לא עובר לשיר הבא אלא רק שאני מעביר ע"י לחיצה ידנית,מכירים את הבעיה הזו? שווה לתקן?הרכב שלי זה ג'יפ יונדאי גאלופר דיזל ואני נוסע הרבה בשטח אז אולי חלק מהבעיה זה הויברציות של הדיזל+הנסיעת שטח, אם אין טעם לתקן אז איזה סוג לרכוש? הדרישות שלי -לא האיכות שמע כמו העמידות הפיזית + ווליום חזק שיגבור על הרעש של המנוע דיזל,יעני-סוס עבודה,גם יד שניה יתאים לי,השאלה ,איזה סוג ? ? ? ?

פורסם

חזרתי מטיול שטח בצפון רק אתמול (ג'יפים)ולכן ההתכתבות האיטית, קשה בלי רדיו,זה ניתוק טוטלי כשאתה בשטח, הדגם של הזבל שלי זה - סוני 4000 רק הדיסק עובד ולא טוב, הרדיו התאבד בשלבים -תחילה הFM ,כעבור חודש גם הAM , הדיסק לא מחליף שירים אלא רק ע"י לחיצה ידנית לשיר השני או שהשיר חוזר על עצמו בלי סוף,וזה לא מכוון ללופ רק מתנהג ככה, אז אולי לא כדאי לתקן , אולי כדאי יד שניה או חדש, הצרכים שלי זה מכשיר חזק פיזית לנסיעת שטח.:2gunfire:תגידו.יש מכשיר זול וחזק או שכל המכשירים זה פנלים יפים והמון פונקציות וקפיצה אחת בשטח והמכשיר גומר,אותי לא מעניינים: דולפינים/אורות/נישלף/תיכנותים/ אני צריך סוס עבודה, שיעמוד ב:רעש של דיזל/אבק/קפיצות/רעידות/חום/קור/ווליום גבוה ברכב גדול עם 4 רמקולים שכבר קיימים. יש כזה?:???::???: :???:

פורסם

לפותח השירשור,

אם לא אכפת לך להשקיע סכום של כ - 170 ש"ח בערך בעבור בדיקת המכשיר, במעבדה של ישפאר, תן אותו לבדיקה, ותקבל הצעת מחיר לתיקון. אם בסופו של דבר תחליט שאתה מעוניין לתקן את המכשיר יזכו אותך במחיר הבדיקה ששילמת. המעבדה הראשית של ישפאר נמצאת באיזור התעשיה של הרצליה. כמו כן יש להם רשת מעבדות/ נקודות איסוף בפריסה ארצית, כמעט בכל עיר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

נתקלנו בתקלה הזו בשלושה דגמים שונים של מכשירים , אגב, כולם מתוצרת SONY .

הדגמים הם :MP-30, CDX-5000, וגם CDX-4000 (המכשיר שלך ),

מחיר החלפת יח' הטיונר בישפאר הוא כ320-350 ש"ח , כשסכום הבדיקה מקוזז ממחיר התיקון.

מכיוון שמדובר במכשיר משומש, שגם לא קורא דיסקים,

ועלות התיקון של הקורא האופטי היא בין 150-260 ש"ח.

אל תשקיע במכשיר הנ"ל , מומלץ לרכוש H.U אחר.

-

פורסם

מה קרה ,נעתקו המילים?מילואים צו8? ירדתם מהארץ?:shock: אולי המחלה של הרדיודיסק הנבלה שלי פגעה בכולם(כמו קדחת העופות)?איזה שקט, תכתבו משהו, אני מקשיב :wink::beerchug:

פורסם

לדעתי - תעיף תרדיודיסק הזה - ולמה?

יש לך רכב שטח ואתה ככל הנראה ולשם שינוי - משתמש בו בשטח... ולא רק נוסע לקניונים - אז קודם כל - כל הכבוד על זה שקנית ג'יפ בשביל לכלך אותו בבוץ ולא בשביל ללקק לו תצורה!

בגלל שאתה עושה טיולי שטח סביר להניח שאתה תהרוס הרבה רדיודיסקים - מה שהייתי מציע לך זה ללכת על מכשיר פשוט יותר עם חיבור USB ולמה?

א. המכשיר זול יותר.

ב. יחזיק פחות או יותר אותו זמן כמו שאר המכשירים, אבל!!! נגני הUSB הקטנים הם מאוד מאוד מאוד עמידים לטלטלות משום שמדובר בסופו של דבר ב"ג'וק"... ולא במכשיר מגנטי או מכשיר שקורא בעזרת לייזר... אתה מחבר לרדיודיסק נגן USB פשוט ונהנה מסאונד שהוא בסדר גמור - וגם אם יהרס לך הרדיו ברדיו דיסק - אתה יכול לשמוע רדיו דרך הנגן USB ככה שהרדיודיסק בעצם צריך לתפקד בתור מגבר ובתור מחבר לנגן MP3 שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...