Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליאון טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא כזאת : אם אני רוצה לקנות לאון , המחיר הוא 74,000 לרכב חדש ? כלומר, הוא אצלי יד ראשונה, אצלי אחרי שהוא היה במפעל .

עכשיו אני יותר מובן ?

לא!

המחיר לסיאט ליאון שנת 2002 חדשה מהמפעל יותר גבוה בגלל שהרכב עובר שם תהליך מיוחד של יישון, וממש כמו יין גם הוא נשמר בחביות עץ, ורק לאחר 4 שנות יישון הוא מוצא לשוק כדגם במהדורה מוגבלת (בדרך כלל ייקרא סיאט ליאון פרייבט קולקשן או לימיטד אדישן).

ולשאלתך, לא, אתה לא מובן !

יש סיאט ליאון שנת 2002, שאותה מן הסתם אתה יכול לרכוש רק כמשומשת, או לקנות דגם חדש מהחברה בשנתון מעודכן, ובמחיר גבוה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היה אחלה מטווח, הליאון בסה"כ חבילה מעניינת.

אני מעריך שבנאי בתהליכי ריכוז החומר לטובת סיום הסקירה על הרכב.

מברוק בנאי, מפרגנים, אוספי התרמילים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
נו באמת ברשד, אל תרחם, לא מתאים לך...

על מה יש לו לרחם ... האם פספסתי בדיחה על "אוספי התרמילים" ?

כי נסעתי מאחורה בשיירה ואכן היו המון חלקים שנשרו כנראה מאיזה קליאו ספורט.

סיכום קצר שלי.

למדתי 50% מהרכב, בקו ישר אני טוב, נשאר לעבוד על הסיבובים :)

הורדתי קצת חלודה מעצמי, בפעם הבאה נעלה מדרגה בזהירות.

מה שכן, הרכב מושך כמו סוס מסל"ד מאד נמוך, בפניות איטיות כשמעבירים הרבה כח לגלגלים, מרגישים טוב מאד את מערכת האלדקס מעבירה כח לחלק האחורי, והרכב נשאר מאד ניטרלי כאשר אין דרמות של תת היגוי שחששתי שיהיו ...

המתלים די "משפחתיים" לנסיעה תובענית, אבל נסיים את פרק ההסתגלות ואז נחליט (להחליף) כרגע הרכב סובל "ממצוקת" מערכות מתלים, אין היצע מיצרנים מובילים משום שהרכב די נדיר גם בעולם, יש סידרה אחת של KW, ובולמי קוני ספורט, אין אפליקציות של סידרה 1130 שלהם ...

להתראות במטווח 2

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...