Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=53426

שלום לכולם,

בזמן האחרון אנו עדים להודעות רבות בהן הכותבים טורחים להשתמש בכל סוגי ההדגשות הקיימים בממשק הפורום.

כתב מודגש ,קו תחתי , אותיות בגודל שגם פרה עיוורת תוכל לקרוא , צבעים עליזים.

ממשרדה של בתיה עוזיאל נמסר כי עקב התחייבויות קודמות נבצר ממנה להגיע ולבחון את עבודותיהם של המשתמשים ("במקרה הכינותי מראש תירוץ") ולכן העבודה המושקעת מיותרת.

כמו כן , תנאי קבלה לפורום (אם לא ידעתם ,הדבר נחשף בפומבי בפעם הראשונה) הוא ראייה תקינה - כך שכל קורא בפורום מסוגל לקרוא את הכתוב ללא צורך בהגדלה או בצבעים זוהרים.

אנא מכם - שימרו את אופציות ההדגשה השונות למקרים בהם יש צורך בכך , או שאתם מבקשים להבהיר פואנטה מסויימת בהודעתכם - וחיסכו מאיתנו את הצורך לפתוח את עינינו לרווחה .

בתודה מראש.

שלום לכולם,

יש לי פולו 2000 קלאסיק 75 כ"ס.

בבוקר גיליתי להפתעתי כי יש לי פנצ'ר, נסעתי לפנצ'ריה ומפה לשם...החליף לי 2 מציגים לחדשים של חברת MAXXIS 185/55/14 (ממה שכתוב על הגלגל כמובן..) MADE IN TAIWAN, הוא לקח לי 950 ש"ח על הכל , כולל מע"מ +עבודה .

בדיעבד, מבירורים אחרי כן, יש לי הרגשה שהוא ממש הגזים וממש "עבד עליי בעיניים" ודפק לי מחיר. מה גם שהוא לא החזיר לי את הצמיג המפונצ'ר שלי , שאני בהחלט יכולה להשתמש בו כי הרזרבי הוא רק ככה ל70 קמ"ש והוא יותר קטן.

אז מישהו יכול לתת לי מחיר של מה שקניתי בכדי להחליט מה לעשות....

תודה מראש :)

*** עריכה - צבע הפונט שונה לשחור. להבא בפורום אנא השקע אנרגיה בקריאת הכללים ולא בכישורים אומנותיים ***

girl on wheels

:smilecolr

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן.

דבר ראשון אם זו המידה אין לך פולו קלאסיק כי שם המידה 185/60/14, שהצמיגים זולים משמעותית (עקב החתך היותר גבוהה).

ולי ניראה שיש לך פולו כמו שלי לפי המידה. (1.4 75 כ"ס בנזין ידנית 2002)

שנית, חבל שהרכבת סתם חברה, היית צריך לברר לפני. אני קניתי למידה הזו קונטי אקו קונטקט ודאנלופ ספורט 2000 ב- 800 לזוג. וכן, המחירים יקרים מכיוון שהחתך נמוך והמידה הזו נדירה, אבל 950 ש"ח לחברת קש, מצטער לבאס אותך זו ממש דפיקה. במחיר הזה אתה יכול לקנות קונטי פרימיום קונטקט.

ועוד דבר, מטעויות לומדים, להבא תדע לא ליפול בפח.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

איזה קופה יפה...(-:

עולה לו 100 שקל לצמיג +-... 750 שקל רווח בחצי שעה...

להבא תלמדי לשאול בפורם לפני קניה! ולא לאכול כל מה שמציעים לך.

אני עדיין לא מבין למה הוא פשוט לא תיקן את הפ'נצר אבל שיהיה....

אפשר לדעת איפה הפנצ'ריה? הזאת?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

עשה עליך קופה נהדרת.

אנטון ביפו, 1000 ש"ח ל 4 צמיגים במידה יותר גדולה קרי 15\65\195 לטויוטה קורולה, צמיגים של קומו מדגם H18 או דנלופ מדגם 490 , רביעייה ב 1300 ש"ח.

בקיצור - פעם הבאה תשאל לפני.

פורסם

זה לא קשור למידה אם היא יותר גדולה, זה קשור לחתך שהוא נמוך (55) ולנדירות בכלל של המידה הזו.

מידה 185/55/14 כמעט שום פנצ'ריה לא מחזיקה במלאי ובד"כ אם רוצים צמיג כזה צריך להזמין, ופנצ'ריה שמחזיקה מידה כזו מנצלת זאת ותוקעת מחיר. בהתחלה חשבתי שעובדים עלי, אבל גם באוטודיפו למידה הזו יוקוהמה A539 עולה 800 ש"ח ליחידה (במקומות אחרים הוא עולה 500 ש"ח ליחידה).

הצמיג הכי זול מבין הצמיגים הטובים שמצאתי זה וורדשטיין Hi-Track היישר מהיבואן ב- 320 ש"ח לצמיג, לא כולל הרכבה. (כמובן יש גם צמיגים של חברות קש כמו Runway שעולים 300 לצמיג)

ודאנלופ ספורט 2000 ב- 370 ש"ח ב"צמיג ישיר" בפ"ת (אבל פשוט לא שווה לי לנסוע לפ"ת בשביל צמיג שכאן מצאתי את אותו דאנלופ ב- 800 לזוג).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

תודה על התשובות.

אז למי ששאל שיפנה אלי בה"פ, כנראה צריך לשלוח אליהם את חיים הכט ...:x

ומודה- נכון, מה אני יודעת? וגם הוא ידע את זה - שזה מה שהכי מלוכלך מבחינתו, והוא "שיחק" אותה הכי הגון "עושה לך מחיר" וכו'...

ידעתי שאחד כבר ישן ואני צרכה להחליף ,ידעתי שהם צריכים להיות "זהים". הוא היה לא הגון בזה שהוא דחף לי את ההכי יקר ולא הציע לי רק לתקן את הפאנצ'ר ולהחליף אחד...ממש מבאס :(

דרך אגב, חופשי למדתי מזה- התקשרתי אליו אתמול , התעמתתי איתו ואמרתי לו כל מה שאני חושבת. היום אני אמורה לגשת לשם לקחת את הרזרבי שלי . יותר מזה אני מקווה שיהיה לי את האומץ לבקש ממנו שיחזיר לי כסף ! מה אתם אומרים? הוא צריך להחזיר לי כסף או משהו? אני עכשיו מנסה למצוא את היבואן לברר כמה הצמיג הזה עולה ...כי זה יוצר כאילו 1900 ל4

מישהו מוכן לבוא איתי ?! (רצוי מישהו גבוה ,לא מגולח ועם רשיון לנשק)

girl on wheels

פורסם

לפי דעתי אין לך מה לדרוש ממנו את הכסף חזרה. זכותו לדרוש כמה שהוא רוצה. לגבי האופציה לגלגל הרזרבי - צודקת (רק לבדוק האם הוא באמת במצב יותר טוב מהצמיג הרזרבי הנוכחי).

הדבר היחיד שצרכן "מורמה" יכול לעשות זה להעביר את השמועה הלאה וזה כבר עושה את הנזק שלו.

אבל לא נורא, מטעויות לומדים (ואני מניח שלמדת...) :wink:

בחוג אנשי המכירות יש פתגם האומר: לקוח מרוצה מספר ל 3 חברים. לקוח לא מרוצה מספר ל 10...

כאן סיפרת לכמה מאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבריי לפורום - תודה על התמיכה הטכנית ויותר מזה הנפשית . אין לכם מושג כמה זה עוזר לי באופן אישי ויותר מזה, בתור אישה במאבק בגברים בתחום הזה שהם $%^&* .

על הבוקר עשיתי תחקיר שלא היה מבייש את חיים הכט, דיברתי עם יבואני צמיגים, חיפשתי באינטרנט , קיבלתי הצעות מחיר במקומות אחרים ואכן היה צריך לעלות 700 ש"ח כולל הכל ולא 950 !!

בכל מקרה , אני מחר אלך לשם , אפגש עם הבעל בית ואדרוש שיבטל טת החיוב ויחייב על 700 ש"ח.

נראה מה יהיה.....אני יעדכן

girl on wheels

פורסם

א. על הפרש של 250 אי אפשר לקרוא לבן אדם גנב, לכן עדיף שתמחקי את ה"שמועה" לפני שתהי חשופה להוצאת דיבה מפני בעל הצמיגיה, עשית עמו עסקה, הוא הביא לך את מיטב הסחורה שלו ואת שילמת ממיטב כספך. הוא לא חייב לך כבר כלום! אני חושב שזו חוצפה מצידך להשמיץ אותו בפומבי ועוד בשביל הפרש של 250 שקלים בלבד! (כן כן, 2 צדדים יש למטבע).

ב. בזמנו קניתי לסובארו (לאונה) שלי רביעית צמיגי "פירלי" ב600 שקלים בלבד מאנטון ביפו. באמת מקום זול, הוא קנה אותי בתור לקוח קבוע שלו. אפילו נשאר לי עודף לכיוון פרונט.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
חבריי לפורום - תודה על התמיכה הטכנית ויותר מזה הנפשית . אין לכם מושג כמה זה עוזר לי באופן אישי ויותר מזה, בתור אישה במאבק בגברים בתחום הזה שהם $%^&* .

על הבוקר עשיתי תחקיר שלא היה מבייש את חיים הכט, דיברתי עם יבואני צמיגים, חיפשתי באינטרנט , קיבלתי הצעות מחיר במקומות אחרים ואכן היה צריך לעלות 700 ש"ח כולל הכל ולא 950 !!

בכל מקרה , אני מחר אלך לשם , אפגש עם הבעל בית ואדרוש שיבטל טת החיוב ויחייב על 700 ש"ח.

נראה מה יהיה.....אני יעדכן

לכל מקרה ,

700 זה גם יקר, אפשר למצא בפחות.
פורסם

זה לא משנה מה אפשר למצוא ובכמה. זכותו כבעל עסק למכור לך מוצר בכמה שהוא רוצה, הוא לא הכריח אותך לקנות.

אם לא בדקת לפני כן, הלכת ושילמת אין מה לעשות יותר, ולבקש ממנו שיחזיר לך חלק מהסכום ממש לא יעזור, העסקה כבר נעשתה וקיבלת מה שרצית כחדש, לא היה פה מקרה של מרמה או של מוצר שלא סוכם עליו מראש.

אז פעם הבאה את לא תחזרי אליו, גם אצלי היה מקרה דומה, הרגשתי שחסר אוויר באחד הגלגלים, פניתי למוסך והבעלים אמר לי שצריך גם כיוון פרונט שיעלה לי 250 ש"ח! זה לא אומר שישר הלכתי על "המציאה", תבררי קודם, עכשיו כבר מאוחר מדי.

פורסם

אין פה עניין של רמאות , יש פה עניין של יוקר, הפנצריה בהרצליה , מה לעשות, פשוט יקר שם זה הכל, בפעם הבאה לחפש נניח ביפו , שם זול, אין לבכות עכשיו על חלב שנשפך, כסף לא יוחזר ובצדק, שילמת מחיר מלא, נגמר העניין.

להבא יש לבדוק טוב טוב ולעשות סקר קטן.

פורסם

מה הרוח תבוסתנות הזאת?!

נכון שזכותו של הפנצ'רמעאכר לגבות כמה שהוא רוצה, על כל דרעק שהוא מוכר וזכותו של הקונה להסכים או לא.

פה המוכר ניצל את חוסר ידיעתה של הלקוחה ומכר לה צמיגים מפירמה סוג ב' (או אולי אפילו נמוך יותר) במחיר שהייתה יכולה לקנות בו צמיגים טובים וגדולים בהרבה.

בקיצור הוא דפק אותה.

אין שום סיבה שלא תתעמתי איתו, אם יש לך את הכוח והזמן אין לך מה להפסיד.

ככה גם אנחנו נלמד לקח לא לבוא לפנצ'ריה שלו וגם הוא אולי יחשוב פעמיים פעם הבאה לפני שהוא תוקע מחיר מופקע לאיזה לקוח תמים.

גם 750 זה מחיר מוגזם לזוג צמיגים מפירמה שכזו.

בקשר לצמיג המפונצ'ר, אין לך מה לעשות איתו, הספייר בפולקסווגן של אז הם חוסכי מקום והצמיג הזה לא יתאים.

פורסם
ב. בזמנו קניתי לסובארו (לאונה) שלי רביעית צמיגי "פירלי" ב600 שקלים בלבד מאנטון ביפו. באמת מקום זול, הוא קנה אותי בתור לקוח קבוע שלו. אפילו נשאר לי עודף לכיוון פרונט.

יוסי.

נצל"ש:

אפשר כתובת מדוייקת של אנטון ביפו?

• תוכן חדש...