Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מתייחס לסוגיה על בעל הפנצ'ריה, זכויותו, וזכותיה של ידידתנו לפורום, אני רק יגיד:

הוא לא שווה עצבים של 250 ש"ח, נכון שיש אנשים שזה יומיים עבודה שלהם, נכון שיש אנשים שחיים מהיד לפה, אבל זה רק כסף, כסף בא, כסף הולך, מה שלא נכנס דרך הראש, נכנס דרך הכיס...

כפרה על ה250 ש"ח, למדת את הטעות לפעם הבאה.

אהה כן, ורק הדלק והטרטורים יוציאו לך בחזרה 250 ש"ח מהכיס...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני לא מתייחס לסוגיה על בעל הפנצ'ריה, זכויותו, וזכותיה של ידידתנו לפורום, אני רק יגיד:

הוא לא שווה עצבים של 250 ש"ח, נכון שיש אנשים שזה יומיים עבודה שלהם, נכון שיש אנשים שחיים מהיד לפה, אבל זה רק כסף, כסף בא, כסף הולך, מה שלא נכנס דרך הראש, נכנס דרך הכיס...

כפרה על ה250 ש"ח, למדת את הטעות לפעם הבאה.

אהה כן, ורק הדלק והטרטורים יוציאו לך בחזרה 250 ש"ח מהכיס...

אתה צודק!!

בדיוק מה שבאתי להגיד..

אומנם יש פה הפרש של כמה מאות שקלים,

אבל זה לא שווה את העצבים שלך..

פעם הבא, עשי סקר שוק...

שבת שלום

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם השותפה שלי נפלה קורבן למעשה כזה.

יש לה רובר 216 ומכרו לה זוג צמיגי טייפון במשהו כמו 1000 לזוג, באמתלה שאלו צמיגים מקוריים של רובר.

אני אישית ביקשתי הצעת מחיר לרביעיית צמיגים לקורולה של אמא שלי , מידה 185/65/14 וקיבלתי הצעה סבירה . משהו כמו 900 ש"ח לרביעייה של STAR (אליאנס).

על הדרך קיבלתי הצעה הגיונית לצמיגים במידה שלי, שהיא המידה האמורה כאן 185/55/14,

קומו , דגם ספורטיבי שכבר ברח לי שמו ( כי בסוף קניתי משהו אחר), בכ-400 ליחידה.

אבל מאקסיס ? בחיים לא שמעתי על כזאת סחורה , כנראה משהו סוג ז'....

קניתי אצל אנטון צמיגי קונטי ב370 ליחידה (מחיר למזומן) במידה הזאת, וזה פחות או יותר המחיר הנכון לצמיג איכותי במידה הזאת , שאכן, דיי נדירה.

אם היית מקבלת צמיג איכותי , לא הייתי אומר שעשקו אותך במחיר, אבל בהתחשב בכך שמדובר בג'אנק סיני,

נשאר לי רק להצטער בשבילך, ולקוות שתפיקי את הלקח הנדרש.

בפעם הבאה, תבררי שמות של כמה חברות צמיגים מובילות, ותשחקי אותה מבינת עניין מה טוב ומה לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
על הדרך קיבלתי הצעה הגיונית לצמיגים במידה שלי, שהיא המידה האמורה כאן 185/55/14,קומו , דגם ספורטיבי שכבר ברח לי שמו ( כי בסוף קניתי משהו אחר), בכ-400 ליחידה.

אייל, אתה בטח מתכוון לקומהו Kh11.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל קומו KH11 לא בדיוק ספורט...

מקסיס זה חברה ידועה, ידועה מאוד בטיוואן :)

כל הקטנועים של סאנינג מגיעים עם הצמיגים האלו...

תנחומי, בתקווה שביחד איתך (כותבת השרשור), ילמדו עוד מספר אנשים, על האנשים שנותנים שירות לרכבים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אוראל קומו KH11 לא בדיוק ספורט...

אור, אתה מוזמן להיכנס לאתר של קומהו ולראות כיצד הוא מסווג על ידם...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום.אני חדש באתר.ומכיר את צמיגי מקסיס מנסיון אישי שנים רבות.

לידיעה כללית: מדובר באחד מיצרני הצמיגים הגדולים והאיכותיים ביותר בעולם אשר מורכבים כצמיגים מקוריים על גבי כלי רכב רבים בח"ול כדוגמת טויוטה. מזדה .גנרל מוטורס אופל ורבים אחרים .

נסיון להשוות את איכותם של צמיגים אלה לצמיגים דוגמת אליאנס. טייפון. סופר קונטקט וכ"ו הינו מגוחך.

בסה"כ למרות הרגשתך ששילמת מעט יותר חשוב לזכור שאותו בעל פנצרייה בחר למכור לך צמיגים מעולים במחיר סביר ולא התפתה למכור לך צמיגים ירודים במחיר נמוך בכמה שקלים דוגמת מה שהוצע לך מכל ה "חכמים" ו "המומחים " למיניהם ביפו ומקומות אקזוטיים נוספים.

לדעתי עלייך לגשת לאותו בעל פנצרייה ולהודות לו.

פרטים נוספים בנוגע לצמיגי מקסיס ניתן לקרוא באתר: www.maxxis.com

פורסם

מעניין מאוד, חבר פורום חדש, ממליץ על צמיגי מקסיס, ועוד אומר שצריך להודות לבעל הפנצ'ריה.

אפשרויות: יבואן הצמיגים הנ"ל או בעל הפנצ'ריה בכבודו ובעצמו.

זה שיש ליצרן הצמיגים אתר אינטרנט וצמיגיו מורכבים כצמיגים מקוריים לא אומר כלום על טיבם.

המחיר שהבחורה שילמה הוא מופקע, וזו גזילה לאור היום!

אז שאף אחד לא ינסה לעבוד עלינו כי במחיר הזה ואפילו בפחות היא יכלה לרכוש צמיג ספורטיבי/חצי ספורטיבי מתוצרת ידועה ואפילו עם אחריות (על קונטיננטל למשל יש אחריות 4 שנים) יש לי את המידה הנ"ל ברכב ואני יודע על איזה טווח מחירים מדובר.

פורסם

קצת נסחפנו בענין הקונטיננטל....

לא. ממש אין לי פנצריה.........אבל לו היית טורח לבדוק לפני שאתה קופץ. ועוד עם קונטיננטל. היית יודע ש מקסיס 185-55-14

הוא צמיג ספורטיבי לחלוטין בעל כיוון נסיעה וקוד מהירות VR בניגוד לקונטיננטל שהוא צמיג נוסעים רגיל ללא כיוון נסיעה ובד"כ בעל קוד מהירות HR בלבד.

מעבר לזה קיימות הרבה המלצות על מקסיס גם באתר גיפ-טריפ. מאנשים שרכשו את הצמיגים.

אני מקווה רק שתשובתך לא תהייה בסגנון "שכנראה אני גם הבעלים של האתר "גיפ-טריפ".

יתכן שאותה הגברת יכלה לרכוש את אותם הצמיגים ב 50 ש"ח פחות ואולם נראה לי שסקר שוק יש לעשות לפני הרכישה ולא אח"כ כך שאין לה אלא להלין על עצמה.

פורסם

drorm, תסביר לי בבקשה מה הקשר בין מידת הצמיג לבין תכונותיו הספורטיביות?

לפי דבריך, לצמיג של אוטובוס יש אחיזה בת זונה, וצמיג גודייר F1 במידה 205/55/16 פשוט פראייר לעומתו :loco:

ותסביר לי בבקשה למה לשים את כספך על קרן הצבי ולקנות צמיג שתכונותיו נתונות בספק בעוד שתמורת אותו סכום כסף (פחות או יותר) אפשר לקנות מוצר מחברה ידועה עם יכולות מוכחות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן אין קשר בין גודל הצמיג לתכונותיו הספורטיביות אך יש קשר הדוק בין מהירותו הסופית של הצמיג-VR במקרה של מקסיס לעומת HRבלבד של סופר קונטקט-קונטיננטל. קומו והשאר.

בנוסף יש קשר הדוק בין היותו של הצמיג בעל כוון נסיעה כמו במקרה של מקסיס לבין היותו ללא כוון נסיעה במקרה של השאר.

העובדה שבישראל מקסיס עדיין לא מוכרים כמו מותגים אחרים לא מעידה מאומה על איכותם. עם כל הכבוד מדינת ישראל עדיין איננה מרכז העולם ומי שקצת מסתובב בעולם ומתמצא בענף הרכב רואה אין סוף דוגמאות כאלה.

מלכתחילה נסיון להשוות צמיג איכותי כמו מקסיס לצמיגים דוגמת אליאנס. טייפון. קומו וסופר קונטקט דומה לנסיון להשוות מחיר של וולוו למחיר של קאייה.

פורסם

אם הוא אמר ש "אני עושה לך מחיר" ובפועל גבה 30-40 אחוז יותר מאחרים, הרי שזו כן מרמה. כדי לשכנע אותה לקנות הוא אמר דבר אחד כדי להראות לה שהוא יותר זול מאחרים, או לכל הגרוע שווה במחיר. כאשר המציאות שונה.

פורסם
בנוסף יש קשר הדוק בין היותו של הצמיג בעל כוון נסיעה כמו במקרה של מקסיס לבין היותו ללא כוון נסיעה במקרה של השאר.
הבנתי אותך. כלומר, ברגע שאתה מזהה צמיג עם סוליה כיוונית, אז אתה אוטומטית מסווג אותו כצמיג אולטרה ספורטיבי, ללא כל התחשבות בנתונים שלו או בהשוואה לצמיגים אחרים.

אני אזכור את זה בפעם הבאה שאצטרך להחליט בין מקסיס לבין פאלקן ZE-326, דאנלופ SP-01 או פירלי P6 או מישלין פיילוט PS2.

:?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

במקרה הזה באמת אין הבדל כ"כ בין מקסיס לZE326 שהוא צמיג בינוני במיוחד (וגם שאר הצמיגים חוץ מהפיילוט לא ממש מתעלים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...