Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בבדיקה במכון אפשר לגלות האם זייפו קילומטרז'?

מדובר באלפא רומיאו 145 שנת 95 עם 78000 ק"מ על השעון, יד 3. לא נשמע הגיוני..

דרך אגב, היא לבנה מאזור גדרה, אולי מישהו מכיר.

תודה לעונים.

פורסם

אין שום דרך מיוחדת לגלות ק"מ, אפשר להתסכל על המצב הכללי, מצב מכני, לנסות לגלות סימני פתיחה של לוח שעונים וכדומה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא ניתן.

ניתן להבחין בכל מיני שריטות על הספידומטר או כל מיני סימני התעסקות עם הספידומטר או לדוגמה דיפונים בלויים, הגה קצת אכול ובלוי, ידית הילוכים בלויה ועוד שאר מאפיינים למכוניות שעברו קילומטראז' גבוה. בכל מקרה בטוחני שכל אדם ואפילו בעל מקצוע לא ירגיש אפילו בהורדה של 100 אלף קילומטר ויותר מכך. ניתן לנסות לבדוק ע"י ספר טיפולים, אבל גם זה לא תמיד אומר הרבה, כי גם ספר טיפולים ניתן לזייף.

ROOONEEYY

פורסם

אולי היא עברה פעם טיפול במוסך מרכזי של היבואן?

שם מתועדים מספרי הקילומטראז' בכל טיפול וטיפול.

זה יתן אינדיקציה למעקב האם יש הגיון במספר הנוכחי, או אפילו יפיל ספקות אם ינתן שם נתון קילומטראז' גבוה ממה שקיים כרגע בשעון.

אופנוען

פורסם

האודומטר ב-145 דיגיטלי. סביר להניח, שאם התעסקו עם הקילומטרז', לא עשו זת דרך הדאשבורד.

תנסה לבדוק בלאי ריפודים/ציפויים, אם כי אלה לא תמיד מהווים אינדיקציה נאמנה, מה גם ש-145/6 רבות בפז"מ הזה עברו ריפוד דלתות/תקרה/מושבים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קפוץ עם הבעלים למוסך של אלפא, תראה מה הק"מ האחרון שבו האוטו ביקר במוסך. אם זה בשנת 98 עם 65K ק"מ... בקיצור זה בהחלט יכול לעזור.

פורסם

בטוח שיחקו לה שם עם הק"מ, לא הגיוני אלפא יד 3 עם 78 אלף. אלה אם כן מדובר ברכב בעייתי במיוחד.

תבדוק ספר טיפולים, אם אין ספר טיפולים אז תתרחק מהרכב הזה.

פורסם

שמע, גם אני נוסע ברכב מודל 95, עבר 90 K קילומטר כשאת רובם אני עשיתי בשנה האחרונה....

קילומטרז' כזה ברכב בן 11 שנים הוא נדיר אבל קיים- אל תתפלא

כמו שאמרו קודמיי, הסתכל על המצב הכללי של האוטו, הגה\מוט הילוכים\ידית בלם יד\ידיות פתיחה וריפוד.... כל אלה אמורים להיות כמו חדשים, אם הם בלויים או אם הוחלפו בחדשים אז תדע שזוייף.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
האם בבדיקה במכון אפשר לגלות האם זייפו קילומטרז'?

מדובר באלפא רומיאו 145 שנת 95 עם 78000 ק"מ על השעון, יד 3. לא נשמע הגיוני..

דרך אגב, היא לבנה מאזור גדרה, אולי מישהו מכיר.

תודה לעונים.

זה אומנם לא הגיוני לרכב שנוסע יום יום מרחקים ממוצעים - אבל זה אפשרי.

כבר נתקלתי ברכבים מתחת למודל 95 עם 30-40 אלף ק"מ (והיסטריה מלאה במוסך מורשה) שמצבם ההקוסמטי והמכאני רק יכול לאשר שהם חדשים לגמרי.

מצד שני, יש *טונות* דוגמאות הפוכות לכך (ודוגמא קטנה היא ששכן של חבר לעבודה קנה 306 מודל 97 לפני כחודש. על הספידומטר כ-90 ומשהו אלף ק"מ.

מוציאים היסטוריה של הרכב ומגלים שבשנת 2000 היו לאוטו כבר 140,000 ק"מ, אז תאר לעצמך כמה הוא עבר עד 2006 וכמה הורידו בשביל להגיע ל 90 ומשהו אלף ק"מ... :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מכיר מישהו עם פיאט טיפו שנת 92 עם 19,000 אמיתיים על השעון.

בחיים, הכל יכול להיות.

אבל אוטו חדש, נראה כך. אז כמו שאמרו, תסתכל על הדיפונים, על הפלסטיקים, על הצד המכאני ובדוק הכל טוב טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

בביתי 2 רכבים:

אקסנט 99 עם 29,000 ק"מ אמיתים לחלוטין, כך שיש חיה כזו.

הרכב השני הוא עם 250,000 ק"מ העונה לשם לנטיס...

תאמין לי אם האוטו עבר באמת 75K קילומטרים , פנים הרכב אמור להיות שמור ואפשר לזהות זאת במבט חטוף אחד.

שים לב לשחיקת הכפתורים בדשבורד, האם הם חדשים או שחוקים עם שומן המצטבר עליהם ??

הסתכל מתחת למושב, האם הוא בלוי ??

הרם שטיחים, האם השטיחים המקורים ראו ימים יפים יותר ??

בהצלחה.

פורסם
בטוח שיחקו לה שם עם הק"מ, לא הגיוני אלפא יד 3 עם 78 אלף. אלה אם כן מדובר ברכב בעייתי במיוחד.

תבדוק ספר טיפולים, אם אין ספר טיפולים אז תתרחק מהרכב הזה.

רכב של יצרן אחר יד 3 עם 78000 זה יותר הגיוני? פחות הגיוני? לא מובנים לי ההקשר וההגיון מאחורי הקביעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלפה זה רכב שאנשים קונים בדרך כלל כדי לנהוג ולהנות ולא כדי ליסוע למכולת.

גם ה-3 ידיים מחשידות מכיוון שיכול להיות שנהג 1 באמת לא נהג ברכב ויודע מה יכול להיות שגם שניים אבל 3 נהגים על אלפה שכול אחד מהם השתמש ברכב כזה כרכב מכולת זה מוזר וחשוד מאוד.

פחות מ-9K לשנה נשמע חשוד מאוד, אבל כמו שאמרו לך תסתכל על הרכב לפני שאתה פוסל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לשם הדגמה בלבד, קניתי את הרכב שלי מבעליו הראשונים לאחר 7 שנים על הכביש, עם 58000 ק"מ מציאותיים להחריד, מאומתים בהיסטוריית טיפולים. כמו בכל מקום אחר, אין להכליל.

כיצד אתה יכול לקבוע שנהג אחד לא נהג, שניים לא נהגו ושלושה כן?

תפנימו, באלפא, כמו בכל רכב אחר, יש לנהוג ולבחון כל מקרה לגופו. ו-78000 זה אמנם מעט, אך ייתכן. קיימת בארץ, לדוגמא, 146TI עם הרבה פחות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תסתכל על מה שכתבת זה תואם בדיוק למה שאני כתבתי בהודעה מעל.

הגיוני מאוד שאדם שקונה רכב לא ינהג בו הרבה כי הוא לא צריך, וכמות הקילומטרז שלו בשנה תיהיה נמוכה מאוד.

אבל כשאר מדובר ב-3 בעלים הסיכוי שאופי הנהיגה של כולם דומה הוא נמוך מאוד!, ושוב אני יחזור על מה שכתבתי קודם- אי אפשר להסיק מסקנות עד שלא רואים את הרכב בעיניים, וגם אז קשה לדעת.

בכול מקרה אני חושב שכדאי להשקיע וללכת להסתכל על הרכב לפני שפוסלים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...