Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הוגרל רק משתתף אחד מכל קטגוריה.

אפילו שיכול להיות שאנשי מסלולים קצת קימבנו לחבר ;-) אבל גם ככה הרי כל המקצה של האיביזה זה בונוס אז זה לא נורא.

לפני התחרות אמרתי לעומר שלי יש בעיה של רכבים חזקים ומהירים בהרבה, אבל לו יש את ג'רמי :-) והוא אמר - "מה גרמי הזה כל כך טוב, נו יופי אני רוצה תחרות" אחרי התחרות הוא כבר היה מלא הערכה...

מקווה שלפעם הבאה תגיע עם צמיגים חדשים. ככה לפחות לא יהיו לך תרוצים :-)

אני מניח ששניינו נתראה עוד לפני לאיזה מפגש הכנה ;-)

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק רוצה לציין שמאוד יפה מצד המשתתפים לשמוע כאלה מילים של הערכה כלפי הנהגים האחרים, סה"כ האווירה הייתה מאוד ספורטיבית ובאמת כל הכבוד על הפירגון חברה נתראה באפריל

שבוע טוב,

אבי.

פורסם
ומשהו לא קשור - באחד הגיליונות באוטו, כתבו על הד"ר שהוא מהנדס מכונות כביסה (?!). האם הוא באמת מהנדס מכונות, או שבעצם מדובר בדימוי (השחוק) למה שמרגיש מי שנוסע איתו?

תרשה לי להשאר קצת מסתורי בנושא הדוקטור, אבל בגדול - הקשר למכונות כביסה איננו וירטואלי או תחושתי כלל וכלל :lol:

בנוגע לאיביזה - הבחור מספוילד ניגש אלי לאחר הנהיגה שלי בא וביקש לקבל עליה פידבק. אמרתי לו מה שאגיד לכם כעת: זה בפירוש טוב יותר מאיביזה FR רגילה, גם במנוע וגם באחיזה, אבל מגבלות השלדה וההגה הבסיסיות של הדגם הזה פשוט פוגעות בחוויה, ומקשות גם על ההתנהגות במסלול - ההגה נלחם איתך ולאוטו יש פשוט יותר מדי תת היגוי. לא הטעם שלי, בסופו של דבר (אם כי אני קצת יותר מעודן מהדוקטור :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ארוע מדהים ומאורגן היטב !!!

ובאמת הרבה הרבה כבוד למסלולים על הסדר שהיה שם

ותודה שהם נתנו לנו (מועדון סקאלה) להציג שם למרות שהגענו יותר מהמכסה שנרשמה..

וזהו זה היה אחלה

שנפגש רק בארועים חזקים כאלה !!

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
תרשה לי להשאר קצת מסתורי בנושא הדוקטור, אבל בגדול - הקשר למכונות כביסה איננו וירטואלי או תחושתי כלל וכלל :lol:

משום מה המסתוריות הזאת לא אומרת טוב....:roll:

Offer Nissim In the mix

פורסם
אני לא מכיר אותה ממקור ראשון, אמרו לי באירוע שזה מנוע של AMG. שמעתי גם שפעם היה לה טווין-טורבו...

במפלצות התאוצה היו כמה מכוניות מאוד מאוד חזקות (כמו ה-TTP שהייתה באירוע), אתה בטוח שהמרצדס הזאת מתקרבת אליהן?

רוני

איך שהיא נוסעת היום כנראה לא (עם סופרצ'ארג'ר), אבל ה-TTP לא מתקרבת לאיך שהיא נסעה לפני 4-5 שנים עם ה-TT.

פורסם
איך שהיא נוסעת היום כנראה לא (עם סופרצ'ארג'ר), אבל ה-TTP לא מתקרבת לאיך שהיא נסעה לפני 4-5 שנים עם ה-TT.

אם אתה אומר, כנראה שאתה יודע... אבל תן לי להזכיר לך של-TTP יש יותר מ-500 כ"ס וזמני 0-400 של קרוב ל-11 שניות...

ורק למקרה שפספסתם, הנה הידיעה באתר "אוטו"

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני מכיר את הכתבה הזו היטב :-)

ה-TTP עברה מאז מספר שינויים (לא גדולים, אמנם), ובכל הנוגע לשמועות ופחדים - למדתי טוב מאוד שזה דבר שצריך להתייחס אליו מאוד בזהירות - לא כל מה שאומרים לך נכון, ולא תמיד מי שנחשב חזק הוא באמת יותר חזק. גם במפלצות התאוצה 2 היו כמה וכמה שהשמועות עליהם היו ככה וככה, ובסוף התברר שזה לא מדויק, בלשון המעטה. היו גם כאלו שכנראה כן היו חזקים, אבל תקלות לפני ובמהלך האירוע הכניעו אותם...

בגדול, בכל פעם שאומרים "לא השתתפה בכתבה משום מה", משהו רומז לי שיכול להיות שהאחיזה של האגדות המפארות במציאות היא לא כזו גדולה, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

ותרשה לי גם לערוך - אם זה מתועד, מה טוב. ברגע שמשהו לא מתועד, אנשים נוטים לשנות קצת את מה שבאמת קרה, כדי שיתאים יותר בשבילם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1) ה-TTP השתנתה מאז ב-40 כ"ס.

2) לא מבין מה התברר כלא מדוייק במפלצות התאוצה 2, לדעתי התוצאות היו מאוד ברורות עוד לפני (יוצאות מכלל זה היו הסיירה והאימפרזה האדומה שלא נסעו, שכן הן היו "נושפות בעורפה" של ה-911 83'.)

3) 100 אחוז צודק בקשר לתיעוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על הקפצת השרשור

לא הבנתי משהו: במקצה אלוף האלופים, כמה התחרו? 5? אם חמישה - אז איזה - אלה עם הזמנים הכי טובים מכל הקטגוריות ביחד? (כי הרי יש רק 3 קטגוריות..).

ועוד משהו: האם אחרי כל המקצים בכל קטגורייה התקיים מקצה גמר לכל קטגוריה? (לפי מה שהבנתי כן...)

ושאלה אחרונה: מאיפה הגיע אלון אסולין לאלוף האלופים? הרי הוא לא השתתף באף קטגוריה... (ואם כן השתתף - עם איזה רכב?)

תודה, אביעד.

• תוכן חדש...