Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין תכעס **תכעס = את הכעס** שלך.

איך יש לאנשים את החוצפה הזאת להרוס משו ** = משהו** שאנשים עבדו בשבילו המון? או בכלל רכוש של בן אדם אחר.

בע"ה תימצא את האשמים , מה שתיהיה בטוח את העונש הם יקבלו מפי עליון.

אצלי יש מצלמה על הבית ככה שאנשים פוחדים לשרוט לאנשים תרכב ** = את הרכב** או לגנוב תסמל ** = את הסמל** של הרכב.

תבדוק תעניין ** = את העניין** של המצלמות באזור אולי יתמזל מזלך.

**לסיכום - אני מקווה שתמבין תעניין עם הכללים שלפורום, אנחנו אוהבים תעברית התקנית יותר ופחות תעברית שלצ'אטים, קח לתשומת לבך ואנ'לא 'צטרך לערוך לך עוד הודעות

בתודה מראש,

מוטי**

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברעיון הבא יש מידה של סיכון.

אתה יכול לנסות לחנות את הרכב שוב במקום הזה,ולצפות. אולי אלה שעשו את זה קודם,כאשר יעבורו שם שוב,יחזרו על המעשה או יזהו את עבודתם (יצביעו ויעשו "וואלה תראה אחי,פיקאסו אני הא").

במקרה כזה תוכל לתפוס אותם ולדרוש פיצוי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

עומר ...תראה אמרת ששרטו לך את הרכב ליד העבודה מה שאומר שזוהי הדרך לבית הספר והחזרה הביתה במידה ומדובר בתלמידים ... עצתי לך היא : תחנה את הרכב בדיוק באותו מקום ששרטו אותו

ומכן נראה לי שרק נשאר לחכות ולצפות לתפוס את החלאות צרי העין ...

מקוה שעזרתי

פורסם

עומר שלום, קודם כל מה שאיגור הציע ... שכח מזה.. (פעם ראית מה קורה ש 45 ילדים מכיתה ח-ט מתגודדים סביבך? לא נעים ..) , לדעתי תנסה להציב מצלמה במקומות אסטרטגים , אולי אפילו בתוך הרכב כדי שיצלמו החוצה את הפרצוף של כל מי שעובר ..או גם לשבת במארב קצת לא יזיק :) לדעתי חנה שוב באותו מקום.. וצפה בנעשה. מבטיח לך שבמהרה תמצא את החולרע.

פורסם

כמו שאחד מפה אמר, יש שלושה זמנים שבהם הילדים מסתובבים ליד האוטו.

תשים שלט מניר על האוטו "לילד ששרט את האוטו, אם אני יתפסו אותך בלה בלה בלה..."

קח מצלמה ובאותם שעות תצלם.

כאשר הילד שחרט לך על האוטו יבוא ויקרא את הפתק, הוא יתעצבן ויחרוט שנית.

יש צילום,יש משטרה.

פורסם

לתפוס אותם יהיה קצת קשה אבל אם תכסה את הרכב כמוני זה לדעתי ימנע מצבים כאלה. לא חושב שמישהו יהיה מספיק אמיץ בישביל להרים כיסוי ולהתחיל לשרוט את הרכב. מצד שני כשהוא לא מכוסה כל מי שעובר יכול לשים מפתח ביד ובלי שישימו לב להביא לו שריטה.

פורסם

האמת שאני לא מבין איך הגעתם למסקנה שאלה ילדים.

נתקלתי בלא מעט מקרים שגם אנשים מבוגרים יותר עשו זאת לאחרים עקב סכסוכים - יש לך סכסוך עם מישהו?

כמו כן, הרעיונות שהציעו פה לא ממש אפקטיביים מכיוון שמיאטה תמשוך לכל חובב הגה מתחיל אפילו את העין - אין מה לעשות.

גם לי קרה שראיתי רכב יפה ברחוב, עצרתי וראיתי, אבל אני אישית לא נוגע, ועל אחת וכמה לא עושה נזק כזה.

2 אפשרויות הם כמו שאמרו לבדוק האם יש הסרטה באיזשהו מקום, או לארגן מצלמה שתוכל לעקוב מתוך הרכב (נשמע קצת מסובך אבל עם מעט מחשבה אפשר לעשות את זה).

אפשרות נוספת היא גם לעתיד לשים אזעקת ביפר ולכוון לרמת רגישות הגבוהה ביותר - ככה תוכל לשמור גם מוונדליסטים שירצו לפגוע בגג לדוגמא ולא רק שישרטו..

ושוב, משתתף בצערך ועוד יותר מצטער שאי אפשר להחזיק כיום רכב ספורט מבלי שלאחרים יצאו העיניים מהמקום מקנאה.

פורסם

או שזה באמת סכסוך שיש לך עם מישהו.. תחשוב טוב טוב כי קרה לאבא שלי שקנינו אוטו בסכום של 150,000 וקנאים מניאקים שרטו את האוטו אחרי כמה ימים מיום הקנייה ( מזל שלא היה חדש מהחברה אבל את הבנ* ז*נ*ת האלה יש להעניש).

אין ממש מה לעשות.. לא חסרים אנשים במדינה הזו שפשוט רואים משהו יפה ונעים לעין שיש לאחרים ובא להם להשחיט אותו...

יש לי רעיון טוב בשבילך קצת מסוכן.. תחנה את האוטו באותו מקום כמה שקרוב תדייק ...

תשגיח על האוטו או שמישהו אחר ישים לב על הבובה.. ואם המקרה הזה ייחזור על עצמו אתה תתפוס את אותם פושטקים על חם.. ( לא קטנים הנסיונות שהם ייחסרו על זה שוב ושוב , אם זה ילדים במקרה הזה).

פורסם

מממ...

לפי מה שאני מכיר אין בית ספר בסביבת איזור התעשייה ביהוד.

איפה בדיוק זה קרה? אולי אני אוכל לעזור באיזושהי דרך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל שאלה חשובה לי אליך:

למה אתה לא נמצא במועדון הרודסטרים הישראלי?

אני מזמין אותך אישית להצטרף אלינו לקהילה.

מדובר על מועדון שהולך וגדל מיום ליום, שמוציא

לפועל טיולים מיוחדים, מפגשים ופורום פעיל. יש

לנו המון בעלי מיאטות (בטיול האחרון היו כ-12 מיאטות) ואני בטוח שתקבל כל עזרה בתחום.

www.roadster.co.il

באמת שאני אשמח לראות אותך שם.. אנחנו גודלים מיום ליום ויהיה נחמד לקבל אותך אלינו :).

המפגש הקרוב ביום שבת, תוכל לקרוא פרטים בפורום שלנו וכמובן לקבל מענה לכל שאלה מעוד

עשרות בעלי רודסטרים הרשומים (ההרשמה אינה עולה כסף).

עכשיו, לגבי החוליגנים הקטנים... אין מה לעשות. אין תרבות מוטורית בארץ, ולמעשה, אין תרבות.

ככה הם חונכו, זה מה שעושים שמשעמם. חנית במקום פתוח? או בחניון סגור של העבודה? בפורום

שלנו יש שלל טיפים בנושא (יש לנו עוד הרבה אנשים עם בעיות כמו שלך.. אתה לא לבד :) )

Lexus CT200H

פורסם

מצטער לשמוע על המקרה. חבל מאוד שזאת המציאות שלנו.

אבל מה נפלתם על בית ספר?

אולי אלו חברה שלא לומדים בביה"ס אולי אלו בכלל סתם ערסים מעל גיל הביה"ס צרי עין אשר מכוניתך הפריע להם.

היה פה טופיק על אדם מבוגר דווקא שהשחיט רכב.

לדעתי אתה צריך לשים מעקב אחרי הרכב שלך ורק כך לעלות על המשחיטים.

פורסם

השיטה הטובה ביותר היא זו שהעלו כבר: בדוק אם בקרבת מקום קיימות מצלמות אבטחה.

אני לא מציע לך ללכת לבית ספר ולבדוק ולחפש את האשמים, מהסיבה הפשוטה שזה סתם בזבוז זמן, בדרך זו לעולם לא תמצא מי עשה לך את זה. תלמיד, מכר, או סתם קנאי. ד"א - גם לי קרה אותו מקרה ברחובות לפני חצי שנה, שריטה במפתח על מכסה המנוע.

בהצלחה בחיפושים, אם תמצא מי עשה את זה תתן לו גם כמה כאפות בשמי.

פורסם

יש לי רעיון נחמד בישבילך...

תשים את האוטו שוב באותו המקום עם שלט על החלון שהכותרת שלו באדום בגדול "לאלה ששרטו לי את האוטו" תירשום עוד כמה דברים בשחור בקטן למטה... ותחכה שהחוליגנים יגיעו... אם זה ילדים ערסים טיפשים הם יבואו ליקרוא את מה שרשמת... ואז אתה ניגש אליהם עם אלת בייסבול ושואל אותם מה הטלפון של אימא ומספר לאימא שאתה רוצה סכום קטן של כסף כדי לסדר את הנזק שהבן שלה גרם...:evil:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

בענייני אלות בייסבול ושאר אלימות, כמו שמישהו אמר - בימינו גם ילדים מסתובבים עם סכינים, ואלימות זה לא ממש פתרון.

בסופו של דבר אתה נדפק, והחולירות ממשיכים לחיים של פשע (ובתקווה סמים ומוות מוקדם).

לגבי ילדים או לא ילדים - אני אמנם רק מניח הנחות, אך מישהו כתב על החלון של האוטו (שהיה מלוכלך מהגשם) - "*משהו* המניאק", "נקו אותי"... דברים שילדים ירשמו.

• תוכן חדש...