Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

E-S-L..

יגאל אלון נמצא ברחוב המקביל לרחוב שנחשב כבר לאיזור התעשייה..

וגם הילדים שלומדים בבית הספר (ד-ה-ו) וגם האנשים שגרים ברחובות הסמוכים עם ממש לא תמימים..

בכל מקרה - זה לא אזור להחנות בו רכב כמו המיאטה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחנה את הרכב שוב בדיוק באותו המצב באותו היום באותם השעות ותחכה לראות אם הם עוברים שוב.

תקלוט אותם ואז תעשה להם מה שאתה רוצה.

עכשיו בדיחה קצת קשורה.

תאר לך מצב שאתה הולך לחברת הביטוח לבקש כסף לתקן את הנזק.

והם אומרים לך, למה מיאטה?.

למה מיאטה?@!

ככה מיאטה, כי היא יפה ספורטיבית.......

לא!

למה מי אתה!?!?!

היעקר שזה מצחיק אותי!!!

בכל מקרה, מאחל לך לתפוס אותם..

אבל אני רואה פה אנשים מדברים כל מיני רעיוניות הזוהיים,

אם אין לך מושג איך הם נראים, או בני כמה הם או איפה הם לומדים, אין לך ממש סיכוי למצוא אותם סתם ככה.

אני אומר תחנה את האוטו שוב באוטו מצב באותו מקום באותו יום ושעה, ותחכה לראות מה קורה..

תיזהר לא להידקר בבקשה.

עמרי.

פורסם

תאר לך מצב שאתה הולך לחברת הביטוח לבקש כסף לתקן את הנזק.

והם אומרים לך, למה מיאטה?.

למה מיאטה?@!

ככה מיאטה, כי היא יפה ספורטיבית.......

לא!

למה מי אתה!?!?!

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

אהבתי את הבדיחה!

זה מקורי?

לפחות משהו להפיג את התוגה.

אביחי

פורסם
זה לא פתרון כי לפעמים מרימים רק מהסקרנות , אבל יש משפט שאומר "עין לא רואה יד לא נוגעת" .

אני אישית תמיד מכסה את האוטו .

עם רכבים מיוחדים זו בעיה , כי העם היהודי הוא צר עין מטבעו . ולכן הם ישמחו לראות "שריטה" על אוטו מיוחד .

אני אישית גם מעדיף להחנות אצלי בשכונה ולא שכונה אחרת למרות שאצלי זו שכונת "פשע" כביכול .

אצלי לא נוגעים כי הם יודעים מה יקרה להם . פשוט ככה . וה"חבורות" שנוצרו כביכול גדלו איתי מאז שנולדו ולכן לא נוגעים לי באוטו . דוגמא : לפני שנה וחצי בערך פינצ'רו לכל השכונה ת'גלגלים ורק לי לא... ( למזלם )

לא רק זה , במידה ומישהו נשען לי על האוטו אז הם צועקים עליו או מזהירים אותו ותמיד יש את המשת"פים שמספרים לי...

ולעניין , כיסוי יעזור בחלק מהמקרים , אך תמיד יש סקרנים שהכיסוי עם הצללית המוזרה יגרמו להם להרים את הכיסוי ואז הקנאה ו...

ואורן 16V , כאשר 40 ילדים בכיתה ח' יפחידו אותי אז אני אקרא לעצמי קהל עם ועדה : "הומו" .

אף אחד מהם לא יעז להתקרב בגלל המחשבה שאם הוא יהיה הקרבן מבין כולם שיפול לי לידיים אז הוא יקבל שינוי במבנה . לא מאושר משרד הרישוי .

ועומר , אני מאחל לך לתפוס את ה"שורט" ולשבור לו ת'עצמות . ( מצטער , אף פעם לא הייתי דמות לדוגמא , לא מנסה להתחסד )

יאשה , שהיה מועמד לקבלת תלונה ומשום מה הם התחרטו ולא הגישו תלונה...

מסכים איתך בהכל, אבל זה לא כזה פשוט.

אצלי המצב מאוד דומה לשלך. אני אומנם לא גר בשכונת פשע, אבל ממש צמוד לשכונה שכזאת והסיכוי שיקרה משהו לאחד הרכבים שלנו בבית על ידי מישהו מהאזור נמוך מאוד. אפילו בפעם היחידה שמישהו כן רצה לגעת (לפני כמה שנים טובות), ידעתי על זה עוד לפני שהוא רצה לעשות את זה. אחרי שיחה איתו הוא שיחק אותה תמים ונשבע שזה לא נכון... אז להרבה אנשים יש יתרון בשכונה שלהם.

אבל מה לעשות שלא תמיד זה מספיק, ובוקר אחד קמתי כדיי לראות את האיביזה שהייתה לי על בלוקים:roll: . אני בטוח שזה לא מישהו מהשכונה, או בכלל מהאזור. אבל מה לעשות שלא בעיה להגיע מאזורים אחרים לכאן ולעשות את המעשים האלה.

אז עם כמה שאתה חושב שהרכב שלך "מוגן" בגלל שהוא בשכונה שלך, הוא לא. אומנם יותר בטוח מאשר איזה סימטה חשוכה, אבל גם ליד הבית שלך יכולים לקרות דברים.

Back to the original - NC again.

פורסם

חבוב משתתף בצערך.אכן נקרע הלב ומעצבן בטרוף.תאבד את עצמך לדעת אם תנסה להבין מי ולמה.תתנחם שדברים יותר גרועים יכלו לקרות,ותמשיך להנות מהאוויר המכה בפנייך כשאתה נוסע עם גג פתוח...:-P

פורסם

עצה שלי:

אתה לא הולך למצוא מי עשה לך את זה, ואם כן מה יצא לך מזה?

תקן את הצבע, קח 1000 שקל, לך למתקין אזעקות שיתקין לך ביפר + גלאי שטח.

הגלאי ניתן לכיבוי , כך שמתי שאתה לא רוצה שהוא יפריע לך הוא ישתוק.

מנסיון אני אומר לך, שברו לי מראות + שריטות + גג. עשיתי מארבים , מצלמות, כלום לא עזר.

מאז ההתקנה של הגלאי, כלום, נאדה.

כל ערס/משועמם שמתקרב (ברדיוס מסויים שאתה קובע) האוטו ישר מצפצף (גם אצלך בכיס), והערס/משועמם/מאנייק/סתם סקרן בורח כאילו כיוונו לו אקדח לראש.

הביפר שאני ממליץ עליו הוא של חברת GUARD. אל תתפשר על רב בריח.

אל תשכח - לא גלאי נפח, גלאי שטח. ואם יש להם גלאי זעזועים תרכיב גם.

אם יש לך שאלות פנה אליי בפרטי.

nissan silvia s14

פורסם

אחי ### משום מה יש לי הרגשה שאתם לא אחים. אם כן, עומר כבר יתקן אותי ### זה כולה (בסך הכל) סריטות (שריטות, נא השתמש בבודק איות לפני שאתה שולח הודעות להבא) שמע לי לך לפחח כמה גרושים וזה כמו חדש.

חבל לך לנסות לא תמצא אותם (כי לא יכול להיות שקמה חבורה של ילדים ומתחילה לסרוט מכוניות כל יום בשעה קבועה)... תאמין לי תחסוך את הטירחה חבל שאתה הולך ראש בקיר ....

(אדון פסיק וגברת נקודה הם אחים שלך, נצל אותם)

פורסם

רן055 מעניין איך תגיב כשלך ישרטו את האוטו

"אחי זה כמה גרושים" זה כששוברים לך כוס במטבח..

פחחות וצבע למיאטה לא עושים במוסך אחמד ואחיו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...