Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מנצל כאן את זכויותי בתור מנהל הפורום, והשרשור הזה ישאר דביק לזמן מה.

בקצרה - האוטו שלי, מיאטה לבנה משנת דגם 2006, חנתה לה ביהוד היום, לא רחוק ממקום העבודה שלי.

בד"כ הרכב חונה בחניון, אך היום לא תפסתי מקום, והוא חנה בחוץ.

בזמן זה, החליטו כמה חבר'ה טובים (כנראה ילדים) שזה יהיה רעיון מצויין לעבור עם מפתח מספר פעמים על אחד מהצדדים.

הנזק - חריטות עמוקות על הכנף האחורית ועל מכסה הבגאז' (וחריטה סמלית על הדלת, זה נמוך - קשה להגיע).

אני רוצה שהם ישלמו, ולא יזכו לחשוב על מעשה הוונדליזם הזה בתור עוד שיא בקריירה שלהם בדרך להיות חבורת חולירות שחיים על חשבון החברה.

אז - אני מעוניין לשמוע רעיונות יצירתיים לגבי שיטות לאיתור החולירות הקטנות, כיוון שאני מניח שהמשטרה תצחק לי בפנים (ובאמת, מה הם יכולים לעשות...).

כמו כן, אני מניח שהמגעיל(ים) שביצע את המעשה לומד בביה"ס כלשהו באיזור התעשיה של יהוד.

אם יש לנו קוראים שלומדים שם ומעוניינים למסור מידע בנושא, פנו אלי בה"פ ותתוגמלו כראוי.

עומר

(ולמרות שהסיכוי שההודעה הזאת תועיל בצורה כזאת או אחרת קטן, שווה לי לנסות. אגב, אם אתם רואים מישהו שורט רכב, אל תשכחו לרסק לו את הצורה. אין שופט שירשיע אותכם...)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי תיכנס לאחד מבתי הספר הקרובים תדבר עם המנהלת ותמכור לה לוקשים כמו שאומרים,

הכוונה:

שאתה יודע שהילד הזה משם או, תסביר לה שאתה לא רוצה להזמין משטרה אבל אם זה יגיע למצב שאתה ידרש לכך אתה לא תהסס לרגע! כאלה דברים....

תפחיד אותה ואפילו תעבור בין הכיתות!

יש לך רכב שכל ילד היה חולם עליו רכב חדש שכדי לתקן את הצבע יעלה לך הון! ובכלל זה יעשה את האוטו מגעיל אני במקומך לא הייתי מוותר. הייתי עובד בית ספר ספר עד שאיכשהוא היייתי מוצא את האשמים. כי לחיות עם ההרגשה הרעה של כזה דבר על האוטו אני לא מאמין שהייתי ממשיך....

בהצלחה! מקווה שעזרתי או אולי נתתי לך רעיון כלשהוא...

Polo 2012

פורסם

אאוץ'.. נשמע רע :(

בתור תושב יהוד, לא חשבתי שיש אנשים כאלה פה.. מסתבר שטעיתי.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מבין את הכעס. אני לא מבין מה אתה מצפה לקבל.

גם לי היום גנבו כיסוי לרכב בשעה 12 בצהריים. זה כל כך מגוחך שזה מצחיק (מה תכסה עם כיסוי רכב למיני?). יש אלפי אנשים שעוברים חוויות דומות מדי יום, והם לא יכולים להדביק הודעות בפורום ציבורי. מה אתה מצפה לשמוע?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

את אלה שהזיקו לרכב תוכל לתפוס בעזרת מצלמות אבטחה שונות, אם ישנן במקום הארוע, במקרה.

את אלה שיעשו זאת שוב... תוכל לתפוס על חם. הם כבר יפלילו...

דרך נוספת לאיתור מידע- מחוץ לכתלי בית הספר, כמובן- נסה לדלות מידע מהתלמידים, לחץ מתון וטובות הנאה יועילו...

dirty old man

need love too

פורסם

הרעיון של הפניה לבתי הספר בסביבה נשמע הגיוני למעט דבר אחד - זמן ונדיבותן של הנהלות בתי הספר המסויימים האלה.

נקווה שתמצא את החארות ושתגרום להם להבין ב-"דרכי שלום" את הרוע שמעשיהם ואולי אפילו תמצא לנשמתם "גאולה"...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני מבין את הכעס. אני לא מבין מה אתה מצפה לקבל.

גם לי היום גנבו כיסוי לרכב בשעה 12 בצהריים. זה כל כך מגוחך שזה מצחיק (מה תכסה עם כיסוי רכב למיני?). יש אלפי אנשים שעוברים חוויות דומות מדי יום, והם לא יכולים להדביק הודעות בפורום ציבורי. מה אתה מצפה לשמוע?

ההצעה של לעבור בבית ספר, למשל (למרות שכנראה שאבקש לתלות מודעה הכוללת פרס כספי). זה עניין עקרוני.

אדון פרא אצילי - אם אין לך מה לתרום, שמור את זה לעצמך (אני מקבל במידה מסוימת את מה שאמרת, אבל מציע שתקרא את השורות האחרונות בהודעה שלי שוב).

אגב, נא לא להפוך את השרשור הזה לדיון שלם. אני אשמח לשמוע הצעות, כמובן - ומעבר לכך להתלות בסיכוי הקטן למדי שאחד מהקוראים מסוגל לספק כיוון כלשהו.

תודה.

פורסם

איזה מנהל בי"ס יסכים שתשוטט לך בכיתות מבלי שראית בכלל מי עשה את הנזק ?!

חוץ מזה, גם אם תאמר שאתה כן יודע, איך בדיוק תתפוס את האשמים ? גם ילדים מפוחדים לא יסגירו את עצמם כלכך מהר.

פורסם

יש לי שיטה להציע,

השאלה היא פשוט בן כמה אתה ואיך אתה ניראה. (בגלל המראה, כי אנשים מבוגרים מידי פשוט לא יראו מאיימים וגם כמובן צריך מראה די מאיים).

השיטה בוצעה על ידי 2 חברים(בני 22), והתוצאות היו מוצלחות.

אתה נכנס לבה"ס החשוד בהפסקה.

ניגש ישר לחבורה של "המקובלים" ותופס את המנהיג שלהם או את הראשון שאתה רואה.

לוקח אותו לפינה, מסביר לו את הסיפור ואומר לו שמבחינתו הוא או אחד החברים שלו אחראי לזה ולכן הם יטופלו בהתאם (אם רמז דק) אלא אם כן הם יודו או יפנו אותך לאנשים שעשו את זה.

(כמובן שהתהליך לא אמור להיות כזה מהיר, צריך לנהל שיחה די ארוכה ומובנת, כי זה יתחיל מ"פוזות" של הילדים עד הרגע שבו הם יירגעו ויתחילו להקשיב)

במקרה שלנו, תוך יומיים התקבל טלפון שבו צויינו שמות האשמים.

פורסם

איגור, ואז מה? הוא בעצמו יכול להדפק על איומים...

מה שאני מציע, לא ציינת בדיוק איפה הרכב החנה אבל תבדוק אם יש באיזור מצלמות אבטחה או משהו - אם אין... צר לי אין מה לעשות.

פורסם

עבריינים אתם אהה...יש לך מזל שנפלת על ילדים שכנראה אין להם אחים גדולים(22+).

ברצינות, זאת לא שיטה לתפוס את העבריינים.

עומר אני חושב שכדאי לך לנסות לאתר מצלמות אבטחה שיש באזור כמו שכבר מישהוא פה אמר, זאת הדרך היחידה.

:king:

פורסם

סורוק מצד אחד אתה צודק, אבל צריך פשוט לדעת לדבר בנימה הנכונה ולשקול טוב את המילים.

אבל במקרה שלנו זה עבד.

נ.ב:

סילבר, תשמור את הדעות שלך עלינו לעצמך.

אף אחד פה לא עבריין. מה שעשינו, היה כדי למצוא עבריינים.

הכל היה הצגה. מה לעשות שהמשטרה לא רוצה להתעסק בזה.

פורסם
יש לי שיטה להציע,

השאלה היא פשוט בן כמה אתה ואיך אתה ניראה. (בגלל המראה, כי אנשים מבוגרים מידי פשוט לא יראו מאיימים וגם כמובן צריך מראה די מאיים).

השיטה בוצעה על ידי 2 חברים(בני 22), והתוצאות היו מוצלחות.

אתה נכנס לבה"ס החשוד בהפסקה.

ניגש ישר לחבורה של "המקובלים" ותופס את המנהיג שלהם או את הראשון שאתה רואה.

לוקח אותו לפינה, מסביר לו את הסיפור ואומר לו שמבחינתו הוא או אחד החברים שלו אחראי לזה ולכן הם יטופלו בהתאם (אם רמז דק) אלא אם כן הם יודו או יפנו אותך לאנשים שעשו את זה.

(כמובן שהתהליך לא אמור להיות כזה מהיר, צריך לנהל שיחה די ארוכה ומובנת, כי זה יתחיל מ"פוזות" של הילדים עד הרגע שבו הם יירגעו ויתחילו להקשיב)

במקרה שלנו, תוך יומיים התקבל טלפון שבו צויינו שמות האשמים.

בדיוק! יש משו טוב בדבריו!

לא מזמן קרה מקרה בבית ספר שבו אני למדתי מקרה שבו פונצ'רו ארבעת הצמיגים של האוטו של רכז שכבה בתיכון.

מפה לשם השמועה עברה ועברה עד שלבסוף החברים של זה שניקר אותם סיפרו על כך למנהל הפדגוגי. תן לזה אולי כמה ימים כך שיתחילו לדבר על זה אולי... והשמועה תעבור ואיזה אחד ידליף לך את העסק.

מפה לשם זה שניקר את הגלגלים כיום כבר לא בבית ספר... חבלל...

Polo 2012

פורסם

עומר יכול להיות שאתה חותר לכיוון הלא נכון ויש לך איובים או קנאים שקרובים למקום שבו נשרט הרכב ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עומר, אעוץ לך עצה:

ככל הנראה, השורטים ששרטו לך את הרכב, ביצעו את הדבר באחד מהזמנים הבאים:

1. שעת ההגעה לבית הספר (7:30-9:00)

2. ההפסקה הגדולה (11:00 - 12:00)

3. שעת סיום הלימודים הממוצעת - 13:00-14:00 בערך

השעות הן שעות משוערות. העזר כאן בחברים מיהוד שמכירים את השעות בבית הספר שבאזה"ת.

הייתי מציע שתחנה את המיאטה בקרבת בית הספר (לא לפני שתנקה ותלקק אותה), אבל לא במקום שיהיה הומה (כלומר לא בתחנת האוטובוס שעל יד בית הספר, אלא איפהשהוא בחניון של ביה"ס, או בצמוד למדרכה ממול...). פתח את הגג (או שבעצם לא? אולי זה ירתיע? אולי ייתן תחושה של "הנה בעל הרכב מגיע / בסביבה ?), תפוס מחבוא בקרבת מקום ותתצפת משם באחד מהזמנים הנ"ל.

רוב הסיכויים שבאחז מהזמנים הנ"ל, תתגודד חבורה של מתעניינים, שיתחילו להתעניין ברכב.

רוב הסיכויים שהם אותם אלה ששרטו לך את הרכב.

מכאן כמה אפשרויות:

1. אם אחד מהם מתחיל לשרוט לך את הרכב - עכשיו אתה יודע בדיוק מי עשה את זה, אבל מצד שני עוד כמה שריטות נוספו לאוסף.

2. אם לאחר דקה/שתיים לא קורה כלום והם סתם מתעניינים, צא מהמחבוא, גש אליהם בצורה תקיפה, ותנסה להוציא מהם את מה שאתה רוצה (זה החלק הקשה). תנסה שזה יישמע אטרקטיבי ("מי שיודה באשמה ייצא גבר, ולא שפן פה כמו כולם. וכו'...).

אני מקווה שזה יעזור. עדכן אותנו.

תומר

172

• תוכן חדש...