Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**עוד משהו (עריכה) : בקשר ל45 ילדים בכיתות ח' ט', אתה נותן לאחד כאפה וה44 האחרים בורחים כמו עכברים חזרה הביתה. בדוק.

יוסי.

אורן, קרא שוב את מה שכתבתי.

ונראה לי כבר שזה אבוד, עדיף לתקן את הצבע וללמוד מהטעות. כמו שאומרים - כפרה על הכסף, אין מה לעשות. יהיה קשה למצוא את הבן אדם שעשה את זה, וגם אם כן, עזבו לנסות להוכיח אם הוא אשם, לך תוציא ממנו כסף. אפילו אם הבן אדם הוקלט בMP3 ללא ידיעתו, והוא מודה שם באשמה, הוא יוכל להגיד שהופעלו עליו לחץ ואלימות ובלה בלה בלה...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש 2 בתי ספר גדולים ביהוד, המקיף ויגאל אלון. איפה בערך חנתה המיאטה? באיזה שעה בערך זה קרה?

עד היום לא ידעתי שיש שם בית ספר, אבל מסתבר שהיא חנתה באותו רחוב שבו נמצא יגאל אלון, למיטב הבנתי לא מעוז של סדר טוב וכבוד לזולת.

פורסם

כולם משחקים אותה. מביאים כאפות ל40 איש, מרביצים מכות, נהיו לי פה כולם BA באראקוס.

לעצם עניין השרשור. להחנות את האוטו באותו המקום ולהתחיל לחכות, הם בטוח כשיעברו ליד אותה המכונית לא ישארו אדישים, ואו יצביעו או ידברו וכ"ו. זו הדרך היחידה לטעמי לתפוס אותם, ולהכניס בהם מכות עד שגם זק"א לא יצליחו לאסוף את השאריות מהכביש.

ROOONEEYY

פורסם
כולם משחקים אותה. מביאים כאפות ל40 איש, מרביצים מכות, נהיו לי פה כולם BA באראקוס.

לעצם עניין השרשור. להחנות את האוטו באותו המקום ולהתחיל לחכות, הם בטוח כשיעברו ליד אותה המכונית לא ישארו אדישים, ואו יצביעו או ידברו וכ"ו. זו הדרך היחידה לטעמי לתפוס אותם, ולהכניס בהם מכות עד שגם זק"א לא יצליחו לאסוף את השאריות מהכביש.

לשם כך עדיף שתצייד במצלמה, דיגיטלית או וידאו,

ובאמת, כאשר יעברו ילדים ויראו את האוטו סבבה יתלהבו ואלה שעשו את זה באמת יגיעו לזה שבעצם יחפשו את הנזק להראות לחברים שלהם ככה שתחנה את האוטו הפוך לשם כך "שיחפשו את הנזק" וכשהחיוך יהיה מרוח על פניהם אז תדע ב99 אחוז שזה הם! מה אומר?

Polo 2012

פורסם
עד היום לא ידעתי שיש שם בית ספר, אבל מסתבר שהיא חנתה באותו רחוב שבו נמצא יגאל אלון, למיטב הבנתי לא מעוז של סדר טוב וכבוד לזולת.
שלום עומר,

ראשית אני מבין את הזעם שלך לאחר שאצלי קרה אותו הדבר והנבלה (בדואי) צולם ע"י מצלמת אבטחה!

וכאן הנקודה החשובה!

על אף שיש לי התראה בזמן אמת ...פשוט לא יחסתי חשיבות להתראה עקב שיחה עם חברי! למוחרת שהמעשה התגלה , עברתי על הקלטות וכצפוי ראיתי את השתלשלות הארוע ואת הנבלה עושה את מעשיו.

הכעס היה גדול כי גם לא זיהיתי את הנבלה:twisted: .

בכל אופן הגשתי תלונה בתחנת המשטרה במקום מגורי ובמקביל פניתי לקצין המודיעין עם קטע הוידיאו שהעברתי למחשב הנייד.

הלה חייך ושאל אותי אם יש לי קטעים מעניינים יותר :evil: , למזלו ולמזלי הגבתי בעצבנות "עדינה" "...ואז הוא אומר לי:"הנבלה הזה זה הרועה הבדאוי שעושה לנו צרות צרורות ועד עכשיו לא הצלחנו לשים יד עליו"!

מוסר השכל, תגיש תלונה בתחנת המשטרה המקומית, בדרך כלל מוכרים ה"תכשיטים" בכל הגילים וראוי שתיצור קשר עם קצין המודיעין המקומי.

בהצלחה,

מריוס

פורסם

יש לי רעיון שלדעתי יצא לך משהו ממנו:

תחנה שוב את האוטו במקום שבו חנית אז (או בקרבה), תשב כמה דקות ותחכה שמישהו ישרוט לך את הרכב - תפוס אותו על חם, תזמין משטרה, ותגיד שהוא שרט לך את האוטו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מצלמה, משטרה, אנשים, אתם חיים בסרט, סרט כזה שצולם בסביון או רמת אביב ג'...

משטרה, בטוח שלא תעזור, שלי פרצו לרכב, הבאתי להם תיעוד מלא של הפורצים, מספר רכב שאיתו באו, והיה גם טביעות אצבעות, האוטו שהם באו איתו, לא היה גנוב.

נראה לכם שעשו משהו ?

לא.

כמו שנאמר, אם יש לך זמן, תעשה מארב.

אל תבקש מאותו ילד את הטלפון של אמא, אל תנסה להוציא מזה כסף, לא תצליח, לא יעזור לך כלום.

אותו ילד ששרט לך את האוטו, בא עם החינוך הזה מהבית, ככה שאתה עלול להתקל בתגובה מפגרת למדי מצד ההורים שלו.

מצטער שאני אומר את זה, אבל לתפוס את הילד, ואם אתה לא בעד מכות, אז להפחיד אותו בצורה כזאת שהוא כבר לא יעשה נזקים יותר.

כסף לא תראה, והשריטה הזאת לא תסתדר מעצמה !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יש לי רעיון שלדעתי יצא לך משהו ממנו:

תחנה שוב את האוטו במקום שבו חנית אז (או בקרבה), תשב כמה דקות ותחכה שמישהו ישרוט לך את הרכב - תפוס אותו על חם, תזמין משטרה, ותגיד שהוא שרט לך את האוטו.

:shock:

אני מקווה שצחקת....

פורסם

לפי דעתי אם כבר אתה מתכנן מערב וכדומה....

כדאי לך להכין עוד מישו שיהיה עד לנעשה לך על הרכב אחרת אני מאמין שזה ממש לא אפקטיבי למרות כל המאמץ.

ועוד דבר נוסף, תתמקמו די רחוק מהאוטו ואם, תתצפתו עליו וכאשר יבוא הזמן תגיעו אל מקום האירוע ואם הם יתחילו לברוח חבר שלך יוכל לעזור לך גם בזה כי זאת הזדמנות של פעם אחת! בפעם השנייה אני לא מאמין שהם יחזרו בכלל....

שאם באמת יקרה שמשטרתנו האדיבה תטפל בכך יהיה לך עוד עזרה.

Polo 2012

פורסם

כמו החריטה על המיאטה גם אני הרגשתי חריטה בלב כשקראתי את ההודעה.

לרוב הפושע לא חוזר למקום הפשע, במיוחד כשמדובר באיזה תלמיד קנאי מבית "טוב" שאין לו שום דבר נגדך אלא סתם מתוך קנאות ושעמום עבר עם מפתח.

אתה יכול להתקין מצלמה שזה לדעתי הפתרון הטוב ביותר נגד מקרים כאלה. כמובן שתפנה את המצלמה לכוון החלון הצידי או האחורי, בד"כ דבילים כאלה לפעמים מציצים לתוך האוטו להתעניין מה מעניין קורה בפנים.

בהצלחה באיתור החארות, המון בהצלחה!

פורסם

מודיעין מחברים של ילדים\נוער וילדים אחרים הם המפתח שלך

בעיה של המין האנושי שאנחנו חייבים לספר לח'ברה על השטויות שאנו עושים

מעבר לזה אלימות רק תסבך אותך יותר - עדיף שתסבך אותם עם המשטרה

בהצלחה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הפתרון תלוי בכמה כסף אתה מוכן להשקיע על זה ,

לי במקרה דומה יחסית שרציתי לגלות נזק שנעשה לי פשוט פניתי לבלש פרטי :

תביא לו לעשות את התחקורים הנכונים ולתת לך את המידע המלא לגבי מי עשה את זה .

אם אתה ממש מעוצבן ובא לך להשקיע 2000 שקל בערך על הנושא , זה יביא לך תוצאות.

פורסם
אאוץ'..

אם יש איזור שלא מחנים בו רכב שכזה ביהוד - זה בדיוק האיזור..

זה כמו לחנות עם פרארי אנזו אדומה נוצצת וחדשה דנדשה (עדיף אחת שעברה טיפול להיפכתה ל"קבריו") מהסוכנות ישר באמצע הארלם (של לפני 10-15 שנה)..

בכל מקרה - גם אם תמצא את הילד, לא יצא לך שום דבר מהעניין..

פיצויים הוא לא ישלם (וזה גם איזור שלרוב האנשים שגרים בו אין מאיפה לשלם) ו"להרביץ" לו רק ימשוך את החבר'ה של אחיו הגדול אליך (ואני מבטיח לך שיש לו אח גדול שיש לו "חבר'ה" שישמחו לרדוף אחריך)..

ככה שמה שנותר לעשות זה לתקן את השריטות, ולא להחנות באיזור הזה בפעם הבאה :roll:

(אם אתה רוצה, אני מוכן להשאיל לך את החניה שלי בבית בזמן שאני בצבא.. ;))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עומר, אם חנית באזור בית ספר יגאל אלון, אז לא חנית באזור התעשייה.

ביה"ס יגאל אלון, נמצא ברחוב בן צבי.

בתור אחד שגר בעבר בבן צבי 15 שנה, לא הייתי חושד בתלמידים מהבית ספר הזה, אלא בילדים מהרחובות הסמוכים.

יש שלושה רחובות שסבירות גבוהה שהחוליגנים יבואו משם.

אם תרצה את שמות הרחובות, פנה בהודעה פרטית.

עם כל הכאב והצער, סבירות נמוכה שתתקל בהם שוב.

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...