Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי הרעיון לגשת לבית הספר מצויין, כמו כן לפי מה שהבנתי יהוד זה לא מקום גדול ויש בו 2 בתי ספר

אחד ליד השני (מתנצל אם אני טועה)פנה למנהל בית הספר שנמצא הכי קרוב לזירת הפשע:wink:

אין לך מה להפסיד..

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השיטה הטובה ביותר היא זו שהעלו כבר: בדוק אם בקרבת מקום קיימות מצלמות אבטחה.

אני לא מציע לך ללכת לבית ספר ולבדוק ולחפש את האשמים, מהסיבה הפשוטה שזה סתם בזבוז זמן, בדרך זו לעולם לא תמצא מי עשה לך את זה. תלמיד, מכר, או סתם קנאי. ד"א - גם לי קרה אותו מקרה ברחובות לפני חצי שנה, שריטה במפתח על מכסה המנוע.

בהצלחה בחיפושים, אם תמצא מי עשה את זה תתן לו גם כמה כאפות בשמי.

לא בטוח שאתה צודק.

אני אספר את הסיפור שלי...

לפני חודש בערך, אולי קצת יותר, הגעתי עם הרכב שלי לבית הספר. סיימתי ללמוד ב17:00 ואיך שיצאתי לחנייה ראיתי שבעטו לי בשתי הדלתות הקדמיות ושברו מראה אחת.

עוד באותו הערב ניגשתי למספר ילדים שלדעתי הם אלה שעשו את הזנק. ניגשתי דווקא אליהם כי ראיתי אותם בבית הספר בסביבות השעה 16:00 והם גם גרים 5 דקות הליכה ממני.

לפני שיצאתי אליהם שמתי על עצמי נגן MP3 שאיתו הקלטתי את כל השיחה בינינו, הייתי בטוח שאלה הם ופשוט האשמתי אותם בתקווה שהם יפלטו משהו לא במקום, ואיך שהגעתי אליהם עצבני אחד מהם אמר לי "מה קרה, עשו לך משהו לרכב?" דבר זה גרם לי להיות בטוח שזה הם - למרות שהם הכחישו. אחרי השיחה איתם נזכרתי שיש לי ולבחורים האלה חבר משותף, לחבר הזה סיפרתי את כל הסיפור אך לדעתו של החבר אלה לא הם כי הוא "לא מכיר אותם כילדים שיעשו משהו כזה".

בשלב זה חשבתי על משהו די פשוט, אמרתי לחבר שיקח את הנגן המקליט ויפגש איתם, תוך כדי השיחה מישהו מהחבר'ה האלה אמר "אני יודע מי עשה את זה למארק", ואחרי זה התחילו לצאת מהם השמות של אלה שבאמת עשו את הנזק.

פורסם
ואם אני אבוא ואסתכל כי אחשוב שזה שלט למכירה, ואח"כ אסחף ואקרא את הממשך?

אני הוא החוליגן?

:|

לא אבל זה כבר ידוע מראש מי יהיו אלה שיבואו ליקרוא.... שלושה ילדים ערסים שיצביעו על השלט ויתחילו ליצחוק... אל תשחקו אותה ראש קטן.... אפשר לזהות בקלות מי בא ליקרוא סתם כי הוא ראה שלט מוזר על מכונית מעניינת ומי בא ליקרוא כי הוא אתמול שרט את האוטו הזה

ואם לא בא לך אז לא צריך אלה.. תבוא עם פלאפון שמצלם וידיאו זה גם טוב... תצלם את זה שהם קוראים וצוחקים או משהו כזה... אומנם אף אחד לא יקח את זה כהוכחה שזה באמת הם אבל... לפחות יהיה לך איזה קלף מטופש למיקוח איתם... "אתם היחידים שבאתם ליקרוא את השלט הזה היום וזה מצולם!" "עכשיו את הטלפון של אימא ומהר!"

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אני היחיד שחשוב שהפתרון לכל השריטות האלה הוא כיסוי לרכב?
זה לא פתרון כי לפעמים מרימים רק מהסקרנות , אבל יש משפט שאומר "עין לא רואה יד לא נוגעת" .

אני אישית תמיד מכסה את האוטו .

עם רכבים מיוחדים זו בעיה , כי העם היהודי הוא צר עין מטבעו . ולכן הם ישמחו לראות "שריטה" על אוטו מיוחד .

אני אישית גם מעדיף להחנות אצלי בשכונה ולא שכונה אחרת למרות שאצלי זו שכונת "פשע" כביכול .

אצלי לא נוגעים כי הם יודעים מה יקרה להם . פשוט ככה . וה"חבורות" שנוצרו כביכול גדלו איתי מאז שנולדו ולכן לא נוגעים לי באוטו . דוגמא : לפני שנה וחצי בערך פינצ'רו לכל השכונה ת'גלגלים ורק לי לא... ( למזלם )

לא רק זה , במידה ומישהו נשען לי על האוטו אז הם צועקים עליו או מזהירים אותו ותמיד יש את המשת"פים שמספרים לי...

ולעניין , כיסוי יעזור בחלק מהמקרים , אך תמיד יש סקרנים שהכיסוי עם הצללית המוזרה יגרמו להם להרים את הכיסוי ואז הקנאה ו...

ואורן 16V , כאשר 40 ילדים בכיתה ח' יפחידו אותי אז אני אקרא לעצמי קהל עם ועדה : "הומו" .

אף אחד מהם לא יעז להתקרב בגלל המחשבה שאם הוא יהיה הקרבן מבין כולם שיפול לי לידיים אז הוא יקבל שינוי במבנה . לא מאושר משרד הרישוי .

ועומר , אני מאחל לך לתפוס את ה"שורט" ולשבור לו ת'עצמות . ( מצטער , אף פעם לא הייתי דמות לדוגמא , לא מנסה להתחסד )

יאשה , שהיה מועמד לקבלת תלונה ומשום מה הם התחרטו ולא הגישו תלונה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תאמינו לי, מזל שיש משטרה, עם אנשים כמוכם ברחובות ובלי משטרה כבר הייתי מנסה להשיג לעצמי אקדח. לא סכין ולא אלת בייסבול!

מה, עכשיו כל אחד שיסתכל על רכב ספורט שחונה באמצע הרחוב צריך לצאת עליו עם אלה ולבקש ממנו פרטים ולהתחיל לאיים עליו?

מספיק לדבר שטויות, פתאום כל אחד נהיה פה אבו עלי.

ראיתם קצת יותר מדיי "הסופרנוס" !

**עוד משהו (עריכה) : בקשר ל45 ילדים בכיתות ח' ט', אתה נותן לאחד כאפה וה44 האחרים בורחים כמו עכברים חזרה הביתה. בדוק.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא בטוח שאתה צודק.

אני אספר את הסיפור שלי...

לפני חודש בערך, אולי קצת יותר, הגעתי עם הרכב שלי לבית הספר. סיימתי ללמוד ב17:00 ואיך שיצאתי לחנייה ראיתי שבעטו לי בשתי הדלתות הקדמיות ושברו מראה אחת.

עוד באותו הערב ניגשתי למספר ילדים שלדעתי הם אלה שעשו את הזנק. ניגשתי דווקא אליהם כי ראיתי אותם בבית הספר בסביבות השעה 16:00 והם גם גרים 5 דקות הליכה ממני.

לפני שיצאתי אליהם שמתי על עצמי נגן MP3 שאיתו הקלטתי את כל השיחה בינינו, הייתי בטוח שאלה הם ופשוט האשמתי אותם בתקווה שהם יפלטו משהו לא במקום, ואיך שהגעתי אליהם עצבני אחד מהם אמר לי "מה קרה, עשו לך משהו לרכב?" דבר זה גרם לי להיות בטוח שזה הם - למרות שהם הכחישו. אחרי השיחה איתם נזכרתי שיש לי ולבחורים האלה חבר משותף, לחבר הזה סיפרתי את כל הסיפור אך לדעתו של החבר אלה לא הם כי הוא "לא מכיר אותם כילדים שיעשו משהו כזה".

בשלב זה חשבתי על משהו די פשוט, אמרתי לחבר שיקח את הנגן המקליט ויפגש איתם, תוך כדי השיחה מישהו מהחבר'ה האלה אמר "אני יודע מי עשה את זה למארק", ואחרי זה התחילו לצאת מהם השמות של אלה שבאמת עשו את הנזק.

יש פיצויים? :)

פורסם
סורוק מצד אחד אתה צודק, אבל צריך פשוט לדעת לדבר בנימה הנכונה ולשקול טוב את המילים.

אבל במקרה שלנו זה עבד.

נ.ב:

סילבר, תשמור את הדעות שלך עלינו לעצמך.

אף אחד פה לא עבריין. מה שעשינו, היה כדי למצוא עבריינים.

הכל היה הצגה. מה לעשות שהמשטרה לא רוצה להתעסק בזה.

לא התכוונתי להעליב או לפגוע.

אני רק חושב שבאמת יש לכם מזל שלא הסתבכתם עם אחים גדולים(במקרה הטוב), או עם המשטרה על אלימות נגד קטינים(במקרה הרע).

:king:

פורסם
קודם כל שאלה חשובה לי אליך:

למה אתה לא נמצא במועדון הרודסטרים הישראלי?

אני מזמין אותך אישית להצטרף אלינו לקהילה.

מדובר על מועדון שהולך וגדל מיום ליום, שמוציא

לפועל טיולים מיוחדים, מפגשים ופורום פעיל. יש

לנו המון בעלי מיאטות (בטיול האחרון היו כ-12 מיאטות) ואני בטוח שתקבל כל עזרה בתחום.

www.roadster.co.il

באמת שאני אשמח לראות אותך שם.. אנחנו גודלים מיום ליום ויהיה נחמד לקבל אותך אלינו :).

המפגש הקרוב ביום שבת, תוכל לקרוא פרטים בפורום שלנו וכמובן לקבל מענה לכל שאלה מעוד

עשרות בעלי רודסטרים הרשומים (ההרשמה אינה עולה כסף).

וואלה , כמה טאקט.

בטח כשאתה הולך לניחום אבלים , דבר ראשון אתה שואל את היושבים שבעה "למה לא הצטרפתם למועדון יצרני השיש הישראלי ? אנחנו הולכים וגדלים מיום ליום. אנחנו מוציאים לפועל מצבות מיוחדות בשלל צבעים , בלה בלה בלה בלה..."

עומר , אם יש לדובר מעליי מיאטה זהה לשלך והוא נוהג לחנות באיזור יהוד - שווה לך לבדוק את מי הוא הרגיז לאחרונה, החשוד המיידי נמצא שם.:roll:

פורסם

למי שהמיאטה היא האוטו היחיד שלו, אכן יש בעיה. מיאטה אסור לחנות סתם כך בכביש ו/או במקומות סואנים. זו הזמנה לצרות!

אצל רבים מאיתנו, המיאטה היא אוטו שני או שלישי ואנו משתמשים בה בעיקר לכיף או לנסיעה למקום העבודה. חניה פרטית בבית, חניה מקורה ומאובטחת בעבודה - רצוי ביותר. לאותם מקרים נדירים בהם אני חייב לחנות בחוץ- יש לי כיסוי רכב גמלוני שדי מסתיר את קווי האוטו למניעת סקרנות.

אם אני חייב לחנות בחוץ, אני תמיד מעדיף לחנות בחניון תת קרקעי, רחוק מעין הרע. בחניונים אחרים- להשתדל לחנות קרוב לעמדת השומר ולא יזיק גם להפנות תשומת ליבו (בתוספת כמה ש"ח ביד) - שישים עין על האוטו.

יש מקומות אליהם אני לא נוסע עם המיאטה. נקודה. אם אני לא יודע מראש היכן אחנה אותה, אני לא נוסע לשם עם המיאטה- אני מעדיף לנסוע עם הליסינג ולא לסכן אותה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בלה בלה הומו הומו בלה בלה ...

ואורן 16V , כאשר 40 ילדים בכיתה ח' יפחידו אותי אז אני אקרא לעצמי קהל עם ועדה : "הומו" .

בלה בלה בלה..

פאשה.. בעיר שאתה לא מכיר ... ועם המצב של היום (ילדים כיתה ז-ח מגיעים לגובה של 1.80+ ומשקל של מעל ל 70 קילו ..) ו40 מהם .. זה לא נעים .. אתה שם לבד ולא בעיר הרשע שלך :)

אתה יכול לקרוא לעצמך הומו בלי שום קשר :)

וליוסי הגיבור שמביא כאפות ל 40 ילד (בדוק!) - אני רואה שאפעם לא היית בפ"ת אם כך :)

פורסם

אני באופן אישי ניסיתי בעבר את הטקטיקה של לגשת לפושע הכי גדול בבית הספר. זה היה שגנבו לי ארנק ואז ניגשתי לפושע הגדול ואמרתי לו שהיו לי שם מסמכים חשובים. אני לא מחפש אשם, לא מחפש לנקום אלא פשוט צריך את המסמכים.

אחרי שלושה ימים קיבלתי מעטפה עם חלק מהמסמכים וצק שהיו בארנק.

אני חושב שלגשת לפושע של בית הספר ולהציע לו פרס כספי יכול להועיל ...

השיטה הנוספת היחידה שיכולה להיות יעילה זה מארב כמו שציינו אבל אני בספק אם יש לך את הזמן הזה לעשות מארב או שניים במקום עבודה.

עכשיו, לגבי החוליגנים הקטנים... אין מה לעשות. אין תרבות מוטורית בארץ, ולמעשה, אין תרבות.

ובקשר למועדון. אין ספק שיש שם הרבה אנשים עם אותן בעיות ואותן מאפיינים אבל מוזר לי קצת שמזכירים תרבות מוטורית ואת מועדון הרודסטרים ...

בכל אופן מטעמי המועדון גם מאבד אנשים ולא רק מוסיף ...

פורסם

עומר! משתתף בצערך.

גם לי בעבר זה קרה ואני בהחלט מבין את הכעס.

מה שאני מציע (מבלי לקרוא את כל ההודעות), זה להעמיד את הרכב שוב באותו מקום ופשוט לעקוב. אותם ילדים חוזרים הבייתה באותו המסלול. אם אתה רואה תגובה אשר מחשידה, זה הסיכוי שלך.

אין הרבה סיכוי אך זה שווה.

באמת מצטער על הנזק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קודם כל עומר, משתתף בצערך... אבל אלו דברים כמעט בלתי נמנעים...

שנית, אני אנסה קצת לעזור.

יש 2 בתי ספר גדולים ביהוד, המקיף ויגאל אלון. איפה בערך חנתה המיאטה? באיזה שעה בערך זה קרה?

אני מכיר כמה חבר'ה שלומדים במקיף, אני יכול לתשאל אותם, והם יתחילו לשאול אחרים. אמנם הסיכויים קלושים, אבל עדיין כדאי לנסות.

בהצלחה במציאת הפושטקים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...