Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט ביתספרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא קשור למכוניות... (ובגלל זה זה באופטופיק)

אני כרגע בביתספר והחלטתי לשתף אתכם בפרוייקט שאנחנו עובדים עליו במשך 6 שבועות (אולי זה יעניין חלק מהאנשים שמתעניינים באלקטרוניקה וכ'ו)

www.avivrobotics.net

אני אשמח לתגובות ושאלות :)

לילה\בוקר טוב לכולם

פורסם

זה רובוט.. השאלה איזה?

אתם מתכננים להגיע לחו"ל איתו?

אני יודע שבביצפר שאני לומד בו כל שנה הרובוטים לוקחים כמה פרסים.

מכללת אורט בירושלים שאותם מדריך מוטי מאיר.

בד"כ משתתפים ברובוט לכיבוי שרפות, רובוט כדורגל וגם רובוט הצלה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אז מרובוט הכיבוי שרפות אנחנו יצאנו לפני שנתיים

השנה הפרוייקט הוא בנייתי רובוט שמסוגל לאסוף כדורי ספוג ולירות אותם למעין סל בגובה 2 מטר (ולרובוט יש מגבלת גובה של מטר 50 בערך)

בגדול יש תחרות בארץ ביד אליהו שאם אנחנו זוכים שם אנחנו טסים לאטלנטה

זה הרובוט שלנו השנה

259.jpg

יש את הדף הזה שמסביר על כללי המשחק בקצרה

http://www.avivrobotics.net/game.html

וסרטון שחבר עשה ב3dmax

http://www.avivrobotics.net/images/anim/anim_2.wmv

פורסם

בחטיבה היה לנו ב"מעבדה" רובוט פשוט- זרוע.חמוד דווקא...הוא היה מעוגן לשולחן עם ברגים,ובאיזה שהוא שלב,כשהצבעתי בשיעור,החבר'ה שלי החליטו שאני צריך לעשות איתו הורדות ידיים,ותפסו לי את היד איתו.

כמובן שניצחתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כשתבנה רובוט שיודע למצוץ תהיה לך היענות יותר רצינית.

כבר המציאו.

FH73115tradein.jpg

ולפותח השרשור - אם אתה רוצה להפוך את זה מסתם מכונה שמעיפה כדורים לשתי מטר לרובוט אמיתי , אתה חייב להוסיף לזה עיניים..

robot.jpg

GOT סחוג?

פורסם

תשמע - היא ידעה להגדיל את הציצים בלא התערבות כירורגית שלוקחת זמן ארוך.

רק על זה צריך להביא לממציאי הרובוט הזה פרס נובל

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אתם צחקים?

יש ספר מעולה של סופר בשם צ'אק פאלאניוק בשם CHOKE. (ספר הביכורים שלו הפך לסרט.גם הספר וגם הסרט נקראים FIGHT CLUB).הספר נפתח בקטע מעניין- בשנות החמישים חברת "הובר" האמריקאית המציאה שואב אבק שהפייה שלו היתה עשויה גומי וגדולה במיוחד. ככה היא היתה גמישה יחסית .בנוסף הם הכניסו פטנט שמטרתו היתה להילכם בכדורי אבק ומוך גדולים (כל מי שיש לו חתול יודע על מה אני מדבר).הפיתרון היה פשוט וגאוני:

5 סנטימטר במעלה פיית השאיבה הם התקינו סכין חד על ציר שהסתובב כמו פרופלור מכוח השאיבה- וחתך את כדורי המוך המעצבנים וכך ייצר יותר מקום בתוך שקית האיסוף.

בנוסף, הם פירסמו את יכולת השאיבה הפנומנאלית של השואב המהפכני שפייתו עשויה חומר רך וגמיש.

ביום השקת המוצר נמכרו אלפי יחידות.הובר לא טרחה ליידע את קהל לקוחותיה על הפרופלור החד במעלה פיית השאיבה מאחר ולא היה מדובר בUSP (ייתרון מכירה משמעותי) מיוחד.

באותו יום הגיעו לבתי חולים בארה"ב מאות גברים כשהם מתלוננים על חתכים ופציעות באיבר המין שלהם.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לתומר: argh!!!!!!! :shock:

לפותח השרשור: רובוט שיודע לאסוף ולירות כדורי ספוג.. גאוני.. ההמצאות הטובות ביותר הן חסרות תועלת לחלוטין (אני לא מנסה להיות ציני :smile:)

בהצלחה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
כשתבנה רובוט שיודע למצוץ תהיה לך היענות יותר רצינית.

הנה המכונה שלך יא עצלן

לא לילדים +18

לינק

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
ביום השקת המוצר נמכרו אלפי יחידות.הובר לא טרחה ליידע את קהל לקוחותיה על הפרופלור החד .

זאת לא היתה מקריות.

לממציא הפטנט היה בוטן ואשתו בגדה בו עם חצי הארלם.

הנה המכונה שלך..

לפחות המגישים של ערוץ הקניות בחו"ל שומרים על גזרה , אתה יכול לדמיין מה היה קורה עם המכונה הזאת היתה מגיעה לארץ וירון פאר היה מדגים אותה?

GOT סחוג?

• תוכן חדש...