Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית קורדובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דיפדפתי בדפים ובכל פעם שראיתי המלצות על רכבים אף פעם לא ראיתי מישהו ממליץ על סיאט קורדובה, האם יש סיבה מיוחדת לכך?

יש לי -+ 30K לקניית רכב ומצאתי מספר רכבים שנת 2000 מנוע 1600 ידני קורדובה בסביבות 33K.

אני גר בערד ולומד בב"ש ולכן אני נוסע כ 110 ק"מ ביום. האם מומלץ רכב זה או שידועות אצלו בעיות כי המחירון שלו ממש נמוך יחסית לשנתון.

אודה על העזרה.

בברכה.

פורסם

ראה המלצות על איביזה.

אותה הגברת בשינוי אדרת.

קורדובה=איביזה עם תא מטען.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אז באתי ויש לי המלצה חמה.

היתה לי קורדובה כזאת בדיוק. ידנית, שנת 2000 1600 סמ"ק. החלפתי אותה לפני כשנה בקורדובה 2005.

אוטו מרווח, אמין, כייפי לנהיגה.

קח אותה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לי יש האחות הדיזלית... מנוע 1.9 SDI

זה אוטו מ-ע-ו-ל-ה!

אצלי כבר למעלה משנה.

אני נוסע כ 150 ק"מ ביום...

ומרוצה עד הגג.

אחזקה זולה אם עובדים נכון,

מחירון נמוך ייחסית.

בקיצור תמורה טובה לכסף.

פורסם

לי היה קורדובה 1600 ידני 95, ארבע שנים, הרכב בשלוש שנים הראשונות (התחיל עם 110,000 ק"מ) לא עשה שום בעיות, בשנה הרביעית הלכה משאבת דלק, מנגנון חלון ידני, ועוד כל מיני שטויות.

הרכב לדעתי מהווה קנייה כדאית אם אתה לא יכול להרשות לעצמך רכב גדול יותר, לא תמצא תא מטען כזה גדול גם בהרבה רכבים גדולים יותר.

בהשוואה למתחרה הישיר הרכב עולה על היונדאי אקסנט בכל אספקט דינמי ובנוחות וגם זול בהרבה במחירון.

אני מכרתי את הרכב בתוך פחות משבוע מתליית המודעה על הרכב, והקונה פגש אותי והודה לי על הרכב המוצלח שרכש עבור בנו, שמרוצה ממנו מאוד.

פורסם

אני בגדול ממליץ על הרכב הזה למרות שהתנסיתי על רכב משנת 2004 ליסינג מהעבודה ועוד דיזל וידני ........ רכב נחמד אחיזה טובה בכביש אין ביצועים כמובן אך יש לי רק המלצות טובות על הרכב

פורסם
שאלה נוספת בקשר לקורדובה,

ראיתי כי קיים דגם 75 כ"ס ו 100 כ"ס כיצד אני מבדיל בניהם??

רק ברשיון..אין סימן חיצוני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אחד החסרונות של הקורדובה הוא המושבים האחוריים,

מישהו בפולק' יצא די אידיוט, ופשוט צפוף במושבים האחוריים.

(ולכן יש בגאג' אדיר שמאפשר הכנסת המשפחה מאחורה...)

פורסם
אחד החסרונות של הקורדובה הוא המושבים האחוריים,

מישהו בפולק' יצא די אידיוט, ופשוט צפוף במושבים האחוריים.

(ולכן יש בגאג' אדיר שמאפשר הכנסת המשפחה מאחורה...)

מבחינתי אחד החיסרונות הגדולים של הקורדובה (ואחותה איביזה) מהשנים 2000-2002 הוא הרדיו המובנה שלא מאפשר לך להכניס יחידה משלך.

לא ברור על מה הם חשבו שהם עשו את זה...

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

תודה לעונים...

רק ברשיון..אין סימן חיצוני

לפי הזכור לי לא רשום ברשיון כ"ס, או שאולי אני טועה?

בכל מקרה ראיתי שיש סינגו\סטלה\SE \CLX של שנת 2000 מנוע 1600, בעיקרון הדגם חייב להיות רשום ברשיון רכב? כי ההבדל די ניכר במחירים ובאיבזור.

סליחה שאני שואל הרבה שאלות אבל אני לא רוצה להשקיע ברכב ושיתברר לבסוף שטעיתי...

כמו שאומרים

better safe than sorry

פורסם
מבחינתי אחד החיסרונות הגדולים של הקורדובה (ואחותה איביזה) מהשנים 2000-2002 הוא הרדיו המובנה שלא מאפשר לך להכניס יחידה משלך.

לא ברור על מה הם חשבו שהם עשו את זה...

גם אצלי יש הרדיו המובנה הפחות איכותי מהשניים (בלי כניסה לצ'ינג'ר)

ואני רוצה לומר לך שבהשקעה לא גדולה יש לי באוטו מערכת מ-ע-ו-ל-ה!!!

זוג רמקולים אחוריים פיוניר, ציינג'ר FM ומגבר קטן ופשוט .

ושומעים באמת מעולה.

• תוכן חדש...