Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי "מלכת היופי" של carsforum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית היפה ביותר מבין אלו?  

174 הצבעות

1. 1. מהי המכונית היפה ביותר מבין אלו?

• פז'ו 106 GTI
    • פז'ו 205 GTI
    • פז'ו 206 GTI
    • פז'ו 306 GTI
    • פז'ו 406 COUPE
    • רנו קליאו V6 (או קליאו ספורט 172)
    • רנו מגאן קופה או קבריולט (או המגאן החדשה...)
    • רנו ספורט ספיידר

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

במטרה לשעשע את חברי הפורום וגם כי אין כאן מספיק סקרים מעניינים בזמן האחרון, carsforum מציג את סקרי "מלכת היופי" אשר ילוו אותנו בתקופה הקרובה.

הרעיון הבסיסי של הסקרים פשוט ביותר - מבין המכוניות המוצגות, על חבר הפורום היקר לבחור את זו אשר מושכת אותו ויזואלית יותר מהשאר (לחברי הפורום שמתקשים עם מילים לועזיות - המכונית הכי יפה :wink: )

הבחירה היא אישית לחלוטין, מן הסתם, ועל כן אף אחד לא יחסום אתכם אם תבחרו באימפרזה טורבו כמכונית היפה, למשל (אבל אנחנו יכולים לזהות את הכתובת שלכם בבית בעזרת ה-IP שלכם :twisted: ).

נפסיק עם הבדיחות למשך שניה או שתיים לצורך הסבר של שיטת הסקירה.

מכיוון שלא ניתן לזרוק עשרות מכוניות בתוך סקר אחד (וגם לא כדאי), חילקנו את הסקרים לפי מאפיינים מסוימים.

אסופת הסקרים הראשונה תכלול מכוניות ספורטיביות או מיוחדות בצורה כלשהי, לפחות מאזור שנות ה-90 ומעלה, אשר מחירן כחדשות הוא עד בסביבות ה-30000 פאונד בבריטניה. הסיבה להגבלה הזאת היא בכדי שמכוניות ספורט חזקות ומכוניות על לא יכללו בסקירה (יהיו להן סקרים משלהן...).

בכדי לעודד בדיחות על מוצא ומריבות על מי עדיפה (צרפת או יפן), וגם כי זה נוח, חילקנו את הסקרים לפי ארץ מקור. באסופת הסקרים הזאת יש 5 סקרים - צרפתיות, יפניות, גרמניות, איטלקיות ובריטיות+אחרות. נתחיל כמובן בצרפתיות כדי שכל אוהבי היפניות יתלוננו שאנחנו פרנקופילים (זה בסדר, גם בחרנו את הצרפתיות הכי יפות ואת היפניות הכי מכוערות :wink: ).

לכל סקר מנצחת אחת ובסוף - יערך סקר בין המנצחות לקבוע את המכונית היפה ביותר.

כל סקר ישאר דביק לכמה ימים ואז יבוא הבא אחריו.

המכוניות המשתתפות בסקר נבחרות מראש ולא ניתן לשנות לאחר צאת הסקר, מצטערים (אבל אם אתם חושבים שבחרנו לא נכון - אתם מוזמנים להעיר)

הנה הסקר הראשון:

פז'ו 106 GTI:

106forum1.jpg

106forum2.jpg

פז'ו 205 GTI

205forum1.jpg

205forum2.jpg

פז'ו 206 GTI (כאן בגרסת ה-RC)

206gti180forum1.jpg

206gti180bforum2.jpg

פז'ו 306 GTI-6

306gti6forum1.jpg

306gti6forum2.jpg

פז'ו 406 COUPE

406coupeforum1.jpg

406coupeforum2.jpg

רנו קליאו V6 (או אם תרצו - רנו קליאו ספורט)

cliov6forum1.jpg

cliov6forum2.jpg

רנו מגאן קופה או קבריולט (ואם תרצו - גם המגאן החדשה...)

megane_coupe1.jpg

megane_cabrio1.jpg

רנו ספורט ספיידר

sportspiderforum1.jpg

sportspiderforum2.jpg

sportspiderforum3.jpg

הצבעתכם ותגובתכם חשובה לנו!! אנא הצביעו!! (אה, רגע, זה מנאום אחר :? )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בחרתי ב406 קופה.

עיצוב חלק, נעים לעין, ספורטיבי ועם זאת מאוד אלגנטי ומשדר יוקרה.

הפרונט קצת דורש שיפור אבל הסה"כ מדהים.

הבחירה באה בגלל התמונה של ה406 קופה הצהובה שמסתובבת לה באזור המרכז ו"תקועה" אצלי בראש. (השבוע ראיתי אותה ונדמה לי שראיתי שלט קטן למכירה מאחורה... אבל אל תתפסו אותי במילה)

:-)

פורסם

אין ספק ש 406 קופה תיקח!

פשוט יפה, למרות שהמגאן הפתוחה עדינה ואלגנטית (כמעט).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני בחרתי ב406 קופה.

עיצוב חלק, נעים לעין, ספורטיבי ועם זאת מאוד אלגנטי ומשדר יוקרה.

הפרונט קצת דורש שיפור אבל הסה"כ מדהים.

הבחירה באה בגלל התמונה של ה406 קופה הצהובה שמסתובבת לה באזור המרכז ו"תקועה" אצלי בראש. (השבוע ראיתי אותה ונדמה לי שראיתי שלט קטן למכירה מאחורה... אבל אל תתפסו אותי במילה)

ה406 הזאת הייתה חונה יום יום באיזור הבית שלי.

יפייפיה אמיתית 8)

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
בחירה קלה - האיטלקיות הן תמיד הכי יפות (והמבין (או יודע) - מבין :) )

אתה טוען שהייתי צריך לשים אותה באיטלקיות? :wink:

בכל מקרה, אני בניגוד לשאר החבר'ה פה, דווקא העדפתי את ה-V6 כמו טל. היא באמת רעה. ונראית פשוט נהדר, בניגוד גמור לקליאו ספורט הרגילה לדעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני בחרתי את ה 306 דווקא. בעיני היא הכי יפה מבין כולם.

ולמה באמת אין איטלקיות? בעיצוב אלפא זוכה.

זה מוכיח שלא קראת את מה שכתבתי בשנינות רבה בהודעה המקורית (טוב, אז לא רבה במיוחד, וגם לא היה מצחיק, ג'סט שוט מי, הייתי עייף :) )

זהו הסקר הראשון מני רבים (או מני לפחות כמה :wink: ) וכמובן שיהיו גם איטלקיות, אבל שם, אני מזהיר אתכם, הבחירה תהיה קשה בהרבה...

נו, אנשים, הצביעו והשפיעו!! ההחלטה בידיכם!! בין המצביעים תוגרל מכונית אימפרזה WRX STI חדשה!! (טוב, אז לא, אבל אני מוכן להתערב שאם אני אכתוב את זה בגדול בתחילת ההודעה, יהיו פה 7000 הצבעות תוך יומיים :lol: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה מוכיח שלא קראת את מה שכתבתי בשנינות רבה בהודעה המקורית (טוב, אז לא רבה במיוחד, וגם לא היה מצחיק, ג'סט שוט מי, הייתי עייף :) )

צודק אכן לא קראתי :oops:

פורסם

רוני ... חכה חכה...

איפה ה 106 דור ראשון , הראלי כמובן , אחד העיצובים היפים ביותר של פיז"ו

והרבה יסכימו איתי שמרובע = יפה יותר...

אז להוסיף את הראלי MK 1 לסקר!

• תוכן חדש...