Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהדגמים הקלאסיים, יש גם דגם שהוא כיפי לנהיגה?

כלומר, ברור לי שהוא לא יהיה זריז כמו ה960 3.0 נניח, אבל זו קלאסה הסטרית לנסוע על 240 :)

כך או כך, עכשיו צריך למצוא וולוו במצב מצוין (משימה בלתי אפשרית מס' 1)

ולמכור יונדאי לנטרה ידנית שורפת שמן. (משימה בלתי אפשרית מס' 2).

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בן כמה אתה,גורן זיו?

מחפש וולבו 240?!

ברצינות,ה 960\S90 הן מכוניות יקרות למדי לתחזוקה,וניגוד לדגמים הישנים של וולבו,הן לא היזדקנו בכבוד.

צפה להרבה בעיות חשמל,כי לרכב אין מחשב מרכזי אחד(כמו ב S70)אלה מחשב ניפרד לכל רכיב(ABS,מושבים ועוד)ועלות החלפתם גבוהה.

אם כבר וולבו,אז רק ה S70 מסוף שנות ה 90',שמפגינות אמינות טובה יחסית.

ה 940 מכונית זקנה ומשעממת,ואל תיטעה בהנעתה האחורית;מהנה לנהיגה היא לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתרגום חופשי,

תעצרו את הסוסים.

הS70 היא עסק יקר מאד לרכישה, ובהחלט מעל לתקציב שלי.

המחשבה על 960 היא מחשבה על וולוו קלאסית יחסית, אך הטענה כי היא איננה מהנה לנהיגה מרתיעה משהו.

חוו"ד קאונטר?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

כן, רק ש-3 הודעות לפניך אמרו שהיא לא מהנה במיוחד ויקרה מאד לתחזוקה.

אין לי בעיה עם היקרה לתחזוקה, כל עוד יש לזה תוצאה נחמדת..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

השאלה מה אתה מחשיב כמהנה לנהיגה?

ה 940 אינה מכונית בעל אופי ספורטיבית. השאלה עוד פעם, למה אתה מצפה מוולבו?

לפי דעתי תמצא אחת כזאת למכירה, לך תתרשם מהאוטו ורק אחרי סיבוב תוכל לדעת אם היא מתאימה לך או לא.

אסף

פורסם

1. אין ספק שכך אעשה.

2. אני מצפה לרכב חזק ובעל תגובה טובה. כלומר, אני לא רוצה שיהיה חד וספורטיבי -

אבל שיהיה מהנה יותר לנהיגה מיפאנית ממוצעת.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

הוולבו 940 לא מהנה לנהיגה יותר מ"יפנומטית"(כולן ממש זהות..)ממוצעת,ויועדה בעיקר לאנשים מבוגרים שחיפשו סמל סטטאוס ולא חורכת צמיגים.

ובניגוד למה שנהוג לחשוב,גם נוחות הנסיעה לא מדהימה,בעיקר בשל הסרן החי מאחור,שגורם לה "לנדוד" מעל מהמורות.

ה 960 עדיפה עליה בהיבט הזה,אך היא יקרה לאחזקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נראה לי ש 960 זאת קצת קפיצה מעל הפופיק לתוך מיטה חולה (או משהו כזה...:| )

אם אתה מחפש וולבו אמיתית ומעוניין שהרכב יהיה כמה שיותר אמין אז 940 אטמוספרית (עדיף מנוע 2.3) היא, לדעתי, הבחירה העדיפה.

את ה960 אני לא מכיר בכלל, רכב עם כ"כ הרבה גדג'אטים, תוסיף על זה שהוא לא כ"כ נפוץ וגם ממותג פרימיום נשמע כמו מתכון לתחזוקה יקרה.

גם ל940 יש פה ושם בעיות עם האלקטרוניקה שעלולות להיות יקרות.

בקשר לעלויות תחזוקה, זה תלוי איפה אתה מטפל. לי יש וולבו 240 מודל 85 (ואני קצת מצטער שאני לא נוסע בה יותר אחרי מה שקראתי פה) ואנחנו מטפלים במוסך בכפר קרוב לבית, המוסך מתמחה בוולבו ואני מוכן להתערב על הרבה כסף שאצלו לטפל ב940 יהיה יותר זול מכל יפנומטית אצל מוסך מרכזי, וגם פחות מתסכל.

ה940 היא וולבו קלאסית, שלא כמו ה-850 (שאותה אני לא מכיר, אבל נהגתי פה ושם על S70 והיא מכונית מצויינת) שהיא מודרנית בהרבה, אבל פחות מיוחדת ובעצם לא לגמרי וולבו.

אבל, ה940 מכונית ממש לא דינאמית, עם מנועי הטורבו היא אמנם חזקה, אבל תמיד מרגישה כבדה ולא כ"כ משתפת פעולה בסיבובים (למרות שבכבישים חלקים אפשר להנות קצת עם התחת, של האוטו אני מתכוון....).

מצד שני יש לה מושבים ענקיים (ואין מושבים יותר נוחים משל וולבו), היא ענקית ומרווחת ונותנת חויית נסיעה ונהיגה "אחרת".

זה קצת בסגנון אמריקאי, רק הרבה פחות רופס או מתנדנד והרבה יותר איכותי ומשרה ביטחון.

• תוכן חדש...