Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב, מי שרוצה מוסטנג רקובה ב400K ש"ח מוזמן לדבר איתי בהודעה פרטית. :wink:

השארתי פתק לקורטינה שעומדת ליד.

למחרת הפתק לא היה שם... אבל הGL כן...

:|

נאחצ'ה!!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
כן כן אפשר גם להשאיר לו הצעה שאי אפשר לסרב לה....עם ראש חתול ע"י הדלת, הנועזים ישיגו ראש של סוס, קללות כל בוקר, ולהוריד מס' פיצוצים על הפנים של הילדים שלו, חרקות מתחת לבית בשלוש בלילה,

שיחות טל אנונימיות בשעות הלילה המאוחרות...בקיצור תוך חודש הוא נישבר......

אחלה הצעה!!! אם מישהו ינסה את ההצעה הנ"ל ויצטרך עזרה בשחרור ממעצר, יש כאן לפחות איש חוק אחד, (מהכחולים) חבר פעיל כאן בפורום שישמח לעזור.:-)

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מניסיון:

יש ויש. אין "נוסחה אוניוורסלית" בנושא.

כמה דוגמאות:

את הקאפרי מצאתי, כשהיה עומד ללא אוויר בגלגלים ומלא חלודה, אבל עדיין הבעלים הזיז אותו הלוך וחזור כשהעיריה עשו עבודות. מצאתי די בקלות, למי שייך, להפתעתי גיליתי זוג ממש נחמד, שאהבו את האוטו, פשוט לא היה להם אמצאים לתחזק ברמה הראויה כמה רכבים שהיו להם (הם גם היו מין "אספנים"). הם ביקשו 700 ש"ח, היה נראה לי בהחלט סביר, הסכמתי, הבעלת האוטו עוד עשתה בישבילי ריצות מטורפות בין המשרדים השונים, כדי שאוכל להעבירו על שמי!

דוגמה שניה: בבסיס שלי, לפני כמה שנים, כשהייתי חייל, עמדה פורד אסקורט MK1 במצב טוב, מבלי לזוז. מצאתי של מי היא, והבחור פשוט נתן לי אותה במתנה, תמורת העברת הבעלות, ועוד נסע איתי לדואר עם האוטו שלו! החלפתי את הסטרטר, ונסעתי!

דוגמה שלישית: משאית, שעמדה המון זמן מבלי לזוז, כל פעם התקשרתי לבעלים, שלא היה מוכן למכור, ובסוף מכר לי אותה במחיר מוגזם, אבל ששילמתי אותו בכ"ז...

דוגמה רבעית: פיירמונט: עמד כמה חודשים, השארתי פתק לבעלים, חזר אליי, שאל כמה אני מוכן לתת- אמרתי 500, הוא בעדינות ניסה לבקש 1000, אמרתי בתוקף "לא", ובסוף האוטו עבר ב-500 יד, כאשר הבעלים היה שמח, שהאוטו לא ייגרס, ואפילו התרוצץ בשבילי כחודש כדי שאוכל להעביר בעלות (יש לי מזל עם מכוניות המעוקלות מס:roll: ).

דוגמה האחרונה: BX-GTI שעומדת כמה שנים, והבעלת האוטו אפילו לא מנסה למכור אותו - כשהיתקשרתי, ביקשה כמה אלפים (!) בשביל האוטו ללא 3 טסטים, ולא מוכנה לוותר גרוש! האוטו ייגרס, וחבל, אבל היא לא תרד...:?:evil: יש אנשים.

היו עוד מיקרים, אבל בכללית: לדעתי, אסור באמת להיראות יותר מדי להוט, אבל מצד השני - אם ה"מוכר" לא טיפש לגמרי, הוא יבין, שאם השקעת מאמץ כדי למצוא אותו, אתה מעוניין באוטו ברמה כזו או אחרת, ככה ש"לשחק אותה" "אני עושה לך בכלל טובה, שלוקח את הגרוטאה שלך" סביר להניח, שלא יעבוד... לא לשכוח - לא הוא זה, שרוצה למכור - אתה הצעת ליקנות, מלחתחילה התחלתה בעמדה חלשה יותר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לציין שחלק מהמוכרים דורשים סכום הגיוני אבל אנחנו מטיבענו מנסים להוריד כמה שיותר לע מנת שנרגיש טוב עם עצמנו שהצלחנו להוריד במחיר ואתן דוגמא :-D ,

אני מעוניין לקנות קפרי מדגם שעד כמה שידוע לי הוא היחיד בארץ 1500 סמ"ק V4 עם גג סקאי במצב מצויין וללא חלודות ניראות לעין, פסי ניקל וסמלים מושלמים, פשוט מושלמת לחלוטין רק עם תאונה בפינה של האוטו ועוד בעיה מכאנית וללא טסט כמה שנים,

הבעלים רוצה סכום שלדעתי הוא שווה את האוטו אבל אין לי את היכולת לשלם את הסכום ולכן אני מנסה להוריד אותו לסכום שאני יכול לשלם ולהגיד שמצאתי קפרי במחיר מציאה,

מסקנה שלא תמיד המוכרים מגזימים, יש את רצון המוכר מול רצון עם יכולת הקונה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
יש לציין שחלק מהמוכרים דורשים סכום הגיוני אבל אנחנו מטיבענו מנסים להוריד כמה שיותר לע מנת שנרגיש טוב עם עצמנו שהצלחנו להוריד במחיר ואתן דוגמא :-D ,

אני מעוניין לקנות קפרי מדגם שעד כמה שידוע לי הוא היחיד בארץ 1500 סמ"ק V4 עם גג סקאי במצב מצויין וללא חלודות ניראות לעין, פסי ניקל וסמלים מושלמים, פשוט מושלמת לחלוטין רק עם תאונה בפינה של האוטו ועוד בעיה מכאנית וללא טסט כמה שנים,

הבעלים רוצה סכום שלדעתי הוא שווה את האוטו אבל אין לי את היכולת לשלם את הסכום ולכן אני מנסה להוריד אותו לסכום שאני יכול לשלם ולהגיד שמצאתי קפרי במחיר מציאה,

מסקנה שלא תמיד המוכרים מגזימים, יש את רצון המוכר מול רצון עם יכולת הקונה.

אופיר

כפי שאמרתי לא חסרים "נוכלים" כמוך, שכל מה שמעניין אותם זה רק להוריד במחיר. כרגע אין לי את הכסף והמקום הפנוי למנטה מבני ברק אז אני מחכה שיהיה לי את הכסף ואז אני אשים אותו על השולחן וישכנע את הבעלים למכור. עד שלא יהיה לי את הכסף אני לא אשחק משחקים עם הבעלים מכיוון שהוא בנאדם נחמד והגון, אני בטוח שהוא לא ידרוש על הרכב מחיר מופקע וגם אני לא מוכן להוציא ממנו את הרכב ששירת אותו ב-20 שנה האחרונות (ובזמן הזה בטוח שהוא פתח איזשהו קשר לאוטו) במחיר שהוא לא ירגיש טוב עם זה.

לעומת זאת, הזקנה מת"א, אני בחיים לא אשלם אפילו שליש ממה שהיא רוצה גם בגלל היחס שלה וגם בגלל המחיר שהיא עומדת עליו בכזאת נחישות.

אופיר יבוא יום ואתה תבין את הנושא, אולי זה יקרה כאשר תנסה למכור את אחת המכוניות שלך. כאשר מציעים לי רכב שאני רוצה במחיר הוגן אני לא מתחיל להיות חמדן ומנסה להוריד עוד (ויעיד על כך חבר פורום ותיק שבקרוב אני הולך לסגור איתו עסקה), בדיוק כמו שאני שונא מאכרים (כמו שפותח השרשור תאר) שמקפיצים במחיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כפי שאמרתי לא חסרים "נוכלים" כמוך, שכל מה שמעניין אותם זה רק להוריד במחיר. כרגע אין לי את הכסף והמקום הפנוי למנטה מבני ברק אז אני מחכה שיהיה לי את הכסף ואז אני אשים אותו על השולחן וישכנע את הבעלים למכור. עד שלא יהיה לי את הכסף אני לא אשחק משחקים עם הבעלים מכיוון שהוא בנאדם נחמד והגון, אני בטוח שהוא לא ידרוש על הרכב מחיר מופקע וגם אני לא מוכן להוציא ממנו את הרכב ששירת אותו ב-20 שנה האחרונות (ובזמן הזה בטוח שהוא פתח איזשהו קשר לאוטו) במחיר שהוא לא ירגיש טוב עם זה.

לעומת זאת, הזקנה מת"א, אני בחיים לא אשלם אפילו שליש ממה שהיא רוצה גם בגלל היחס שלה וגם בגלל המחיר שהיא עומדת עליו בכזאת נחישות.

אופיר יבוא יום ואתה תבין את הנושא, אולי זה יקרה כאשר תנסה למכור את אחת המכוניות שלך. כאשר מציעים לי רכב שאני רוצה במחיר הוגן אני לא מתחיל להיות חמדן ומנסה להוריד עוד (ויעיד על כך חבר פורום ותיק שבקרוב אני הולך לסגור איתו עסקה), בדיוק כמו שאני שונא מאכרים (כמו שפותח השרשור תאר) שמקפיצים במחיר.

שלא תבין אותי לא נכון, המוכר זנח את האוטו ולא מיתכוון לעשות איתו כלום וכל זמן שעובר האוטו יתחיל להירקב בסך הכל דיברתי איתו פעם אחת ולא ניסיתי אפילו יותר מדי להיתמקח אני מחכה עוד קצת אולי הוא יתפשר כשיראה שאין קונים אחרים (הרכב בכלל לא מוצע למכירה), בסך הכל האוטו זרוק מאחורי הבית שלו שנים ואף אחד לא רואה אותו, המוכר פשוט ראה שבאתי עם קפרי וזרק סכום בדולרים(שלדעתי האישית מישתלם כי אני מיתלהב מכל קפרי) ולא היה היה מוכן לרדת במחיר כיוון שהוא כזה (בעבר היה סוחר רכבים והיום בן אדם מאוד ממולח) מה רע בכך שאני מנסה להוריד לסכום שמתאים לי ? כי במחיר שהוא רוצה אף אחד לא יקנה,

אתה רוצה להגיד לי ששאלת את הבעלים של המנטה מכמה הוא רוצה והוא אמר לך סכום הלכת מיד הביתה וחשבת איך לארגן את הסכום במקום לנסות להוריד קצת, הרי כל מוכר מתחיל בסכום גבוה ומחכה לקונה וכשרואה שאין ביקוש הוא יורד במחיר.

אני בטוח שכשאני אבוא בעוד כמה חודשים הבחור יתגמש קצת ואז אני אציל עוד רכב שגורלו יהיה ריקבון, כי אני יודע ובטוח שאין עתיד לרכב הזה מהכרות של הבן אדם והמישפחה שלו.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הבעלים של המנטה מבני ברק לא נתן לי עדיין סכום מדויק אבל כל סכום שהואיבקש אני אכבד (כל עוד זה בגדר הנורמה).

המשפט האחרון שלך מאוד מכליל. כפי שכבר אמרתי, כאשר מתנהל דיאלוג בין 2 אנשים (קונה ומוכר) רציניים אז אין את כל המשחקים האלה של לזרוק מחיר גבוה והתחיל להוריד במחיר.

אני יכול להגיד לך את זה מניסיון כי לפני כמה ימים פנה אליי חבר פורום ותיק שבבעלותו 2 רכבים שאני מאוד אוהב, הוא נתן לי הצעת מחיר הוגנת, אני הסכמתי ועכשיו הלכתי הביתה לארגן את הכסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב, רק עוד תוספת בעניין של האופי של האנשים - פשוט אני כולי עצבים...

אז, למי שקרה את מה שכתבתי מקודם - יש (או הייתה) איזו BX-GTI אדומה בבת-ים, שעמדה כמה שנים ללא טסט, וכשדיברתי עם בעלת האוטו, היא פתאום החליטה, שהאוטו שווה עוד כמה אלפים (שוב, ללא טסט כ-3 שנים, ולא תקין לחלוטין מכנית!!!). היא לא הייתה מוכנה לוותר, אז עזבתי אותה בינתיים, לכמה חודשים.

אז, אתמול בדרכי למפגש, אני קולט לידי באיילון גרר, שיושבת עליו אותה ה-BX האדומה. לשאלתי, "לאן" - ענה לי הנהג: "אני חושב, שהיא נתנה את האוטו למישהו חינם, רק כדי להיתפטר ממנו, אז אני לוקח אותו אליו"!

וזה גם בטח לחלקים...:?

F U C K!!!!!!!! אילו אנשים חארות יש!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמיד יש "נשמות טהורות" אני בשביל לקנות את עליזה שלי נסעתי בקביעות פעם בשלושה חודשים לאיזה חור בצפון כדי לבקר את הבעלים הקודמים שלה שאגב היה והינו עדיין בחור מאוד נחמד שהיה תמיד עסוק ולא היה לו זמן בשבילי אבל ......

בסופו של עניין + 200 ש"ח יותר ממה שדיברנו עליזה עלתה על הגרר והשאר ידוע ........

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

לא תמיד אנשים חארות... היום לדוגמא דיברתי עם מישהו שיש לו אימפלה 79 יד שניה, השארתי לו אליה פתק לפני שבועיים ורק היום הוא חזר אליי, דיברנו איתו איזה כמה דקות ושאלתי אותו אם הוא רוצה למכור, הוא אמר שלא. המשכתי לדבר איתו בטלפון עוד כמה דקות, והזכרתי את אהבתי לרכבים ישנים בכלל ואמריקאיות בפרט, הוא התלהב דיברנו עוד כמה דקות, הוא סיפר לי כמה הרכב חשוב לו ובגדול היה נחמד, אמרתי לו שהיא צריכה בית חם ואוהב, ושלפחות יתחיל לטפל בה, הוא אמר שאין לו זמן, דיברנו עוד קצת ולבסוף הגענו איתו להסכמה שהוא ימכור לי אותה ברגע שיהיה לי סכום נורמלי להציע לו (6+-). השיחה הסתכמה בכרבע שעה, ושכנעתי אותו למכור ללא ללחוץ עליו. אני מקווה שבקרוב היא תהיה מתחת לבית שלי.

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...