Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע - אטם ראש גולף 92 1300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי בכמה מוסכים.... הבעיה שלי היא שמן במים ולא מים בשמן, לכן 2 מוסכניקים אמרו שזה אולי סדק בראש מנוע , אחד אמר שצריך להביא ראש חדש והשני אמר שצריך ליישר ולרתח לא זוכר בדיוק מה.

בכול אופן מוסך אחד הגיע ל1600 אחד ל1500 אחד רצה שאני יביא את החלקים הוא יעשה את העבודה ב300 ואחד משום מה הגיע ל3000 שקל שאמר שצריך טיפול וטיימינג על הדרך, ואחד הגיע ל1800 שקלים...

אין לי ממש חשק להוציא את הסכום הזה על הרכב... אבל אין ברירה אז אני מחפש את המקום הזול ביותר שאולי אתם מכירים או מציעים ללכת?....

ואם יש אפשרות כזו לשלם בתשלומים? זאת אומרת בכרטיס אשראי כי זה יהיה ממש יותר נוח... מכירים דבר כזה?

תודה תמיר

פורסם

מילוי + ישור, עולה באיזור ה900 שקל

טיימינג (כן - כדאי על הדרך) עולה באיזור ה700 שקל

שמן פילטר שמן עולה עוד נגיד 150 שקל

נוזל קירור חדש G12PLUS עולה עוד נגיד 60 שקל

בקיצור אני מעריך שבאיזור ה2000 כלל טיימינג ! זה בסדר

פורסם

אבל טיימינג חדש...טיפול אני יעשה כרגיל , נוזל קירור מיותר, מים מסוננים זה מספיק טוב,

רק את העבודה על הראש מנוע.... מכירים מקום זול?

עריכה: יש לי אפשרות להביא מנוע 1300 עם 140K ושלי עם 156K. ב800 שקלים... כמה עולה להעביר את המנוע לאוטו הנוכחי שלי?

תמיר

פורסם

אתה יודע רק בגלל שאתה חוסך בנוזל קרור אתה עכשיו צריך לשלם על ראש מנוע?

הריי זה בעייה ידועה במכוניות האלה ובמיוחד במנוע שיש לך

את הטימינג לא יודע אם הייתי מחליף השאלה מתי פעם אחרונה החלפת זה אולי מקום לחסכון לא הנוזל קרור...!!!

:evil: גולף GTI 16V MK2

פורסם

וד"א אם יש לך שמן במים ... זה לא אומר שהלך לך ראש מנוע...!!!!!!!!!!!!!!!!

כנראה הקולר שמן מנוע או הקולר שמן גיר (אם יש לך גיר אוטומתי) פרצו!!!!

זה אחת הבעיות השכיחות ביותר בפולקסווגן כדי שתבדוק את זה טוב!!!

אם אתה צריך עזרה דבר איתי בפרטי אני אשמח לעזור אולי אפילו לקחת על אצמי את התיקון

:evil: גולף GTI 16V MK2

פורסם

ואיי זה דיי מלחיץ לעשות לבד.....משום שצריך מפתחות מתאימים ולפי מה שראיתי זה מפתח כוכב גדול כזה... וצריך לסמן את הטיימינג גם... ולשלוח את הראש לשיפוץ .....

ואין אצלי קולר שמן - גיר הילוכים 5....

אני משתמש במים מסוננים.... הראש מנוע הלך בגלל שהאוטו התחמם כמה פעמים בגלל טרמוסטט דפוק....

לא בגלל המים... המים בחיים לא החלידו או עשו סימנים ממש נקיים נשארו כול הזמן.

ומה בקשר להחליף מנוע? כמה כסף עבודה זה?

אני יכול להשיג מנוע 1300 שאני מקווה שהוא כמו שלי בהספק 55HP ולא פחות ...

1800\1600 גם אני יכול אבל אני לא רוצה להתעסק עם הבאלגן של הרשיון והתאימות

תודה

רבה תמיר

פורסם

אתה יודע מה המצב של המנוע שאתה יכול להשיג? מתי טיפלו בו באחרונה? איך טיפלו בו? אם יש לו בעיות?

רק הערה: אם יש לך רצועת טיימינג ולא שרשרת, צריך להחליף אותה כשמורידים אותה מהמנוע. לא כדאי להשתמש באותה רצועה פעמיים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

עריכה: יש לי אפשרות להביא מנוע 1300 עם 140K ושלי עם 156K. ב800 שקלים... כמה עולה להעביר את המנוע לאוטו הנוכחי שלי?

פירוק והרכבת מנוע לא פחות מ- 1000 ש"ח!!

לפני שבועיים חבר גם חיפש לעשות , והוא שילם 1000 .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...