Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יהיה? , אתם יודעים כמה פעמים יצא לי לשאול את השאלה הזו השבוע?

לא , אז אני אספר לכם , שאלתי אותה דיי הרבה אבל תמיד שאלתי אותה שנהגתי בכביש

40 , הכביש הוא מפגע אחד גדול , וגם כאשר הוא אחרי שיפוץ בחלקים מסויימים

הוא פשוט מפגע .

לאחר נסיעה יום יומית של חודש בכביש בין פ"ת לרחובות העלתי את הנקודות הבאות:

1. פ"ת סביבת נחלים, הכביש גורד , היה מגורד במשך חצי שנה שמדרגה של בערך 10 ס"מ מפרידה בין הגירוד לכביש ההרוס.. , לאחרונה נסלל הכביש מחדש בנתיב אחד וחצי

כך שאם אתה נוסע בנתיב הרכב שלך באלכסון... ( נסו להגיע למקום במהירות טיפה גבוה)

עניין הנתיבים עדיין לא נפטר , וכבר עניין חדש .. החלו לסלול את צידו השני של הכביש

סמוך לנחלים אבל הפלא ופלא , סללו את הכביש גבוה יותר מהסלילה בצד השני

כך שאלו שחוטאים ורוצים לפנות שמאלה או ימינה צריכים לטפס מדרגה של בערך 8-10 ס"מ

( לפי העין ) וזה שהכביש סלול וחדש..

2. צומת טייסים , הזמן : שעות הבוקר המוקדמות , לאחר הישורת לכיוון שדה התעופה

יש את הרמזור ימינה אזור תל אביב ישר לשדה תעופה... ומי תמיד עומד ומכוון את התנועה ?

נכון , אדון שוטר דררס נחמד , שעוצר בממוצע 11 דקות את התנועה לכיוון שדה התעופה ויוצר

פקקים איומים במקום ( נמדד )

3. צומת שדה התעופה , הזמן : כל שעות היום: הגורם הככר , הכיכר אינה מתאימה למקום ,

אינה מתאימה לכמות התנועה העצומה שיוצאת ונכנסת אל ומנמל התעופה..

כיכר שיוצרת עומסי תנועה כבדים מאוד לבאים לכיוון דרום ( כי לכיוון צפון יש נתיב שלא עובר בכיכר..)

4. המקום , סמוך ללוד , 2 נתיבים מהירים שמסתיים פתאום בעליה הופכים לנתיב אחד

וכביש ממש מפורר...

5. צומת רמלוד והלאה עד לצומת הבאה , כביש של נתיב אחד , למרות שהעבודות בכביש הסתיימו ( למראית עיין ) ועדיין הנתיבים לא פתוחים לתנועה , ובמקום נכון נחשתם , עומסי תנועה...

* מצומת רמלה מרכז ועד רחובות הכביש סלול ברמה גבוהה ובלי עומסי תנועה מיוחדים...

קטע של 27 ק"מ , מרכז הארץ עורק תנועה מרכזי... לצחוק או לבכות?

פורסם
מה יהיה? , אתם יודעים כמה פעמים יצא לי לשאול את השאלה הזו השבוע?

לא , אז אני אספר לכם , שאלתי אותה דיי הרבה אבל תמיד שאלתי אותה שנהגתי בכביש

40 , הכביש הוא מפגע אחד גדול , וגם כאשר הוא אחרי שיפוץ בחלקים מסויימים

הוא פשוט מפגע .

לאחר נסיעה יום יומית של חודש בכביש בין פ"ת לרחובות העלתי את הנקודות הבאות:

1. פ"ת סביבת נחלים, הכביש גורד , היה מגורד במשך חצי שנה שמדרגה של בערך 10 ס"מ מפרידה בין הגירוד לכביש ההרוס.. , לאחרונה נסלל הכביש מחדש בנתיב אחד וחצי

כך שאם אתה נוסע בנתיב הרכב שלך באלכסון... ( נסו להגיע למקום במהירות טיפה גבוה)

עניין הנתיבים עדיין לא נפטר , וכבר עניין חדש .. החלו לסלול את צידו השני של הכביש

סמוך לנחלים אבל הפלא ופלא , סללו את הכביש גבוה יותר מהסלילה בצד השני

כך שאלו שחוטאים ורוצים לפנות שמאלה או ימינה צריכים לטפס מדרגה של בערך 8-10 ס"מ

( לפי העין ) וזה שהכביש סלול וחדש..

2. צומת טייסים , הזמן : שעות הבוקר המוקדמות , לאחר הישורת לכיוון שדה התעופה

יש את הרמזור ימינה אזור תל אביב ישר לשדה תעופה... ומי תמיד עומד ומכוון את התנועה ?

נכון , אדון שוטר דררס נחמד , שעוצר בממוצע 11 דקות את התנועה לכיוון שדה התעופה ויוצר

פקקים איומים במקום ( נמדד )

3. צומת שדה התעופה , הזמן : כל שעות היום: הגורם הככר , הכיכר אינה מתאימה למקום ,

אינה מתאימה לכמות התנועה העצומה שיוצאת ונכנסת אל ומנמל התעופה..

כיכר שיוצרת עומסי תנועה כבדים מאוד לבאים לכיוון דרום ( כי לכיוון צפון יש נתיב שלא עובר בכיכר..)

4. המקום , סמוך ללוד , 2 נתיבים מהירים שמסתיים פתאום בעליה הופכים לנתיב אחד

וכביש ממש מפורר...

5. צומת רמלוד והלאה עד לצומת הבאה , כביש של נתיב אחד , למרות שהעבודות בכביש הסתיימו ( למראית עיין ) ועדיין הנתיבים לא פתוחים לתנועה , ובמקום נכון נחשתם , עומסי תנועה...

* מצומת רמלה מרכז ועד רחובות הכביש סלול ברמה גבוהה ובלי עומסי תנועה מיוחדים...

קטע של 27 ק"מ , מרכז הארץ עורק תנועה מרכזי... לצחוק או לבכות?

ניסית לעבור ליד התעשיה האוירית בשעות תחילת וסיום העבודה שלהם-סיוט של עשרות אוטובוסים בשיירה שתוקע את כל האזור

פורסם

כן...ושכחת להוסיף שבכיוון ההפוך, אחרי שעוברים את הגשר שעוקף את רמלה...הגשר בעל שני נתיבים שמתמזגים לשלושה שמתמזגים לאחד ---> דבר שיוצר צוואר בקבוק אחד גדול...כמו כן, אותו נתיב שרק לא מזמן גמרו לסלול אותו...ובכן מסתבר שבמע"צ שלנו עובדים אנשים קפדניים ביותר שבקרת איכות מאוד מאוד חשובה להם, שכן אותו נתיב בודד סלול בצורה גלית !! כן, הם סללו שם כביש פאקינג גלי, וכך כל בוקר כשאני עובר בקטע הזה אני מודה למע"צ שמזכירים לי איך עושה גל :multi: :smilecol:

פורסם
כן...ושכחת להוסיף שבכיוון ההפוך, אחרי שעוברים את הגשר שעוקף את רמלה...הגשר בעל שני נתיבים שמתמזגים לשלושה שמתמזגים לאחד ---> דבר שיוצר צוואר בקבוק אחד גדול...כמו כן, אותו נתיב שרק לא מזמן גמרו לסלול אותו...ובכן מסתבר שבמע"צ שלנו עובדים אנשים קפדניים ביותר שבקרת איכות מאוד מאוד חשובה להם, שכן אותו נתיב בודד סלול בצורה גלית !! כן, הם סללו שם כביש פאקינג גלי, וכך כל בוקר כשאני עובר בקטע הזה אני מודה למע"צ שמזכירים לי איך עושה גל :multi: :smilecol:

כן ידעתי ששכחתי משהו , לא סתם כביש גלי , אלא ממש קופצני

שתבינו מדובר בכביש סלול חדש..

גם בקטע החדש בפ"ת הכביש הוא גלי...

:roll:

• תוכן חדש...