טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, סובארו אימפרזה 2015. איפה ממוקמת קופסת הבקרה של חיישני הרוורס?
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
נדלקה לי הנורה של ה CVTF שאומרת שצריך להחליף שמן גיר. האם להתייחס ולהחליף [אין לי מושג מתי החליפו לו]. וא"כ אם אפשר לעשות לבד או שחייבים לפתוח קרטר. וגם איזה שמן לקנות. תודה
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, עברתי על הרשימה שמתארת איזה חלקים ניתן להזמין מחו"ל ומה הקריטריונים, דרך האתר של מס הכנסה, צירפתי את הקובץ לפוסט. בכל הקובץ לא מופיע חיישן/סנסור גובהה(צירפתי תמונה של החלק) שמן, איך ניתן לדעת האם יש הגבלות מסויימות על הזמנת החלק מחו"ל? import_demands_7-21 (2).pdf
הודעה אחרונה מאת פאביה, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, התייעצות לגבי רכישה של צמיגים חדשים לטוסון - 215/70R16 תחילה חשבתי לרכוש בדיוק את הצמיגים המקוריים מסוג HANKOOK כיוון שקראתי שהמקוריים הכי שקטים בנסיעה. אבל אני מתלבט, מכיוון שהציעו לי מחיר טוב ברכישה של צמיגי מישלין. השאלה היא איזה צמיג הכי טוב בהנחה ששניהם בני אותו מפרט ושניהם עולים בסביבות 550 ש"ח לצמיג ?
הודעה אחרונה מאת igall, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 754 צפיות
הודעה אחרונה מאת SpeedDani, -
נורה סוניק 2013
מאת GKME- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נשרפה נורה בסוניק 2013, עפ"י ספר רכב שהורדתי מהאינטרנט הנורה המתאימה היא H11, אבל כשפירקתי פיזית את הנורה ראיתי שהיא H7. בספר הרכב לא מוזכרת H7 באף נורה. ככל הנראה הספר שהורדתי מיועד לצפון אמריקה, אבל האם יכול להיות הבדל עבור שווקים אחרים? מצרף את הטבלה של הנורות. תודה
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 630 צפיות
שלום לכולכם, היה לי היום מקרה מוזר בפולו שלי אחרי נסיעה של חצי שעה +/- (נסיעה רגועה ללא עומסים), הגעתי לחנייה ברגע שחניתי ועצרתי, פתאום נדלקה נורת הEPC והטורים עולה ונתקע על 1100-1200, דוושת הדלק לא מגיבה, את האמת לא ניסיתי לכבות ולהדליק את האוטו מחדש ולבדוק מה יקרה(רק כיביתי את האוטו והלכתי) אני רוצה רק לשמוע אם יש מישהו מהקהל מקיר או חובה תקלה כזו, שלפחות לדעת על מה מדובר, ויש לי עוד שאלה, לפני כמה ימים החלפתי 4 צמיגים חדשים, כמובן עם איזון לגלגלים ואחרי כך כיוון פרונט, אבל עדיין חובה רעידה קטנה לבינונית אחרי מהירות 90-100 (היה לפני רעידה אבל ממש חזקה) הרכב המדבר פולקסווגן פולו 2008, מ…
הודעה אחרונה מאת WA_SA123, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה לאחרונה בקיה פיקנטו 2013, 155K ק"מ. ברגע שאני מאיץ בתחילת נסיעה ממצב של עמידה הרכב נחנק ומתחיל להשמיע שריקה. הוא משתחרר אחרי כמה שניות ובהילוכים גבוהים יותר הכל מסתדר. חשוב לציין שהתהליך קורה אך ורק בתחילת נסיעה. הייתי אצל שני מוסכים(אחד מורשה), באחד עשו לי טיפול - ניקו בית מעצרת, החליפו כבלי האצה, פילטרים, שמנים, פלאגים. האוטו היה תקין למשך שבועיים, אך לאחר מכן שוב חזרה הבעיה. חלק מהאבחונים שקיבלתי היו אולי בעיה במחשב של הגיר, בעיה בגיר, בקופסא האקלקטית. חשוב לציין כי אני לא רוצה להיכנס למסע של ניסוי ותהייה, מעדיף לפתור את הבעיה נקודתית. אשמח לדעתכם והמלצתכם על מוסכים שמכירים את הבעיה ויכולים לעזור. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לעזרה הבת שלי זרקה אליי צמיד באוטו ולמזלי הרע הוא נפל בתריס של המפזר אדים… לא מצאתי שום דרך לפרק את התריס או להגיע לשם מכיוון אחר. יש מה לעשות? יש תקווה שהצמיד עדיין שם בכלל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Mazaltov12, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים לצערי המתזים שלי בקושי מוציאים מים כבר ניסיתי חומץ בתא המים שלהם וכן להחדיר סיכה דקה, ללא הצלחה… האם מכירים דרך/שיטה להחליף אותם בקלות? או שזה כבר עניין שדורש התערבות מוסכניק? מצרף תמונה לדוגמה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ניראל ג, -
- 6 עוקבים
- 35 תגובות
- 5 אלף צפיות
ה CX30 נרכשה חדשה ב 2021 עם Toyo Proxes R56 מידה 215-55-18 95H. היו רעידות והן טופלו ע"י דלק מוטורס בהחלפה של זוג וביצוע hunter road force balance. לא אוחזים מי יודע מה, אבל נוחים ושקטים. תמיד רציתי לשדרג למשהו יותר איכותי. ב 40,000 ק"מ לא היו יבשים והיה בשר, אבל אחיזה בעייתית ביותר. שקלתי Michelin Primacy 4 Plus ורכשתי לבסוף Goodyear EfficientGrip Perfomance 2 99V XL 70db - שמתי 3,400 ש"ח.. שזה המון. האחיזה - מצוינת! הצריכת דלק אני חושב אפילו השתפרה. הנוחות - הם יותר קשיחים וזה מורגש - נסבל. אבל מה - רועשים ביותר! במיוחד בקיץ - הרעש מתגבר כתלות של הטמפרטורה והלחץ אויר שעולה בגללה. נסיעה בשרב בכביש 6 ממש מחרישת אזניים. ונסיעות מנהלתיות לא נעימות. הצמיגיה - …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה את הרכב שבכותרת. יש ברכב סוגיה של מועד טיפולים. ההנחיה הבסיסית כל 15,000 ק"מ או בהתאם להנחייה ממחשב הרכב. המוקדם ביניהם (כאשר מחשב הרכב מורה פעם אחת על החלפת שמן ובמחזור הבא על שמן + פילטר). הבעלים הקודם החליף שמן לפי מחשב הרכב פעם ב 12,000-13,000 ק"מ. כנראה אפילו לפני המועד שהמחשב אותת וגם תמיד החליף גם פילטר. כלומר אם מחשב הרכב אותת על החלפה עוד 1500 ק"מ הוא נכנס למוסך לפני. כך שכנראה המחשב אותת יותר לכיוון של פעם ב 13,000-14,000 ק"מ. שאלה נוספת: אני חשבתי שמחשב הרכב מתזמן את החלפות השמן לפי אלגורתים בהתאם לאופי הנסיעה. אבל נתקלתי בטענה לפיה יש לו חיישן לאיכות השמן. מישהו יודע להאיר את עיני לעניין? מבחינתי אם יש חיישן אין סיבה לבצע …
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב שנת 2020 עשה 140,000 טופל עד עכשיו במוסך יצרן. המים ברדיאטור היו פעם כחולים צלולים והיום כבר כחול עכור... לא יודע אם החליפו במוסך והאמת כרגע לא רלוונטי. איך אני שוטף את הלכלוך ממערכת המים ואיזה מים אני צריך לשים? תודה
הודעה אחרונה מאת דודי לומד כל הזמן, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 657 צפיות
שלום רב לכולם מידת הצמיג שלי ברישיון היא : 165/65R14 79S וראיתי שכל הצמיגים שמותקנים לי באוטו הם 165/65R14 79T האם זה קריטי ? התקינו לי T במקום S
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 950 צפיות
שלום לכולם, בהמשך לכותרת נירו 99,000 ק"מ , נורת חום מנוע שהופיע לסירוגין במהלך נסיעות ארוכות, המוסך זיהה דליפה בצינורית קירור, החליף חיישן טמפר', זיהה במקביל סדק בקולר שמן והחליף אותו, בדיקת רדיאטור והחלפת תושבות רדיאטור, ביצע שטיפה, הוצאת אווויר ולאחריה בדיקה בלחץ של מערכת הקירור לבדיקת נזילות, מעקף ל- מחליף חום באגזוז ...וכל זה לא עזר, בנסיעה אחת החום עלה למקסימום והמנוע הלך, בבדיקה "פתולוגית" התברר שמשאבת המים התפרקה לחלוטין וזה מה שגרם להתחממות קריטית של המנוע. בפשרה עם המוסך הם שילמו על המנוע ואני על העבודה. לפני 10 ימים , נורת check engine ואני מזהה שנוזל הקירור מתמעט, בדיקה במוסך- צריך להחליף EGR. ההחלפה בוצעה ו10 ימים אחרי(בנסיעה ללארוחת החג...)…
הודעה אחרונה מאת מנו לוי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 510 צפיות
אהלן, בחודש-חודשיים האחרונים שמתי לב שצריכת הדלק של הרכב השתנתה מאוד, מ-ממוצע של 1/15 ל-1/11 מדובר במנוע 1.2 אטמוספרי, הנהיגה ברובה בעיר. הרכב עבר טיפול(מוסך גבע) בפברואר האחרון שכלל החלפת רצועת טיימינג, פלאגים(אירידיום), נגד ראדיאטור, שמן, פילטרים. מאז הרכב גמע כ-6500 ק"מ. יש לציין שהגעתי למוסך בגלל נורת check engine, שלדעת המוסך דלקה בגלל אחת משניים, נגד ראדיאטור תקול (שלבסוף הוחלף), ממיר קטליטי תקול שהחלטתי לא להחליף, והנורה אכן כבתה כחודשיים לאחר מכן. מה יכולה להיות הסיבה לעליה הסו בצריכת הדלק בהינתן שהרגלי הנהיגה שלי לא השתנו? (מזגן תמיד עבד) שנה טובה, תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת lolshimi11, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני הולך להחליף זוג צמיגים. אני יכול לקנות מישלין פרימסי 4 במידה 195/65/15 לסוזוקי SX4 שלי ב-300 ש"ח לאחד כולל התקנה. נסועה של רק 6,000 ק"מ בשנה. יש משהו טוב יותר במחיר הזה, או שפשוט ללכת על זה?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם,מאזדה 3 שנת 2007 נפח 1.6 מאתמול הרכב פתאום לא מניע. אני מקיש את הקוד מהשלט פותח את הרכב אבל אין התנעה. יש קליק בודד מכיוון המנוע כל פעם שאני מסובב את הסוויץ. אשמח לעזרה תודה. IMG_2277.mov
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 992 צפיות
הי חברים סיטרואן ברלינגו דיזל 75 כוח סוס 2014 איזה שמן הכי מומלץ להשים
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה התחיל בכך שלחיצה על הסגירה האוטומטית המלאה הביאה את החלון עד לרבע ואז הוא חזר חזרה, הייתי צריך להעלות אותו בלחיצות קטנות כדי לעבור את הרבע ואז את ה3/4 ורק אז הוא נסגר עד הסוף. זה המשיך בכך שלפעמים החלון פשוט נתקע ולא זז, לחיצה על הכפתור עושה קליק וזהו, נשמע שכאילו קלא'ץ עוצר אותו ולא נותן לו להסתובב כלומר חשמל תקין, הוא מקבל פקודה אבל מעבר לקליק הקטן הוא לא מגיב. משחק עם הכפתור עד שהוא חוזר לעצמו ואפשר לסגור את החלון. השלב הבא היה שהוא נפתח ונסגר אבל פתאום נתקע ועושה רעשי טחינה, המנוע מסתובב אבל הגיר עוצר אותו אז פירקתי את הדיפון, כשהמנוע מנותק מהמנגנון הוא הסתובב והסתובב עד שפתאום שוב נתקע, עושה קליק אחד פר לחיצה על הכפתור…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים ,אני מבקש עזרה כי אני כבר אובד עצות. יש לי שברולט ספארק 2017 מצב מעולה ,לפני מספר חודשים התחילו לי רעידות באוטו ,כמו מאין גמגומים לא מוסברים בתחילת נסיעה הרכב רועד ,בזמן נסיעה הרכב מפסיק לרעוד ,מגיע למהירות 'ל 90 האוטו רועד שוב ,וזה כבר מרגיש לי סכנת חיים . נלקח לשלושה מוסכים,שלא הצליחו לעלות על הבעיה ,ובאחד מהם אבחנה שגויה הוחלפה ציריה יקרה ברכב הזה וסתם לחינם הרכב עדין רועד נבדקו צמיגים,נבדקו גאנטים נבדקו ציריות יש לציין שהכל תקין ,וגם הצלחות . מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 762 צפיות
שנה טובה לכולם , הסוזוקי SX4 2009 הגיעה בשעה טובה ל-250 אלף קמ , יש משהו שצריך להתכונן אליו ? , לבדוק משהו שלא יפתיע ? בתודה
הודעה אחרונה מאת חוש טכני סביר1, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ברכב יונדאי I20 שנת 2013 מופיע לי תקלה ב OBD מס P0717 לפי פירוש שמצאתי , זה ליקוי במעגל חיישן מהירות טורבינה גל כניסה - אות חסר יש לציין שאיפסתי את התקלה מספר פעמים ולאחר כמה נסיעות התקלה חוזרת שוב באחת הפעמים נדלקה נורית ניהול מנוע מס שאלות האם מישהו מכיר , אם הכוונה לחיישן קרנק , או חיישן מהירות הרכב , או משהו אחר , והיכן ממוקמים ברכב
הודעה אחרונה מאת המצליח, -
שלום רב האם אפשר להשתמש בתוסף BG-44K שפג תוקפו? הוא אטום לגמרי פג תוקף זה מ 2016... תודה
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ערב טוב ושנה טובה לחברי הפורום! לאחר חיפוש בגוגל די הבנתי מה זה מזרקים לרכב,ולא היה לי מושג שדבר כזה/מערכת קיימת 🙄 כן סליחה אני עדיין אם רכב ראשון. הייתי רוצה לשאול,ולקבל הכוונה לגבי מזרקים לדלק. וכול זה כדאי לקבל ידע כללי,הרי ידע זה כוח! כמה בערך הם מחזיקים ברכבים? הבנתי שלהחליף אותם זה עסק לא זול. יש לי מספר שאלות בתור אחד שלא מבין בכלל אבל בכלל ואשמח לקבל תשובות מפורטות בבקשה. האם יש דרך לתחזק אינג'קטורים? מערכת הזרקה של דלק מה תחולת החיים שלהם? והאם זה תלוי בסוג של רכבים? דיזל/בנזין/מנועי טורבו? האם בין לבין טיפול שנתי,המוסכניך שלי יכול לבדוק את מצב המזרקים ברכב שלי וגם תוך כדאי הבנתי שיש איזה ספריי/חומרי ניקוי שאפשר ליישם,האם אפשר לבקש …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום ניגשתי לעשות טסט שנתי לרכב שלי במוסך מורשה. אחרי בדיקה וזיהוי ראשונה של הפרטים, בדיקת ״וינקרים״ ואורות בלם קידמו אותי ישר לשלב של בדיקת הבלמים. פסחו על בדיקת זיהום וגזים. אמנם בטופס הסיכום יש נתונים על ״למבדא״ אבל לא בדקו כנהוג את הרכב כאשר אני מעלה את הסלד ל 2500 עברתי טסט כמובן, והייתי עובר גם אם היו מבצעים את הבדיקה אבל זה מוזר מאד לא? 3 וחצי בצהריים, מוסך בדיקות ריק לגמרי ופוסחים עלי בבדיקה הזאת. לא שאלתי כלום,ברור, אבל זה לא מוזר? האם סוג ודגם הרכב משנה להם כיום? יש לי מזדה 6 2006 עם 350 אלף ק״מ. האם קרה כאן למישהו מקרה דומה? ומה עם האין מדבקות של הטסט? כל שנה הייתי נהנה להסיר את הישנה ולהדביק את החדשה בתחושת ניצחון קל שהרכב ת…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשתי שפשפה את הרכב וגם החישוק קיבל מכה הלחץ אויר תקין האוטו נוסע יציב לא הורגש בעיה כלשהיא בנסיעה הנה תמונה:
הודעה אחרונה מאת shlomo078, -
- 0 תגובות
- 872 צפיות
איסוזו טרופר 2004. האומים במסומנים באדום: תודה!
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יונדאי i20 שנת 2017 טפטוף מים מהפינה הימנית הקדמית, נראה כאילו מתחת למיכל מים של הוישרים. הרכב נוסע רגיל, חום מנוע תקין, אין שום נורה דולקת. ראיתי שלולית כזאת לפני שהתחלתי בנסיעה וגם עכשיו עברה שעה מהנסיעה האחרונה ועדיין מטפטף. השערות? לדעתי לא מים מהמזגן כי של המזגן זה יותר בפנים. תודה. 20230914_184452.mp4
הודעה אחרונה מאת פאביה, -
-
שלום, לפני 5 שנים קניתי צמיגים מישלין פרימסי 4. הצמיגים האחוריים מצויינים אבל בקדמיים הופיעו סדקים. החריצים די עמוקים והצמיג לא נראה שחוק יותר מידי. לפני שבועיים עברתי טסט בהצלחה. האם הגיע הזמן להחליף?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 740 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Boris002
- falou
- Albetx
- SlowRide
- שביט
- CFAnon
- natco
- tan tan
- שלמה.נ.
- במבליק
- matan_mil