Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,אני מבקש עזרה כי אני כבר אובד עצות.

יש לי שברולט ספארק 2017 

מצב מעולה ,לפני מספר חודשים התחילו לי רעידות באוטו ,כמו מאין גמגומים לא מוסברים

בתחילת נסיעה הרכב רועד ,בזמן נסיעה הרכב מפסיק לרעוד ,מגיע למהירות 'ל 90 האוטו רועד שוב ,וזה כבר מרגיש לי סכנת חיים .

נלקח לשלושה מוסכים,שלא הצליחו לעלות על הבעיה ,ובאחד מהם אבחנה שגויה הוחלפה ציריה יקרה ברכב הזה וסתם לחינם הרכב עדין רועד 

נבדקו צמיגים,נבדקו גאנטים נבדקו ציריות

יש לציין שהכל תקין ,וגם הצלחות .

מה עושים? 

פורסם

תנסה לפרט קצת יותר.

איפה אתה מרגיש את הרעידות?

הרעידות במהירות נמוכה וב-90 קמ"ש מרגישות אותו דבר?

הן קורות בין בלחיצה על אחת הדוושות ובין שלא?

כשאתה כותב נבדקו צמיגים - בוצע איזון?

רעידות ב-90 קמ"ש נובעות הרבה פעמים מאי איזון.

פורסם (נערך)

אני מאשקלון

בוצע איזון גלגלים בוצעה בדיקה לצמיגים  ולגאנטים ונבדקו ציריות 

הרכב רועד באותה צורה בדיוק במהירות 90 כפי שהוא רועד כאשר אני יוצא צהחנייה ולוחץ על דוושת הגז וגם בסיבוב בכיכרות 

הוא מתנהל כך גם בתוך העיר 

נוסע בצורה שהרעידות האלה מטלטלת את הרכב גם במהירות נמוכה 

ההרגשה היא בעיקר מקדימה כשיושבים בכסא הנהג 

ברמת העיקרון מרגישים את הפדל של הגז ברגל ואת ההגה זזים למרות שזה מפסיק במהירות גבוהה 

עריכה אחרונה על ידי Lucky midget
פורסם

מוטות מייצב הגומיות מעט בלויות 

כולל התפוחים של המשולשים הגומי מאד ייבש 

לא יודע אם זה קשור לכך 

אבל הרכב נוסע כמו צורה בייצתית אפילו במהירות נמוכה 

ומיד פעם אף הוא נותן כמו דילוג מעצבן שמזעזע את כל האוטו במהירות נמוכה אפילו 

פורסם
לפני 5 שעות, Lucky midget כתב:

אבל הרכב נוסע כמו צורה בייצתית אפילו במהירות נמוכה 

בני כמה הצמיגים? אולי הצמיגים גמורים. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אם הרעידות דומות במהירות נמוכה למהירות גבוה ואין קשר לבלימה אני דווקא הייתי חושד במנוע.

האם נבדקו דליפות ואקום? האם בוצע ניקוי מצערת וחיישן MAF? האם נבדקו חוטי הצתה/מצת ופלאגים? ואני יודע שמצחיק אבל אשאל בכל מקרה, האם נבדק שהפילטר אוויר לא סתום? 

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשנתיים היה ברשותי רכב זהה מאותו שנתון עם גיר רציף שסבל מאותה בעייה של רעידות בעיקר במהירויות נמוכות , האבחנה הייתה בעייה בגיר.

מניח שגם הרכב שלך מצוייד בגיר רציף.

התחושה הייתה לא נעימה והורגשה ממש בבטן כאילו לוחצים גז וברקס במהירות או שומעים בס בעוצמה חזקה. הופיע במיוחד בלחיצה על דוושת הגז והורגשה בעיקר בפקקים, לא היו אצלי החלקות.

במקרה שלי החלפת שמן גיר שיפרה במעט את התחושה אבל לא פתרה את הבעייה.

לא יודע כמה ק"מ עבר הרכב אבל מציע לבדוק את גובה שמן הגיר והצבע שלו, אולי לשקול החלפתו אם לא נעשתה.

• מעניין 1
פורסם

אני יכול להעיד שבספארק 2016 הייתה תופעה של מכה בתחילת נסיעה שהחלפת שמן גיר העלימה לגמרי אבל לא רעידות.

במקומך הייתי באמת גם מחליף שמן גיר (הגיע הזמן) אבל תנסה קודם את האבחונים שהצעתי כבר.

• תוכן חדש...