טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, הטוסון 2019 2.0 שלי מתקרבת למועד הטיפול השנתי ביולי. עד כה טופלה במוסכים שהתחשק לליסינג. יש מוסך מתמחה באיזור המרכז שמוכן לקבל חלקי חילוף מקוריים (אפילו בעלות עבודה גבוהה יותר) / OEM, או לחלופין יודע לספק אותם בעצמו במחיר סביר? לפי ספר הרכב נראה שצריך רק שמן מנוע ומסנן שמן. מניח שכדאי להחליף גם פילטר אוויר ופילטר מזגן למרות שלפי הספר לא צריך? יש גם המלצה למסננים ושמן והיכן כדאי לרכוש? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. החלון בצד ליד הנהג לא היה עולה,פירקתי את המנוע+וסט ראיתי שהכבל ניקרע המנוע עדיין תקין.מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת דייהטסו שרייד, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 644 צפיות
בוקר טוב. i25 2014 בנורה הימנית(H4) העוצמה ממש נמוכה נראה ששני חוטי הלהט של הנורה (אור גבוה ואור נמוך) דולקים יחד ואין שינוי כאשר מעבירים את הידית בין המצבים (גבוה ונמוך) בנורה השמאלית הכל תקין. החלפתי נורה אך אותה הבעיה. ממה יכול לנבוע? בנוסף לחצן trip שמתפעל את המחשב נסיעה בלוח שעונים לא מגיב, מה הבעיה יכול להיות לפני שאני מפרק לראות מאחורה אם יש נתק. תודה מראש. ערן.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה לגבי שמן מנוע. רכשתי לא מזמן קיה נירו LX 2020 מליסינג שנסעה קצת מעל 90 אלף ק"מ. רוב הטיפולים נעשו בזמן במוסך מורשה אבל הטיפול האחרון (90) לא. בטיפול האחרון החליפו . הגעתי למוסך מורשה כדי להחליף כמה חלקים במסגרת האחריות ובמקרה הראיתי להם פירוט של הטיפול האחרון שבו כתוב שמן מנוע 5W30 C3 A5/B5. נאמר לי שהשמן לא תואם להוראות היצרן שהן 0W30 ושאני חייב להחליף שמן כדי למנוע בוצה. פתחתי ספר נהג ושם כתוב: "מומלץ Total Quartz עם סיווג API עדכני או ACEA A5/B5", להבנתי זה אומר גם 5W30 וזה מה שהוחלף בטיפול האחרון. מבדיקה של היסטורית טיפולים לרכב, בטיפול 15 ו-30 כתוב שמן A55 W30 (הכוונה אני מניח A5 5W30) במוסך מורשה של קי…
הודעה אחרונה מאת shawn685, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, ברשותי שברוליט סוניק דגם RS 1.4T והגיע הזמן להחליף שמן גיר (לפי המלצת יצרן) בטיפול הקרוב. מעוניין להחליף אותו בעצמי ואשמח שתעזרו לי להבין האם הגיוני שבאתר הזה - https://gmauthority.com/blog/gm/gm-transmissions/mh8/ רשום שקיבולת שמן גיר היא 7.7 ליטר. האם הגיוני הכמות הזו? אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הרכב או פשוט יכול למצוא מידע מועיל כמה שמן גיר (גם הערכה זה טוב) נכנס על מנת שאוכל קצת יותר מהנדרש על כל מקרה. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט וכל אתר נותן מידע אחר וטווח רחב מידי של כמות. תודה לעוזרים ושבת שלום 🙂
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
בולמים של מונרו אם זה משנה. על עבודת ההחלפה גבו 400 שח. סהכ 2800 כולל מעמ. אני תוהה אם זה סביר כי מבחינתי זו אינדיקציה אם להמשיך לטפל במוסך הזה או לא .
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, יש לי רנו קליאו שנת 2017, יש לי נורה של טיפול של המפתח שוודי דלוקה באוטו ורשום check injection, הייתי שמח לשמוע חוות דעת מכם מה זה יכול להיות, ואיך אני מטפל בבעיה וכמה תעלה לי כל החוויה (וגם האם בהכרח ללכת למוסך מורשה). בנוסף יש גם check stop and start אבל זה לדעתי לא קשור אחד לשני.
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
יעוץ בהסבה לגז
מאת אפי ..- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ברשותי ניסאן נוט 2013 140 k אני מעוניין להסב להנעה בגז ושאלתי האם מישהו יודע כמה זה מתאים לניסאן או בכלל לנוט... אשמח למידע כללי איפה מומלץ כרגע אני אוחז על J גז בחיפה לאחר שעות על הרשת ושיחות עם אנשים שכבר התקינו ... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת איש שמח, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני עובד מחוץ לעיר ולכן ברוב הדרך אני משתמש בבקרת השיוט האדפטיבית. הבנתי שהרכב מאט ע"י שימוש בבלמים. כי כשנוהגים ללא בקרת שיוט, אז רואים מרחוק שהרכב מקדימה מאט, אז מנתקים את הרגל מדוושת הגז והרכב מתחיל להאיט לבד וחוזר חלילה. אבל בבקרת שיוט אדפטיבית, הבלמים עובדים שעות נוספות. אז מה זה אומר בעצם - שאני צפוי להחלפת בלמים בתדירות גבוהה יותר בגלל זה?
הודעה אחרונה מאת usafun, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 884 צפיות
יש לי הונדה סיוויק 2005 שהתחילה לעשות בעיה 1. שהרכב בטורים 4 לפעמים נחנק... או בניוטרל בטורים 6. ואז אמרו לי שאולי זה קשור לחיישן של האגזוז('למדה' נראה לי שקוראים לו) החלפתי אותו במשומש והבעיה לא נפתרה - וחצי שעה אחרי התחילה בעיה ,שאני לא יודע למה זה קשור ושוב עשיתי כמה בדיקות אצל חשמלאים, כולל סריקות עם חיבור מחשב וכל אחד אמר לי משהו אחר - אבל שהוא לא בטוח מה הפתרון... הבעיה כזו: הרכב פתאום באמצע נסיעה או בעמידה ברמזור (בעיקר כשהוא בטורים נמוכים) סוג של נכבה ונדלק ישר , לפעמים זה גורם לזה שהוא נכנס להילוך יותר נמוך ולפעמים פתאום נכבים 2 מחוגים - הטורים והמד חום מנוע+ המדחס של המזגן... מישהו יודע למה זה יכול להיות קשור?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת GDani, -
- 5 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. הפוקוס מתקרבת ל-60 קיי ו-3 שנים ונראה שהגיע הזמן להחליף את הצמיגים, יש סימני שחיקה ותחילת התייבשות. כרגע האוטו עם הצמיגים המקוריים (קונטיננטל אקו קונטקט 6), שהיו בסה"כ אחלה. לפי האתר tyre reviews הצמיג הזה דווקא לא ממש מצטיין בכל מה שקשור לבטיחות והוא גם ממש לא זול, אז נראה שלא אלך עליו שוב. האוטו צריך מציגים בגודל 215/55R17 ו-94V. אופי הנהיגה שלי - אפשר להגדירו כרגוע עם לחיצות פה ושם בעיקר לטובת עקיפות מהירות. הבטיחות מאוד חשובה לי כמובן, ואם אפשר - לא על חשבון נוחות ונסיעה שקטה. אני מתלבט בין כמה אופציות - 1. מישלן פרימסי 4 פלוס. קראתי ביקורות מצויינות עליהם, עושה רושם שהם הרבה יותר טובים ממה שיש לי - גם על יבש וגם על רטוב …
הודעה אחרונה מאת Olegis, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב ,סיטרואן c4 nfu מנוע 1600 שנת 2009 אצלנו 5 שנים ומרוצה מאוד מטופלת מאוד עם 90,000, בזמן שהרכב מונע יש נזילה לא קטנה מאזור המכסה של הפילטר שמן , יש לציין שהוחלף פילטר מקורי ושמן לפני חודש , שאלתי במוסך אם החליפו גומייה אמרו שכן , מה הפתרונות ? להחליף מכסה ? צריך להחליף שוב פילטר ושמן חדש ?תודה - מצורף צילום עם חץ באדום שם מתמלא שמן ונוזל
הודעה אחרונה מאת ציטי, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 646 צפיות
יש לי סקודה סופרהב 2009, נתקע לי באמצע הכביש. דחפנו אותו לחניה בצד. הגיע מוסכניק בדק ואמר שהלך לי המוח גיר. הרכב נמצא תקוע בקרית אתא. מה אתם ממלצים לעשות. מכירים מוסך לגירים באזור במחירים טובים ואמינות. יש לי אפשר לגרור את הרכב לכפר ליד הבית שלי, שם יעלה לי 1500 מוח גיר משומש כולל עבודה, הגרירה תעלה לי עוד 1000 שח זה כפר חוסן מאוד רחוק... מה ממלצים? לקנות חדש ?משומש? מה לעשות? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת אברומי200, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חוץ מאוטודיפו, היכן יש מקום שמחליף מצברים בשבת, במרכז?.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 630 צפיות
אחת לשבוע יש לי נסיעת חלוקה שכוללת עצירות מורבות (חלוקה) רק בנסיעה זו לאחר עצירות מרובות ושילוב לparking בתחילת הנסיעה לפנים או לאחור כשאני לוחץ גז הרכב משמיע גרגור כמו של רכב דיזל.. סוג של חריקה. לאחר כמה שניות נעלם וחוזר לאחר העצירה הבאה. זה קורה רק בנסיעה הזאת אחת לשבוע.. אני משער שזה עניין של הגיר cvt. איך ואיפה מומלץ לטפל בזה ומה להערכתכם מחיר הטיפול. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת naki220, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר רכישה, מחפש טבלת נוזלים ותקנים לפני טיפול ראשון ויישור קו אשמח לקישורים או צילום מסך והמלצות למה לשים לב תודה
הודעה אחרונה מאת שחרדור, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים יונדאי ix35 225/60r17 אשמח לדעת איזו חברה כדאי להתקין גם מבחינת עלות וגם איכות מישלן קלבר קונטיננטל פלקן גודייר דנלופ תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 976 צפיות
שלום יש לי צמיגים עם חתך 50 ומצאתי צמיגים עם חתך 60 שמצאו חן בעיניי. זה אפשרי להחליף על דעת עצמי או שזה בעיה? מה ההשפעה של זה או שאולי זה יותר טוב ומשפר אחיזה בכביש? (חוץ מהחתך לא מצאתי הבדל)
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם הרכב סובארו b4 2010, המזגן מקרר ומפסיק כל הזמן, בפרקי זמן מאד קצרים, ולכן לא מצליח לקרר טוב את הרכב נבדק ואין חוסר בגז מצרף סרטון בחיבור שעוני לחץ תודה מראש VID-20230907-WA0004.mp4
הודעה אחרונה מאת rami.v, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם .רכב מאזדה 3 2017 . השבוע רכב לא הניע בבוקר השתמשתי בבוסטר התנעה ,אחרי חניה ממושכת התניע כרגיל .למחרת רכב לא מניע (הסימן I-STOP כבר הרבה זמן לא מופיע ). המצבר הוחלף ביום חמישי I-STOP בצבע ירוק עשיתי כמה נסיעות .היום רכב לא מניע . בלוח שעונים אין אורות ,לא רדיו, לא סטרטר, אבל בסלון יש אור . אולי מישהו נתקל בבעיה דומה?
הודעה אחרונה מאת cp, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 771 צפיות
שלום יש צורך להחליף צמיגים קיבלתי המלצה על צמיג lasa מה דעתכם צמיג טוב .
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 666 צפיות
שלום התצוגה במסך המולטימדיה הפסיקה לעבוד. הרדיו והדיסק עובדים. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בוקר טוב, פורד מודנאו 2008 מנוע 2300. תקלה קצת מעניינת(ומעסיקה מבחינת חשיבה) סיפור מקדים: לפני כשלוש שבועות הרכב לא הניע, המצבר היה מרוקן לגמרי. לאחר הנעה עם כבלים נבדק מצבר במסגרת האחריות ונתן מתח של 12.5 במצב כבוי. כיום כאשר מניעים את הרכב(לא משנה כמה זמן הרכב לא היה מונע) יש מנורת מצבר(מתח נמוך) אך לאחר נסיעה של כעשר דקות המנורה נכבית. אתמול במהלך הנסיעה כאשר נדלקה המנורה הרכב אכן כבה בעמידה והנעתי אותו עם כבלים, קצת גז ונסיעה בכביש מהיר והמנורה נכבתה. כרגע התוצאות בדיקה שלי: נבדק מצבר לאורך שבועיים, נותן מתח של 12.5 וולט. במצב מונע(טמפרטורת עבודה) 14.5 וולט(לא נבדק לאחר הנעה כמה מתח נותן). האלטרנטור …
הודעה אחרונה מאת slavai, -
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי קיה פורטה 2012, נקנתה לפני קצת פחות משנה, הבעיה שכבר מהימים הראשונים שלי אתה, אחרי שאני מגיע לאזור ה40 קמ''ש , ומתחיל להאט, או עם הברקס או אפילו לבד בלי לחיצה על הגז או הברקס, כשהרכב מגיע לאיזור ה20 קמ''ש, אולי אפילו קצת לפני, הרכב מקבל מין בלימה עצמאית, כאיל מישהוא בלם ושחרר, אשמח לדעת אם מישהוא מכיר או שמע על התופעה.
הודעה אחרונה מאת dani148, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 523 צפיות
יש לי פיגו 208 שנה 2018. אני מחפש מוסך פחחות באיזור חדרה, נתניה אמין וגם לא יקר מדי. אני רוצה להתקין שתי דלתות (יש לי את הדלתות) שמליות של הרכב וישור סף עקב תאונה
הודעה אחרונה מאת julio12, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב הראה חוסר רצון להניע ורק אחרי שכנועים שלא קשורים למצבר הניע המחשב הראה למוסך תקלת חישן גיר החליפו לי לחילופי יד שניה ואחרי יום חזרה התקלה מה עושים כמובן שהמוסכניק אמר שהוא יחזיר לי את החלק ואת הכסף אבל מה עושים?
הודעה אחרונה מאת tribel, -
1)איזה דברים צריכים להחליף ברכב אחת לתקופה ואשמח לדעת מה זה כל חלק בקצרה מה המטרה שלו 2)ואיך יודעים שצריך להחליף שמן ברכב? איזה סמנים הרכב מראה? עזבו רגע את השנה והקילומטר.... 3) האם שמנים איכותיים יותר יגרמו שאני אצטרך לעשות פחות טיפולים לרכב?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
רכב יונדאי I30 יש רעש חלש מהמנוע הרעש קיים כל הזמן קצת מתחזק בנסיעה מהירה, אחרי נסיעה יותר ארוכה קצת נחלש. הייתי אצל מוסכניק היום טען שלא יכול לנחש, (אין לו זמן לתיקונים יום) אבל יתכן שזה משאבת מים, או מדחס. הגיוני?? בנוסף יש למישהו המלצה על מוסך טוב באיזור בית שמש זה לא רעש צווחתי, אלא יותר דומה לרעש מונוטוני. שמתחזק עם לוחצים על הגז.
הודעה אחרונה מאת יונדאי I30 08, -
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום חברים רציתי לשאול לגבי מזגן בניסן נוט המפוח ברכב לא עבד בדקו מה זה ואמרו שזה נראה נגד מהירויות לא היה לבינתיים את הנגד הזה ספיציפי אז לבינתיים הוא חיבר לי את המפוח ישירות לאפס של האוטו וה מזגן עבד מצויין אבל רק על הפן הכי גבוה ואז החלפנו את הנגד וישר המזגן קיצר החזרנו את הנגד הישן ועדיין מקצר מה יכול להיות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אביavi, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מאזדה 3 2006 1.6 מאיצה לאט, האוטו מרגיש כבד בתחילת נסיעה. האם חיישן חמצן תקול יכול להשפיע באופן ניכר על האצה? מעבר לאפשרות שהמנוע פשוט נחלש, מה עוד ניתן לבדוק? תודה
הודעה אחרונה מאת שחרדור,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 440 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Itzik-b
- Aviady001
- david3692
- osheri
- garay
- topop
- Boris002
- davemustaine87
- פולו,גולף
- Albetx
- sperial
- falou