טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם החלפה באמצעות מתיחת הגרמושקה טובה או שעדיף לפרק את הציריה ולהרכיב לפי הספר ?
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי מזדה 3 2008 מנוע 2 ליטר מצערת אלקטרונית בזמן עמידה יש רעידות והסלד נע בין 800-400 הוא יורד ל400-500 ואז יש רעידות חזקות בכל הרכב בוצע ניקוי מצערת בוצע ניקוי חיישן MAF (עם ספריי יעודי) בוצע החלפת תושבת מנוע ראיתי בפורומים באינטרנט שאולי צריך להחליף מצערת ראיתי שיש גם עניין שברגע שאני עוזב את הברקס ואני עם אמברקס אז הסלד חוזר להיות יציב ב900+-וברגע שאני שוב עם ברקס לחוץ אז הסלט לא יציב אבל לא תמיד זה קורה אני אבוד עצות, להחליף בית מצערת? אולי יש בריחה כלשהי מהברקסים? מה עושים? משתגע. (התקלה הזאת כבר 4 שנים אצלי ואני פשוט סובל אותה ונמאס לי
הודעה אחרונה מאת ms.kusit-al, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 948 צפיות
היי, האם השמן שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי מתאים ליודאי אקסנט 2005? https://www.ace.co.il/7918535 ואם לא, אפשר המלצה לשמן מנוע מתאים? תודה
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אני לפני טיפול גדול במאזדה 2 שלי. הטיפול האחרון היה ב-68 אלף קילומטר לפני שנה (הוגדר כטיפול 75). משמע בטיפול הקרוב אצטרך בין היתר החלפת פלאגים וכו׳. השאלה היא האם כדאי להזמין מראש מאליאקספרס חלקים כמו פלאגים, פילטר שמן, פילטר מזגן, שמן, נוזל קירור או שהפער במחיר לא דרמטי? בנוסף, האם יש חלקים נוספים שכדאי כבר להזמין למקרה ויצטרכו להחליף אותם? בטיפול האחרון הוחלפו: - מסנן אוויר (50 ש״ח) - מסנן שמן מקורי (85 ש״ח) - שמן מנוע סינטטי (46x4 ש״ח) - רפידות בלם קדמי (190 ש״ח). נ.ב בדיוק קנינו גם קיה נירו הייבריד 2018 שתכף תצטרך טיפול קטן, אז השאלות תופסות גם לגביה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 506 צפיות
שלום חברים , אני נוהג בסובארו אימפרזה 2015 . מסתבר שהרדיו נותק ,אז אחרי חפירה באוטו מצאתי כנראה את מחבר הרדיו/אנטנה . אבקש עזרה מחברי הפורום היקרים בזיהוי של המחבר שמצאתי , אם זה המחבר לרדיו/אנטנה ? תמונות מצורפות.
הודעה אחרונה מאת באזז שנות אור, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, העלתי סרטון בעברית כיצד להחליף את אטם מכסה השסתומים ברכב למניעת דליפת שמן מנוע. הסרטון מפורט ומאוד בסיסי עבור אנשים שרוצים לבצע בפעם הראשונה החלפת אטם מכסה שסתומים. אל תתביישו לפרגן בקטנה ותרשמו כמנויים לערוץ ותנו לייק לסרטון ואפשר גם לפרגן ממש ולשתף את הסרטון.
הודעה אחרונה מאת STIGT, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 963 צפיות
שלום לכולם, רכב אסטרה אשמח 2013 מנוע 1.4 טורבו מנסה להבין היכן ממוקם המיכל פחם של הקניסטר. הבנתי שהקניסטר מורכב מהשסתום שאני יודע היכן הוא ממוקם (קרוב לקיר האש) וממיכל ה evap שלא הצלחתי למצוא אותו פיסית ברכבי, וגם לא ברחבי הרשת כתמונה וגם לא באתר catcarinfo. ממש אודה למי שיכוון אותי להיכן זה נמצא, עדיף אפילו יותר תמונה כלשהי של המיכל.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי אודי RS3 שנת 2016 לאחרונה התחלתי לעשות בדיקת טעינה לרכב שאני מניע את האוטו בבוקר בדרך כלל הטעינה 14.3-14.2 אני יכול לנסוע כל היום והטעינה 13.9-13.7 ופתאום יש פעמים שהטעינה נופלת מכה אחת ל12.9-12.7 יש לציין שמנורת אלטרנטור לא נדלקה אף פעם הרכב מניע בנגיעה הסטרטר בריא וחזק וגם המצבר בסדר גמור הלכתי לחשמלאי הבעיה שזה לא קורה כל הזמן אבל מדיי פעם זה קורה מה זה יכול להיות? המצבר מאחורה האם יכול להיות בעיה בפלוס? או במינוס יכול להיות שאלטרנטור אבל יש פעמים שהטעינה מעולה אשמח לעזרה וטיפים לבדיקה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים יקרים מתעד להרכיב מערכת גז על הרכב הנ"ל הולך לנסוע עם הרכב כ 45 אלף קילומטר בשנה קיבלתי המלצות על ג'י גז בחיפה ,אייגר בחולון ,מוסך חיש גז בפתח תקווה, אשמח להמלצות בנושא המוסכים. תודה רבה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת אלי122, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עם דלק סונול נוסעים יותר קילומטרים. לאחר השוואה בחרתי בסונול. אולי לא בכל המקרים, בסונול ידעו זאת מדוע מעולם לא פרסמו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך להחליף בלמים ליאריס 2007 שלי, צלחות +רפידות. כרגע יש לה צלחות מקוריות של טויוטה ורפידות של רמסה. אני רוצה לדעת איזה צלחות ורפידות כדאי לשים? (אחרת המוסך פשוט ישים מה שיש לו). - האם חשוב לשים צלחות מקוריות של טויוטה? (הכי זול שמצאתי זה 550 ש"ח במוסך מורשה ברמלה), ואם לא אז אילו צלחות מומלצות? - בפעם הקודמת החלפתי רק רפידות וקניתי "רמסה" אצל "הפרסי". כשהתקשרתי אליהם הפעם, נאמר לי שהרפידות שמייצרות "רמסה" היום כבר פחות נחשבות ושעדיף "אר טק" (או משהו כזה). אשמח לדעת גם אילו רפידות מומלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שקע מצת לא עובד , איפה שמחברים את המצת וגם המצלמת דרך שלי מחוברת לשם וזה פשוט הפסיק לעבוד , החלפתי מתאם וגם לא עובד , פשוט לא מקבל מתח , יש דרך שאני יכולה לתקן בעצמי ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
היי חברים..היום רניתי דייהטסו סיריון 2007 קילומטרז' 87,000. חרשתי את גוגל ולא מצאתי כמעט חומר על דייהטסו סיריון 2007. אז יש לי כמה שאלות כדי שאוכל להכיר את הרכב שלי קצת יותר. 1. הבנתי מהמידע המועט שקראתי שלדגם שנת 2007 אין רצועת טיימינג אלה שרשרת. האם לכולן יש שרשרת או שיש חלק עם רצועה? איך אני יכולה לדעת האם זאת רצועה או שרשרת מבלי לבקר במוסך? 2. האם יש לרכב "מחלות" שעלי לדעת עליהן בכללי? 3. כל כמה קילומטרז עושים טיפול? 4. טיפים לטיפולים או לכל דבר בקשר לאוטו יתקבלו בברכה. חג שמייח לכולכם
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 805 צפיות
איזה מוסך לא מרכזי מומלץ בירושלים?
הודעה אחרונה מאת קקק, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דולקת נורת לחץ אוויר הוספתי אוויר בשני גלגלים שהיה חסר המנורה לא כבתה יש למישהו מושג איך מאפסים?
הודעה אחרונה מאת איש שמח, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום האם אפשר להוציא פיוז אחד או שניים כל יום על מנת להגן על הרכב מגנבה? האם זה משנה איזה סוג רכב זה? כל זאת בהנחה שיש לי את השרטוט של לוח הפיוזים. תודה ושנה טובה גלובמן
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 454 צפיות
היי חברים מחפש המלצה למוסך טוב ואמין לסקודה (קארוק) בירושלים. תודה ושנה טובה
הודעה אחרונה מאת YPV, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 911 צפיות
שלום חברים. יש לי קיה סיד בנזין 2016. אחרי נסיעות בכביש מהיר מפותל אני שומע רעשים כמו טיקטוקים מכל הגלגלים באוטו נראה שמאיזור הג׳נטים. מה זה יכול להיות? אולי בעיה של ג׳וז׳ונים?
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי סיטרואן C4 2009 מנוע 1.6 אוטומט. לפני כשבועיים המזגן קירר אך ורק בעמידה ובנסיעה היה יוצא אוויר. מילאתי גז במערכת היה חוסר דיי גדול, התבצע וואקום למערכת של כ-5 דקות ולאחר מכן מילוי גז. כעת המזגן מקרר מעולה בנסיעה, וגם בעמידה. אך לאחר שהרכב עבד כחצי שעה, ותא המנוע חם, בעמידה המזגן לא מקרר, וגם לא אם מעלים סל"ד. רק בנסיעה כשיש רוח המזגן חוזר לקרר (כשהמנוע קר המזגן מקרר מעולה גם בנסיעה וגם בעמידה). עם תוכנת TORQUE טמפ' המנוע תקינות. האם יכול להיות שבגלל שלא התבצע וואקום של כ-20 דקות, נשאר אוויר בצינורות הגז ואז נקודת הרתיחה עלתה (מכיוון שאין רק גז אלא גם אוויר וגם גז) וכאשר אין רוח מהנסיעה על מעבה המזגן הוא מפסיק לקרר בעמידה ? או שמדובר במ…
הודעה אחרונה מאת Qsz111, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי כנראה יש לי בעיה בראש מנוע בסוזוקי סויפט 2008 נזילה קטנה של מים, אין סימפטומים למעט זה (ובעבוע בגז עם רדיאטור פתוח) חשוב לציין שיש לי את זה כבר שנים ואני פשוט מוסיף מים כל כמה חודשים, בבדיקת לחץ על רדיאטור אין שום נזילה של מים זה אמור להיות רק ראש מנוע האם שווה לנסות להוסיף חומר או פשוט להשאיר את זה ככה? בגדול זה לא מפריע לי אבל אני לא רוצה שזה יחמיר אבל חשבתי בגלל שזה כנראה מאוד קטן ובשלב נמוך אולי כל החומרים האלו יעזרו ?
מזדה לנטיס לא מניעה. 1 2
מאת Trhtkf- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מזדה לנטיס 323 שנת 2000, נורת מצבר נדלקה, הגה נהיה קשה ואז הרכב נכבה ברמזור ומאז לא מניע. בבדיקה התגלה כי אין הצתה (אין ניצוץ בפלאג), הפיוזים נבדקו והם תקינים. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה ואיך לפתור? IMG_0543.mov
הודעה אחרונה מאת Trhtkf, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 836 צפיות
יש לי קיה פיקנטו 2016, זה הרכב הראשון שלי קניתי השנה פברואר והוא נוסע מצוין. הטסט של הרכב עומד להסתיים ב 13/10 ואני צריכה לעשות חדש. בשבוע האחרון התחילה לדלוק נורה של מחסור באויר בגלגלים. בדקתי וראיתי שהגלגל האחורי ימני הוא הבעיה, מילתי ואחרי יום שוב ירד בו האויר. השאלה שלי היא האם כדאי כבר להכניס את האוטו לבדיקה מקיפה לפני הטסט אם בלאו אכן צריך להחליף את הגלגל או שזה בזבוז כסף ועדיף רק להחליף גלגל? ועוד שאלה כללית, אם אני צריכה לתקן משהו או לעשות בדיקה עדיף במוסך מורשה שלרוב יותר יקרים או שזה לא קריטי? תודה מראש לעונים ולעוזרים. נילי.
הודעה אחרונה מאת NKNK1943, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם, יאריס 2013, 150 אלף ק''מ. תקינה לגמרי, אולי מעט ויברציות בסלד נמוך, אפשר לחיות עם זה. קצת חושב שיש עליה בצריכת דלק אבל לא חקרתי את הנושא. 1. האם ללכת לפי דרישות יצרן בספר לשמן 0-20? או שזה אובר קיל וללכת על 5-30 2. האם להחליף נוזל קירור מנוע? (דרישה בספר רכב) 3. האם להחליף נוזל בלמים? דרישה היא כל 30 אלף. הוחלף ב90 אלף. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת topop, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, לאחרונה אחרי כמה דקות של נסיעה נדלקות אצלי התראות על מערכות הבטיחות שמירת נתיב וזיהוי תמרורים (שתיהן נדלקות במקביל). יש קשר בין המערכות? או שכנראה מדובר במבצר לקראת סוף חייו?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח להכוונה ממי שמכיר: C4 פיקאסו אקסלוסיב שנתון 2016 1. האם יש דרך להכניס אופציה לשפה עברית במערכת המולטימדיה? (אין תמיכה בקארפליי) 2. האם יש דרך להכניס אופציה לוויז במולטימדיה? 3. האם ניתן לבטל את מערכת הסטרט-סטופ לצמיתות? 4. התרעה על סטייה מנתיב וזיהוי שטחים מתים לא עובדים (מערכת מקורית), הייתי אצל מתקין מערכות והוא טוען שרק מוסך מורשה של סיטרואן יוכל לטפל בתקלה כזאת, יש משהו בזה? אשמח גם להמלצות על מוסך באיזור באר שבע שמתמחה בדגם, לאו דוקא מורשה יבואן, (אין לי אפשרות להגיע עד גבע או אורן על כל טיפול לצערי)
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 812 צפיות
היי כל פעם שאני מניע שני המצורפים בתמונה מופיעים האם זה בא להודיע על תקלה ???
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היתה לי תאונת פגוש והלך לי הגלאי הקדמי ביונדאי איווניק 2019 המוסך החליף את הפגוש ואת הגלאי. כעבור כמה ימים שמתי לב שהמטען טלפון המהיר שהוא חלק מהרכב הפסיק לעבוד + הרכב לא מזהה את אחד המפתחות שלי שנמצא ברכב לצורך הנעה אוטומטית. המפתח שהיה במוסך כן עבד. (הבעיה לא בסוללה של המפתח שכן הוא פותח את המראות) דיברתי אם חברת הביטוח ששלח אותי למוסך ששלח אותי לשמאי שצעק עליי שאין קשר לדברים. אני חושד שהתקלות האלו לא מקריות ואכן כאשר תיקנו לי את הרכב שיחקו לי עם מערכת אחרת. מה דעתכם? מה אני יכול לעשות בבמקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 860 צפיות
Bmw 640i נורת מנוע מהבהבת רק כאשר אני מאיץ מהר מה יכולה להיות הסיבה? שאני מכבה ומדליק שוב את הרכב המנורה נכבת , בנסיעה רגילה הנורה לא נדלקת
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שמתי לב בהרבה פורומים וקבוצות לנקודה מעניינת. הרבה אנשים כותבים שאם רכב נמצא לא בתקופת האחריות אבל לדגם יש מחלות המוסך הרבה פעמים יכול לעזור לטפל בנושא מול היבואן, מה שלא יצא לי לקרוא על מוסכים רגילים. זה מעלה בי את השאלה האם ברכבים מסויימים כדאי להמשיך לעשות טיפולים במורשה למרות המחירים?
הודעה אחרונה מאת במבליק, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , התחדשתי ב-GS250 ואני אשמח לקבל המלצה על מוסך מקצועי ואמין בחיפה או הרצליה פיתוח. תודה,
הודעה אחרונה מאת dman86,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 740 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Boris002
- falou
- Albetx
- SlowRide
- שביט
- CFAnon
- natco
- tan tan
- שלמה.נ.
- במבליק
- matan_mil