טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה יש בעיה שהמחשב מתריע על חוסר שמן כשבפועל יש. זה קורה אחרי שהרכב במנוחה ארוכה (לילה, או ארבע - חמש שעות) כשמכבים את המנוע ומניעים שוב התקלה נעלמת. קראתי בכמה מקומות שלפעמים המשאבה של השמן נסתמת וצריך לנקות / להחליף אותה. מישהו נתקל בזה? אולי פלאש למנוע יעזור? בכללי פלאש זה דבר מומלץ?
הודעה אחרונה מאת נתנאל מ, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 718 צפיות
שלום לכולם, נדלקה לי נורת מנוע כתומה ביונדאי i10 2016. חיברתי למחשב וקיבלתי את השגיאה הבאה: P0638: Throttle Actuator Control Range/Performance (Bank 1) has been detected. אני מבינה שהבעיה היא במצערת. זה משהו שאפשר לתקן לבד או עדיף במוסך? וכמה אמור לעלות הטיפול במוסך בערך? תודה.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, אשמח להמלצתכם לבוסטר לרכב, הרכב גדול 7 מקומות, בוסטר שיתאים גם למטרת אגירת חשמל למקרה חירום, הטענת פלאפונים וכניסת שקע למחשב או שקע לתיאורת חירום לבית בינתיים מצאתי את זה, אשמח אם תוכלו לעזור לי פה https://he.aliexpress.com/item/1005003050609596.html?spm=a2g0o.productlist.main.21.71cc6a2fbIkDAo&algo_pvid=131c5f89-f145-4cc8-8b06-9c7ae930afa6&algo_exp_id=131c5f89-f145-4cc8-8b06-9c7ae930afa6-10&pdp_npi=4%40dis!ILS!848.96!475.4!!!209.49!!%40211b88ec16974671661903304eb0e3!12000023508842079!sea!IL!140698189!&curPageLogUid=QH21t8kTEQ1I
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לשתף אותכם בסרטון שראיתי היום לגבי מערכת העצור/סע וההסבר עקרוני של עבודתה. הערוץ המדובר באנגלית והוא של בעלים של מוסך בארה"ב של רכבי טיוטה/לקסוס. אני אישית תמיד הייתי נגד המערכת הזאת ואותי היא שיגעה בכל רכב שאני נסעתי בו, מזל שברכבים הברידיים וחשמליים אין צורך בא. מה דעתכם בנושא, האם אני היחיד שחושב כך?
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 515 צפיות
שלום לכולם , לפני שבוע קניתי טויוטה אוריס 2017 היברידית מנוע 1800 ולאחר שבוע של נסיעה נראה לי שהרכב צורך יותר דלק מהצפוי , נא עזרתכם ב-2 שאלות בבקשה : אציין שאני נוסע מעט מאוד בתוך העיר ורוב הנסיעות הן בין עירוניות ואני נוהג במצב ECO תמיד וממש לא לוחץ על הגז חזק ( בבין עירוני נוסע עם קרוז קונטרול מהירות 100-105 ) ממש נסיעה של זקן אציין גם שלרכב יש 230000 ק"מ .... 1) האם סוללה היברידית חלשה (לא מופיע שום חיווי על כך בלוח השעונים ) תשפיע על צריכת הדלק ? במידה וכן האם ניתן לבדוק אותה עצמאית או שחייב מוסך ? 2) כאשר אני בוחר במולטימדיה על מצב CAR ולוחץ על התמונה של הדלק אז רואים נתונים של הדלק - כלומר כמה ק"מ נשאר לי לנסוע עד שמתר…
הודעה אחרונה מאת tochkel, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
-- לא החליפו לי מעולם רצועת מנוע ורצועת מזגן. השאלה האם כדאי להחליף אותם או לחכות שיקרעו ? אם נקרעת רצועת המנוע האם יכול להיגרם נזק למנוע ? כי הבנתי שיש בנוסף רצועת טיימינג שלא נוגעים בה וגם אם רצועת המנוע נקרעת הטיימינג ממשיך להסתובב ולכן לא אמור להיגרם נזק למנוע. האם נכון ???
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכב בן 6 (C3), ק"מ 75K, חזר מטיפול קטן. (מוסך מורשה יבואן). שמו גם תוסף לשמן מנוע משום מה. מאז: סובייקטיבית, אני מרגיש שצריך רגל קצת יותר כבדה כדי להשיג את הזריזות שאני רגיל אליה. אובייקטיבית, צריכת דלק גרועה. ירדתי מ-14.7 משולבת ל-11.3 (מחשב, לא בדקתי במשאבה). נסעתי בערך 1,500 ק"מ. בנוסף, יש לי תחושה שהרכב מתמהמה יותר על הילוך נמוך, למשל בירידה מתונה נשאר יותר זמן מבעבר על 2 בסל"ד 2200 עד שעובר לשלישי. יתכן שנגעו לי במחשב גיר? אשמח לכל רעיון.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם, יש כאן אנשים עם ניסיון או חוות דעת על מוצרי Wolf? בדכ מחליף שמן גיר עם שמנים של מוטיול כבר שנים .. פעם ראשונה שלא יוצא לי בגלל המצב במדינה להזמין. המוסך הציע לי שמן גיר (תואם תקן) של wolf. אשמח לחוות דעת עם יש 🙂 שנדע ימים שקטים יותר.
הודעה אחרונה מאת Mr 44, -
- 0 תגובות
- 519 צפיות
שלום חברים האם מישהו התנסה בהחלפת ידית בלבד לבורר סלספיד של אלפא? נסיתי להחליף את הידית של הבורר שנראית זוועה (רכשתי את האוטו לפני פחות מחודש) הדבר נראה קשוח במיוחד אם יש איזהו פטנט לבצע את זה בקלות בלי לחרב את כל הידית הישנה? לא מצאתי מדיך ביוטיוב
הודעה אחרונה מאת ארז.ב, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעית_התנעה_פורד_קונקט_2013.docx
הודעה אחרונה מאת egged909, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, ברשותי יונדאי אקסנט 2010. היום באמצע נסיעה הרכב נכבה בלי התרעה, ונדלקו שתי נורות: שמן ומצבר. הצלחתי להגיע לשולי הדרך, וכשניסיתי להניע שוב זה עבד מיידית. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שהמצבר די חדש (לפני כשנה). תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה לא סוד שהמוסך המרכזי פשוט יקר בהכל בכללי ובמיוחד ברכבים כמו וולוו , הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים אדם אמין או מוסך אמין וזול שמומחה לרכבים האלה , לי יש xc60 2016
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 875 צפיות
מה קורה חברים אשמח לעזרת המבינים בנושא. יש לי אלפא מיטו 2012 135כס עם גיר רובוטי כפול הרכב עשה 120 אלף קמ ואני נתקל בזמן האחרון שאם אני לא נותן לרכב מספר דקות להתחמם אני מרגיש בעיטות מהגיר בעט העברת ההילוכים. בעט שהרכב חם אי אפשר לשים לב שהרכב מחליף הילוך. מישהו נתקל בזה או יודע מה יכולה להיות הבעיה ? הציעו לי שיפוץ אבל זה נראלי מוגזם אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת SS_YY222, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי הרכב עמד תקופה של כמה חודשים ולא יצא לי לנהוג עליו. עבד סבבה לגמרי לכמה שבועות. לאט לאט התחיל לי בעיה שנהייתה חמורה יותר, בהתחלה זה היה ראנדומאלי ועכשיו כבר לא, זה תמיד קורה. כשאני לוחץ על הגז ומנסה להאיץ, הרכב מתחיל לרעוד, מרגישים את זה ממש ברגל שעל הדוושה. הרכב מאיץ נורא לאט תוך כדי הרעידות, לא כל כך מצליח לעבור את ה80 קמ"ש, ונדלקה נורת CHECK ENGINE כשניסיתי להאיץ בכוח בעמידה ברמזור על הילוך דרייב קורה אותו דבר, קפיצות כאלה במנוע, לא רטט מהיר, אם התיאור עוזר אז זה כאילו הוא מנסה להוציא בועות אוויר אם אני מעביר לניוטרל ברמזור זה נעלם וכמעט ולא קורה. אשמח לקבל חוות דעת מה זה יכול להיות, אם זה משהו שאני יכול לתקן בעצמי, לפני ש…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 856 צפיות
אהלן, כאמור הרכב הוא דייטסו סיריון 2008, הרכב עמד כחודש עם התנעות מזדמנות, חוץ מזה לא זז בכלל ולא הופעל מיזוג. חוץ מזה הרכב עכשיו במצב נסיע ללא תקלות. מחפש מוסך מומלץ והוגן במחיר באיזור רמת גן/גבעתיים/תל אביב. תודה.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי 2 רכבים. אחד מהם עם מצבר גדול. אני מעוניין להשאיר אותם טעונים במיוחד. הבעיה שאנחנו כל הזמן בבית ואין לנו תכלס לאן לנסוע סתם ויוצא שהרכב לא מונע כמעט בכלל. יש לי מטען מצברים, אבל זה לוגיסטיקה להוריד חשמל לרכב. להרים את המצבר הביתה,פחות רצוי. כבר שמעתי על יותר מדי סיפורים של עלוקות שהתעוררות בגלל שהרכב היה בחי מצבר כמה שעות יש לי עוד מצבר שמשמש כגיבוי להפעלת מכשירים הוא טעון במלואו על ידי מטען המצברים האם ניתן להטעין אותו ולחבר אותו עם כבלים למצבר של הרכב ולהשאיר ככה לילה, והוא יטעין את המצבר של הרכב?
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי פריוס 2012 בשבוע האחרון קרה לי פעמיים שבעליית לירושלים שאימצתי את הרכב על 120 נדלקה נורה אדומה ומייד הורתי את הרגל מהגז עמ לעצור בצד וכעבור כמה שניות הנורה נעלמה אחכ בדקתי שהמים הורודים נגמרו כמעט לגמרי הגעתי למוסך הוא מילא מים ובדק את סיבת הריקון של המים הוא התחבר למחשב רכב וגילה שמשאבת מים החשמלית התקלקלה הזמנה של אחת חדשה עולה 2200 כולל התקנה זה היה נשמע לי יקר הלכתי למסך אחר הוא התחבר גם כן למחשב והסורק שלו לא מראה על שום תקלה מה מומלץ לי לעשות להסתמך על הבדיקה הראשונה או שמא יש מצב שהייתה טעות בבדיקה הראשונה או שמא המשאבה חזרה לעבוד
הודעה אחרונה מאת חושב טוב, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 672 צפיות
היי, איפה אפשר להשיג כיסוי לאור ברקס אמצעי אחורי? מאזדה 3 2016 תודה!
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פתאום עיניין אותי מספר הק"מ של הרכב כדי לעשות מעקב אחרי צריכת השמן ולא הצלחתי למצוא אותו. עברתי דרך כל הקטגוריות מההגה , ראיתי את האפשרות שאני מכיר, לנסיעה אחת ולנסיעה שניה, אבל לא מצאתי את מדידת המרחק הכוללת. ראיתי אותו בעבר באופן קבוע. HELP ! קשקאי 2017. תודה.
הודעה אחרונה מאת CiUiK, -
ריקול אופל מוקה
מאת Aa11-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , אני לפני קניית אופל מוקה שנת 2016 , הרכב לא ביצע את ריקול כריות האוויר ולכן אי אפשר להעביר בעלות לרכב . מישהו שנתקל בביצוע הריקול הזה לאחרונה ויודע איפה ניתן לבצע אותו בהקדם?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
שלום לכולם! ברשותי טויוטה אוונסיס 2013 עם 87K קילומטר, הרכב ללא תאונות ונקנה דרך טויוטה סלקט לפני שנה. כבר זמן מה ישנם נקישות בהגה בעת נסיעה עם כביש עם בורות, במפרים, סיבוב מהיר של ההגה ימינה שמאלה, השבוע הייתי במוסך והוחלף מסרק הגה למשופץ וקופלונג הגה אבל הנקישות עדיין קיימות! התשובה שקיבלתי היא "ככה זה הרכב". האם יש למישהו ניסיון בעניין הזה? אשמח גם להכוונה למוסך המכיר טוב את הדגם היכול לאבחן את הבעיה. מצרף סרטון עם הנקישות, תודה. IMG_2818.MOV
הודעה אחרונה מאת Aviad82, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים עזרה, אם מישהו יכול לענות אשמח יש לי רכב מאזדה cx5 היום הרכב לא הניע לי, לכן לקחתי את הרכב של השכן התנענו עם כבלים לאחר מכאן שמתי לב, במולטימדיה שאני נוסע לאחור, המספר נראה מוצג בשוליים של המסך , לפני זה לא היה ככה .. מה עושים ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת boazc, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 805 צפיות
האם ניתן להתניע רכב פרטי (טיוטא קורולה) עם מצבר של סאונה (אמבולנס) אם כן האם כדאי להשאיר את שני הרכב דולק ע''מ שקורולה יטען ?
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
מגבים לרכב
מאת shimon5649- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי יונדאי i 20 שנת 2010 ורוצה להחליף גומי של המגבים מישהו יודע מה המידות שצריך
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לאנטיס 2003 , בעיית הצתה ששוב חזרה (לאחר יותר משנה) misfire cylinder 1 , היה מופיע מדי פעם בבוקר ולא משפיע על המשך הנסיעה, התופעה נעלמה לאחר טיפול שמנים והחלפת תושבות מנוע+גיר. אתמול שוב הבעייה חזרה בתחילת נסיעה (נורה דולקת רצוף)misfire cylinder 1 והמנוע המשיך לעבוד עגול, כיוון שקניתי הכל מראש (סלילי הצתה+חוטי הצתה+ פלאגים אירידיום) אז החלפתי הכל היום בבוקר.... מתניע את הרכב (עם דפיקות בלב) והמנוע רועד ולא עובד עגול, אחרי כמה שניות נדלקה נורת מנוע וקיבלתי קוד P0300 כלומר בעייה בכל הצלינדרים. החזרתי את הסלילים הקודמים - לא עזר, כל המנוע רעד , כיבתי עוד לפני שנדלקה נורה. החזרתי גם את הפלאגים הקודמים - לא עזר.....שוב המנוע רועד ומרעיש, אני קצת …
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים יש רעש של חיכוך מתכתי מהטורבו ולפעימים הטורבו נתפס אחרי שהרכב מתחמם. פירקתי את הצד שמתחבר לאגזוז וראיתי שיש חלק רופף מסביב לטורבינה שמתחכך בה וכנראה לפעמים גורם לזה להיתקע. מלבדו כלום לא רופף עד כמה שהצלחתי לבדוק מבלי לפרק את הטורבו מהרכב. רציתי לדעת מה שם החלק? והאם החופש שלו יכול להעיד על בעיה נוספת שקיימת בטורבו?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החיבור של הפלסטיק הזה שמתחבר לגוף הרכב נשבר בחלקו, מהיכן ניתן להשיג חיפשתי בaliexpress אבל לא מצאתי.. היכן שסומן באדום יש פלסטיק בצבע כסף מסביב לבד שמחבר בין הבד לגוף הרכב.. שאוכל אצלם את החלק אצלי ברכב בלנ"ד... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את החלק הזה.. תודה !
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, יש ברשותי הונדה סיוויק האצ'בק החדשה, 2018 1.0T כשקניתי אותה לפני כ-5 חודשים בערך כשהייתי נוסע על 138 קמ"ש המד סל"ד היה נוגע ב-3 עכשיו אני על 135 קמ"ש והמד סל"ד נוגע ב-3 כמובן שגם הצריכת דלק עלתה טיפה, זה היה מראה לי בהתחלה שאני צורך 7.7 ליטרים ל-100 ק"מ, ועכשיו זה מראה לי שאני על 7.9, האם יש פתרון לזה או שזה נטו בלאי? בנוסף, גם כשאני נותן גז אז לוקח לרכב הרבה זמן להעלות מהירות, האם זה בגלל שהרכב הוא מנוע אלף? גם כשאני מאיץ אז ההילוכים לא משתנים, זתאמרת שהסל"ד נשאר תקוע על 3 ולא יורד, אני צריך להוריד את הרגל מהגז ולתת שוב גז בשביל שהסל"ד יירד וההילוך יעבור (רכב אוטומט מן הסתם), האם להחליף שמן גיר יעזור? תודה רבה מראש על ה…
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהוא יכול לעלות הסבר כיצד מנקים בית מצערת לספייס סטאר באופן עצמאי?
הודעה אחרונה מאת asaf_10, -
היי החלפתי פיוז ברכב בפנימי היה שרוף רק שלא שמתי לב שהרכב מונע ואז אחרי שהחלפתי נדלקה לי המנורה של המנוע מה הבעיה זה יכול להיות גם פיוז? כי לא הייתה בעיה לפני כן
הודעה אחרונה מאת NTZSV,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,009 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- urich
- vigi
- nir eli
- poune
- mikyl
- yaniv572
- GTאי
- fusion-x
- Yoyo770
- PYA
- Itzik-b