Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מחשב רכב לא תואמת בין המוסכים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י חושב טוב,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם  ברשותי פריוס 2012

בשבוע האחרון קרה לי פעמיים שבעליית לירושלים שאימצתי   את הרכב על 120 נדלקה נורה אדומה נורת חום מנוע

ומייד הורתי את הרגל מהגז עמ לעצור בצד וכעבור כמה שניות הנורה נעלמה 

אחכ בדקתי שהמים הורודים נגמרו כמעט לגמרי 

הגעתי למוסך הוא מילא מים ובדק את סיבת הריקון של המים הוא התחבר למחשב רכב וגילה שמשאבת מים  החשמלית התקלקלה 

הזמנה של אחת חדשה עולה 2200 כולל התקנה 

זה היה נשמע לי יקר הלכתי למסך אחר הוא התחבר גם כן למחשב והסורק שלו לא מראה על שום תקלה 

מה מומלץ לי לעשות להסתמך על הבדיקה הראשונה או שמא יש מצב שהייתה טעות בבדיקה הראשונה או שמא המשאבה חזרה לעבוד 

פורסם

יכול להיות שבמוסך הראשון איפסו את התקלה והיא לא חזרה בעת הבדיקה השנייה.

יכול להיות שהמוסכים משתמשים כ"א בסורקים שונים ונגסרת מזה רמת דיאגנטסטיקה שונה.

אחד מהמוסכים הוא מוסך יבואן ? (כי בדר"כ אצלם, אמור להיות ה- ציוד בדיקה המתאים ביותר, בניגוד לסורקי תקלות גנריים-"כלליים").

רצוי מאוד אם לא חובה, לאתר את הנזילה אחרת ראש המנוע יכול להנזק.

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם

שניהם לא מוסכי יבואן  ההמלצה של המוסך השני לנסוע ואולי כך התקלה תופיע שוב במחשב 

היום נסעתי  שוב לירושלים ובשוב שלב לא נדלקה לי נורה 

נאמר לי שכל עוד יש מים ולא נדלקת נורה אפשר להמשיך לנסוע

פורסם

הייתי ממשיך לנסוע, ובודק יותר את מפלס הנוזל (אמצע/סוף עליה/יום) עד לתמונת מצב ברורה יותר על קצב איבוד המים.  יכול להיות שבמשך חודשים לא בדקת את מפלס הנוזל, עד שהגעת למצב הזה? עכשיו העניין הוא איזה נוזל מילאו, ולכמה זמן הוא יחזיק.

פורסם
לפני 6 שעות, mcaspi כתב:

יכול להיות שבמשך חודשים לא בדקת את מפלס הנוזל, עד שהגעת למצב הזה? עכשיו העניין הוא איזה נוזל מילאו, ולכמה זמן הוא יחזיק.

פחות מסתבר אבל ממה שידוע לי זה לא אמור להיגמר. לא?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון על מצב הרכב 

המנוע ממשיך להתחמם רק בנסיעה מעל 90 בעליות לירושלים שאז נדלקת לי הנורה שציינתי למעלה הנורה נדלקת ל10 שניות ונכבית 

ואז אני רואה שמיכל העיבוי מתרוקן בחצי או כמעט לגמרי  כשעל המיכל וסביב לו יש רטיבות של מים ורודים 

מה שנראה לי שהמים רותחים ויוצאים החוצה עשיתי בדיקת לחץ במערכת ויצא תקין החלפתי פקק ועדיין ממשיכה הבעיה 

הרכב עבר עוד  2 פעמיים בדיקת מחשב והכל תקין 

בבקשה ממומחי הפרום איזה כיון  צריך לבדוק .

פורסם
לפני 19 שעות, חושב טוב כתב:

מיכל העיבוי מתרוקן בחצי או כמעט לגמרי  כשעל המיכל וסביב לו יש רטיבות של מים ורודים 

לפני 11 שעות, חושב טוב כתב:

עשו בדיקת לחץ אויר וכל המערכת אטומה 

שני הדברים ביחד לא מסתדרים. אתה בעצמך אומר שרואים שנוזל קרור בורח. צריך למצוא מאיפה. כמה עולה להחליף מיכל עיבוי? ובהזדמנות צינור/יות יבשות שאולי יש סדקים זעירים. 

לפני 19 שעות, חושב טוב כתב:

המנוע ממשיך להתחמם רק בנסיעה מעל 90 בעליות לירושלים

דפ"א ב', תפסיק לנסוע לירושלים.

טוב, סליחה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 11 שעות, חושב טוב כתב:

אבל עשו בדיקת לחץ אויר וכל המערכת אטומה 

לפעמים הבדיקה יכולה לצאת שגויה, אם למשל האויר לא עובר בכלל את הטרמוסטט כי הוא סגור וכו'.. אתה רואה נזילה בעיניים משמע יש נזילה.

• תוכן חדש...