Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מחשב רכב לא תואמת בין המוסכים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י חושב טוב,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחממות במאמץ זה סימן קלאסי לבדוק את מצב הרדיאטור, הטרמוסטט ומשאבת המים (לרוב בסדר הזה  אבל עדיף את כולם).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 שעות, איציק נ. כתב:

התחממות במאמץ זה סימן קלאסי לבדוק את מצב הרדיאטור, הטרמוסטט ומשאבת המים (לרוב בסדר הזה  אבל עדיף את כולם).

זה עלול לגרום לרתיחה שמתפרצת החוצה ?

לפני 10 שעות, Jack457 כתב:

שני הדברים ביחד לא מסתדרים.

לצערי זו מציאות 3 מסכים שונים בדקו לחץ ולא מצאו בעיה הסיכוי הסביר ביותר שיש בעיה בפקק  ולכן מים יוצאים החוצה ולכן קניתי פקק אבל קניתי בכפר ויתכן שמכרו לי פקק לא תקין לכן קניתי שוב פעם פקק עכשו בחנות חלפים ישראלית במרכז  שילת   היום נסעתי שוב לירושלים  והיה תקין 

אעדכן אחרי הנסיעה מחר 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

עדכון על סוף הסיפור והמחשבות העולות ממנו 

תקציר 

המנוע התחמם בנסיעות מאומצות  היינו בעליות משמעותיות וממושכות  והמים יוצאים החוצה ממיכל העיבוי וכך המיכל מתרוקן  הסתובבתי אצל 4 מוסכים כל אחד בלבל במוח אחד אמר המיכל סדוק השני אמר שהלך הפקק ועוד ועוד  בדיקת המחשב שלהם לא גילתה דבר  המוסך שהלכתי אליו ראשון הוא זה גם שעושה לי טיפולים שבשגרה  והוא טען בביטחון שהבעיה זה משאבת מים  אבל המחיר היה נראה לי יקר לכן פניתי לאחר שיתן לי הצעה והוא טען שאין בעיה  משאבה 

סוף הסיפור שחזרתי למסך הראשון הוא החליף לי משאבת מים ומאז הרכב עובד פרפקט 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
בתאריך 18.10.2023 בשעה 06:35, פריג'י כתב:

לא שאני מזלזל בחיסכון, אבל בשביל לחסוך כמה שקלים ביחס למוסך הראשון שהוא מוסך שאתה מכיר ומטפל בו, לקחת סיכון שיתחמם ויינזק המנוע באופן מוחלט.

צודק

• תוכן חדש...